Hvad er lsm.exe? Bør jeg fjerne den?

lsm.exe er en eksekverbar fil, der hører til Local Session Manager service. Den kan findes i Microsoft Windows Vista og Windows 7 OS og er typisk placeret i mappen C: \ Windows \ System32. Hvis du har bemærket lsm.exe på andre OS, bør du ikke spilde tiden og scanne din computer med velrenommeret anti-spyware. Dette vil hjælpe dig med at kontrollere denne fil, finde ud af, om den er virkelig skadelig, fjerne den med alle dens komponenter. Men i de fleste tilfælde betragtes lsm.exe som et legitimt Windows-komponent og en kerne-Windows fil, der er ansvarlig for login-sessioner til PC og lignende aktiviteter. Det er derfor vi ikke anbefaler at fjerne den.

FARE!

Enhver malware kan navngives et eller andet, så lsm.exe kan også bruges til at skjule, at din computer er inficeret. Hvis denne fil ikke er placeret i mappen C: \ Windows \ System32, kan den være involveret i ondsindede aktiviteter. I dette tilfælde foreslår vi at tjekke lsm.exe med RegCure Pro.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign