Fjern Maktub virus (Forbedret Guide)

Maktub virus fjernelsesguide

Hvad er Maktub virus?

Maktub virus: hvad er det og hvad gør den?

I dag er du nødt til at være meget forsigtig, når du surfer på internettet, da det er fyldt med alle mulige skadelige programmer, herunder Maktub virus, som vi ønsker at advare dig om i denne artikel. Denne virus er et program af ransomware-typen, der infiltrerer systemet uden brugerens viden, krypterer de filer det indeholder og beder om en løsesum til gengæld for deres gendannelse. Det kan allerede lyde skræmmende, men der er meget mere ved dette program. Når Maktub kommer ind i computeren via en inficeret vedhæftet fil, scanner den systemet for forskellige filtypenavne. Billeder, video/audio-filer, arkiver og dokumenter er blandt de mest almindelige mål for denne virus. Efter lokalisering af filerne, krypterer denne virus dem ved hjælp af en kompleks algoritme, der angiveligt anvendes selv indenfor militæret. Det er typisk for ransomwareprogrammer som Maktub, at bruge sådanne komplekse kodninger, fordi deres udviklere vil være sikre på, at filerne ikke kan hentes på nogen anden måde, end ved at betale den førnævnte løsesum for krypteringsnøglen. De krypterede filer vil være genkendelige ved et usædvanligt filtypenavn, som for eksempel .NORV eller nogle andre lignende udvidelser. Så længe filerne er krypterede, kan virusofferet ikke få adgang til dem, og filerne er, stort set, tabte.

Maktub virus fungerer på samme måde andre ransomwareprogrammer, som Locky virus, Rokku virus og andre. Efter kryptering af filerne vil et vindue med en løsesumsnote åbnes, hvor offeret bliver bedt om at betale 0,5-1,5 Bitcoin ($288 – 866$ (ca. 1,900 – 5,700 DKK)) inden for 12 timer via det anonyme Tor-netværket. Offeret er underlagt et tidspres ved at blive truet med, at beløbet vil blive fordoblet, hvis løsesum ikke er betalt inden fristen. Maktub giver også offeret mulighed for at dekryptere nogle af filerne som en form for forsikring. Imidlertid er det ikke tilrådeligt at købe noget fraskaberne af denne virus. Glem ikke, at de er profit-fokuserede kriminelle og det at returnere dine filer tilbage til dig er den mindste af deres bekymringer. Så den bedste beslutning, hvis du er inficeret med denne virus, er at slette den fra dit system. Du kan fjerne Maktub fra din computer ved hjælp af et velrenommerede antivirusværktøjer, som SpyHunter 5.

Hvordan kan jeg forhindre denne viruskapring?

Selvom denne virus er et farligt og vildledende program, kan den undgås. Du skal være opmærksom på, at den spreder sig gennem vildledende e-mails, falske softwareopdateringer, trojans og P2P-netværker, så du kan være forberedt med et kontraangreb. For at gøre dette, skal du udstyre din computer med et troværdigt antivirusværktøj. Undgå også at besøge upålidelige hjemmesider og, endnu vigtigere, at klikke på mistænkelige annoncer, softwareopdateringer og downloadmeddelelser, der kan blive vist på skærmen. Hertil kommer, at holde dig væk fra afsnittet “Spam” i din e-mail, da det normalt indeholder emails fyldt med potentielt skadeligt indhold, der er filtreret af din mail-udbyder. Endelig, så lav en sikkerhedskopi af dit system. Ideelt set bør du gemme den på et eksternt drev, som ikke er forbundet til din pc på nogen måde. At tage sådanne forholdsregler skal hjælpe dig med at holde virussen i skak og holde dine filer sikre. Men hvis du allerede er blevet et offer for dette svigagtige program, bør du overveje Maktub fjernelse fra din computer så hurtigt som muligt!

Hvordan kan jeg fjerne Maktub virus fra min computer?

Fjernelse af ransomware fra computerens system er ikke yderst vanskeligt, selvom det kan kræve en lille smule af din tid.Det værste er dog, at Maktub fjernelse fra computeren ikke påvirker tilstanden af dine filer. Det betyder, at de forbliver krypteret. Ikke desto mindre, hvis du ønsker at fortsætte med at bruge din computer eller genoprette filer fra en sikkerhedskopi, skal du sørge for at virussen er helt fjernet fra din computer. Sikkerhedseksperter anbefaler altid at vælge den automatiske fjernelsesmetode, ved hjælp af antivirusværktøjer. Men i nogle tilfælde kan antivirusser undlade at køre, på grund af virusaktiviteter på din PC. I dette tilfælde kan du prøve at slå netværket fra på computeren, og starte din antivirus igen. Hvis denne metode ikke hjælper med at starte din antivirus, kan du altid tjekke vores instruktioner, og forsøge at fjerne Maktub manuelt. Bare husk at scanne dit system med antivirus efter at gøre dette, for at sikre det virkelig er virus-frit!

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Maktub virus fjernelsesguide

Fjern Maktub ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Maktub

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Maktub fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Maktub ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Maktub. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Maktub fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Maktub og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog