Fjerne Microsoft Security Essential Alert

Microsoft Security Essential Alert fjernelsesguide

Hvad er Microsoft Security Essential Alert?

‘Microsoft Security Essential Alert’ er en falsk meddelelse, der har noget til fælles med Microsoft. Ja, hvis du ser en alarm på pc’ens skrivebord, burde du blive bekymret over tilstanden af din maskine. Men vi siger det ikke på grund af disse potentielle trusler (Trojan-PSW.Win32.launch, HackTool: Win32/Welevate.A og Adware.Win32.Fraud), der er nævnt på denne meddelelse. Det er på grund af det faktum, at denne advarsel spiller en ledende rolle i fordelingen af Braviax parasitter og kan også indgå i andre cyber trusler ‘distribution. Vær sikker på, at »Microsoft Security Essential Alert” er misvisende, og du kan roligt ignorere det. Desuden anbefaler vi også at tjekke maskinen med velrenommerede anti-spyware programmer for at sikre, at du ikke har nogen virus på den.

HVOR KAN JEG MØDE ‘Microsoft Security Essential Alert’?

Ifølge sikkerhedseksperter kan ‘Microsoft Security Essential alert’ opfyldes på inficerede hjemmesider. I de fleste tilfælde er disse sider ulovlige spiludbyder portaler eller gambling sites. Men du skal også vide, at nogle gange vil legitime sider ‘ejere have ingen idé om, at deres hjemmesider er inficeret af en sådan fidus, så du ikke kan bebrejde dem meget. Denne falske alarm rapporter om forskellige trusler, der søger at inficere computeren og tilbyder at rense det for at forhindre system nedbrud. Men hvis du ser Microsoft Security Essential alarm dukker op, skal du ignorere det, fordi det kun søger at inficere din maskine. Her er hvordan det ser ud:

Microsoft Security Essential Alert
Potential threat details
Microsoft Security Essentials detected potential threats that might compromise your privacy or damage your computer. You need to clean your computer immediately to prevent the system crash.
Trojan-PSW.Win32.launch
HackTool:Win32/Welevate.A
Adware.Win32.Fraud

HVORDAN FJERNER MAN ‘Microsoft Security Essential alert?

Husk, at den virkelige Microsoft Security Essentials program ikke tilbyder at installere eller opdatere noget, så du skal ignorere ‘Microsoft Security Essential alert’, hvis det vises på din computer. Hvis du har klikket på det og det har installeret noget (mest sandsynligt, en af ​​disse Braviax parasites), kør en fuld scanning med et af disse programmer: SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego, Malwarebytes.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog