Fjern Luckypageing123.com virus (Virus Fjernelsesinstruktioner)

Luckypageing123.com virus fjernelsesguide

Hvad er Luckypageing123.com virus?

Luckypageing123 på din browser? Hvorfor du ikke bør anse dig selv som heldig

Luckypageing123.com virus er et potentielt uønsket program (PUP) , som besidder alle egenskaber fra en browser hijacker infektion. Det infiltrerer computere ved at snige sig ind og fortsætter derefter hijacket ved at ændre browserindstillingerne og udskifte standard søgemaskinen og startside med Luckypageing123. Selvom det ser ud som enhver anden almindelig søgemaskine, med sit minimalistiske design og muligheder for at surfe på nettet, billeder, videoer eller nyheder, er dette site langt fra troværdigt. Og ikke kun fordi det ofte dukker op på computeren uden varsel. Naturligvis er det, at det sniger sig ind i computeren et rødt flag, men der er flere ubehagelige karakteristika, der ligger under programmets uskyldigt udseende facade. Vi vil diskutere dem i følgende afsnit, mens de brugere, der er på udkig efter Luckypageing123.com fjernelsesinstruktionerne, vil finde dem i slutningen af ​​artiklen. Men for de mindre erfarne brugere, vi vil hellere foreslå at tage en lettere vej, og eliminere virussen automatisk, ved hjælp af velrenommeret software som FortectIntego anti-malware.

En af de første ting, vi har formået at finde ud af om Luckypageing123.com malware er, at dens domæne har været på nettet i blot en måned , men der er en hel del folk, der klager over det allerede . Faktisk ser de fleste af de inficerede brugere paralleller mellem denne PUP og andre browser hijacker websites, såsom LuckySearch123.com, Luckysearches.com eller LuckyStarting.com. Faktisk har disse side en del tilfælles. Udformningen af ​​alle disse websites synes at være baseret på samme skabelon, med en lille ændring i hjemmesidens titellogo. Lighederne gå endnu dybere. Fra begyndelsen af ​​et Luckypageing123.com hijack, starter programmet med at indsame data om brugerens vaner og i Privatpolitikken indrømmer selv, at der indsamles personligt identificerbare oplysninger, såsom brugerens navn, køn, fødselsdato og opholdsland. Hvad mere er, at ved at benytte disse tjenester accepterer brugerne også at de ikke bliver udtrykkeligt informeret om forskellige forhold. For eksempel kan de blive spammet med nyhedsbreve eller reklame e-mails, der er baseret på brugerens browsing historie. Desuden vil sponsorerede links og søgeresultater sandsynligvis blive indlejret i resultaterne hos denne søgemaskine. Vi bør minde om, at jo før du fjerner Luckypageing123.com fra enheden, jo færre gener du vil støde på i det lange løb. Omfattende retningslinjer til virusfjernelse præsenteres nedenfor.

Hvordan kan jeg blive smittet med en browser hijacker?

At inficere computeren med sådan en letvægtsvirus som Luckypageing123.com browser hijacker, er lettere end de fleste brugere måske tror. Det meste af tiden transporteres denne infektion rundt i softwarepakker , som en yderligere installation, hvilket brugerne måske ikke engang har mistanke om. Dette sker typisk, når brugerne vælger de forkerte indstillinger for installation af softwaren. “Hurtig (Quick)” eller “Anbefalede” installationstilstande vil sikkert lade dig bruge de downloadede programmer meget hurtigere, men du skal huske på, at de ikke afslører andre komponenter, der kommer ind sammen med softwarepakken. Det er de perfekte betingelser for, at de potentielt uønskede programmer kan snyde deres vej ind i computerne uopdaget. Så hvis du vil være sikker på, at du altid kun installerer den software, du har tillid til, og ikke nogle lyssky programmer som Luckypageing123.com, bør du altid vælge de avancerede installationsindstillinger.

Luckypageing123.coms fjernelse:

Luckypageing123.com virus bør ikke behandles mindre alvorligt end alle andre malware-infektioner, bare fordi den ikke er i besiddelse af særdeles destruktive funktioner. Husk på at den med tiden kan ødelægge computeren og selv sådanne letvægtsprogrammer gør det ikke mere håndterbart. Så hvis du er smittet, skal du sørge for at fjerne Luckypageing123.com straks. Selv hvis du har problemer med Luckypageing123.com fjernelse, bør du ikke bare efterlade programmet. Scan din enhed med et velrenommeret anti-malware værktøj eller følg instruktionerne, som vi leverer nedenfor, for at fjerne den fra din pc.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Luckypageing123.com virus fjernelsesguide

Fjern Luckypageing123.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Luckypageing123.com og relaterede programmer
  Se her efter Luckypageing123.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Luckypageing123.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Luckypageing123.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Luckypageing123.com virus fra Microsoft Edge

Du vil kun slippe af med Luckypageing123.com, hvis du fjerner programmet og dets tilhørende komponenter fra alle dele af dit system. Herunder webbrowseren. Således foreslår vi at slette nogen ukendte Google Chrome browser.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Luckypageing123.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Luckypageing123.com fra Mozilla Firefox (FF)

For at fjerne Luckypageing123.com fra computeren permanent, skal du tjekke, om virussen ikke har efterladt nogen restfiler i din browser. Hvis Mozilla har nogle nye, ukendte udvidelser eller tilføjelser, skal du fjerne dem og nulstille din browser.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Luckypageing123.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Luckypageing123.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Luckypageing123.com fra Google Chrome

Luckypageing123.com kunne efterlade nogle ondsindede udvidelser, værktøjslinjer eller tilføjelser på din enhed. Sådanne programmer skal undersøges og fjernes, hvis det er nødvendigt.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Luckypageing123.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Luckypageing123.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Luckypageing123.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Luckypageing123.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Luckypageing123.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Luckypageing123.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog