Fjerne Malware Protection Live (Simpel Fjernelsesguide) - opdateret sep 2017

Malware Protection Live fjernelsesguide

Hvad er Malware Protection Live?

Malware Protection Live beskrivelse

Malware Protection Live

Malware Protection Live hævder at være en troværdig software, der kan løse alle dine computerproblemer og sikrer dig mod ondsindede computer-trusler. I virkeligheden er det en vildledende og farlig parasit, som anses for at være et potentielt uønsket program (PUP).

Selvom den forsøger at foregive at være et computersikkerhedsværktøj, er den intet andet end et problem, der ikke bør installeres på dit system. Dette rogue anti-virusprogram kan installeres sammen med andre upålidelige gratis programmer. Det starter ofte sine tvivlsomme aktiviteter, næste gang computerbrugeren starter den inficerede computer.

Dette program kører sine processer på en Windows Start og foregiver at være i færd med at scanne maskinen for PC-trusler og parasitter. I virkeligheden scanner den slet ikke dit system overhovedet, men efter den er “færdig” med den falske scanning, sender den forskellige pop-op-meddelelser, som hævder, at en lang række computerinfektioner er blevet påvist, og at de skal fjernes med det samme.

Du skal ikke tro på noget som helst af, hvad denne falske app hævder om computerens sikkerhedsstatus. Dette er ikke et computersikkerhedværktøj. Dette program forsøger dog at give et indtryk af, at computeren er alvorligt inficeret med malware, og tilbyder derefter gentagne gange at købe en fuld version af Malware Protection Live, for at ordne dine computerproblemer.

Der er ingen tvivl om, at Malware Protection Live er en helt ubrugeligt program, der ikke kan løse eventuelle problemer på din computer, da det er et sådant emne i sig selv, der kan udsætte dit pc-system for forskellige risici. Vi anbefaler, at fjerne dette program uden forsinkelse. Du kan gøre dette ved hjælp af anti-malware software som FortectIntego.

Malware Protection Live

Hvordan kan Malware Protection Live komme ind i min computer?

I skrivende stund er Malware Protection live lige begyndt sin distribution på internettet. Det er derfor, der ikke er mange pc-brugere, der er blevet lokket til at installere den på deres computere. Imidlertid er det allerede kendt, at Vuze og Trillian anvendes til at sprede den rundt.

Disse gratis programmer er ikke ondsindede i sig selv. De kan dog blive føjet til kategorien “potentielt uønskede programmer”, på grund af deres tvivlsomme forsøg på at narre brugere, til at sprede mistænkelige værktøjer som dette.

Faktisk kan adwares, browser hijackers og lignende PUPs også installeres ved hjælp af disse og andre gratis programmer, så du bør være meget forsigtig, mens du installerer dem på din computer. Den vigtigste ting, du skal huske på er, at du bør vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation for freeware.

Desuden bør du, efter at have gjort dette, finde alle mistænkelige afkrydsningsfelter der hævder, at du ønsker at installere valgfrie komponenter på computeren. Uanset hvor smukt de er præsenteret, kan de næppe levere, hvad de lover. Derfor anbefaler vi at undgå dem. Hvis du har brug for et program til at beskytte din pc, bør du foretage lidt research og hente hvad du virkelig har brug for. Desuden bør du holde dig fra softwarebundter, da de kan føre dig til forskellige problemer.

Hvis denne rogue app allerede er begyndt at sende disse skræmmende pop-up-meddelelser til dig, skal du fjerne den fra dit system uden forsinkelse.

Hvordan fjerner jeg Malware Protection Live virus?

Hvis Malware Protection Live scannere og advarsler lige er begyndt at afbryde dig, skal du afinstallere det. Dette kan gøres ved hjælp af den guide, der er angivet nedenfor eller ved hjælp af disse programmer: FortectIntego.

Manuel Malware Protection Live-fjernelsesguide:

  1. Klik på Start → Kontrolpanel → Programmer og funktioner (hvis du er Windows XP-bruger, skal du klikke på Tilføj/fjern programmer).
  2. Hvis du er Windows 10/Windows 8 bruger, skal du højreklikke i nederste venstre hjørne af skærmen. Når Hurtig adgang-menuen dukker op, skal du vælge Kontrolpanel og Fjern et program.
  3. Se her efter Malware Protection Live eller andre nyligt installerede mistænkelige programmer.
  4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme ændringerne.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog