Fjern .Locked virus

.Locked virus fjernelsesguide

Hvad er .Locked virus?

Hvad er de væsentligste ting, du skal vide om .Locked virus?

.Locked Virus er en ransomware-virus, som infiltrerer din computer og krypterer dine personlige data. Derefter står du over for et dilemma – at betale løsesummen eller sige farvel til den krypterede information. Så hvis du er havnet på listen over ofre, er den første ting, du skal gøre, at fjerne .Locked virus. Du kan læse fjernelsesinstruktionerne nedenfor.

Denne ransomware virus virker meget lig andre berygtede ransomware-trusler som Locky virus, .locky extension virus, TeslaCrypt, Cerber, og KeRanger. Men der er små forskelle mellem de ældre ransomwares og netop denne malware. .Locked Ransomware bruger AES-256 krypteringsalgoritme i modsætning til RSA-2048 og AES-128 algoritmerne, der bruges af for eksempel Locky. Endvidere kræver ransomwaren 500 USD, hvilket svarer til 1,22 Bitcoin, i modsætning til den normalt nødvendige sum på $ 400. Desuden, hvis du ikke skynder dig at betale pengene i den angivne periode, vil løsesummens størrelse fordobles! Hvis du har besluttet at acceptere de cyberkriminelles krav ved at betale denne løsesum, når du klikker på knappen “Pay”, begynder .Locked malware at vise dig detaljerede betalingsinstrukser. Efter dette, forventes det at du henter en specifik software og den private dekrypteringsnøgle. Men vi anbefaler ikke at gøre dette, da der ikke er nogen garanti for, at det vil virke efter du har fuldført den finansielle transaktion. Du risikerer at afsløre dine personlige oplysninger og miste dine penge efter at have betalt, men ikke har fået adgang til dine personlige filer. Derfor bør du tænke på at fjerne .Locked i stedet for at handle i overensstemmelse med de cyberkriminelles forventninger. Til dette formål anbefaler vi, at benytte FortectIntego.

Apropos skaberne af denne ransomware, spekulerer nogle på, om den berømte selvtægts-hackerorganisation kaldet Anonymous kan være relateret til denne ransomware. En sådan mistanke opstod efter en anden ransomware – Anonymous virus – er opstået. Sidstnævnte virus synes at komme fra denne organisation. Med tanke på disse maverick hackeres evner, der har gjort dem i stand til at kapre internationale statslige og private institutioner, kan .Locked virus blive en reel udfordring. Desuden underbygger hackernes brug af Anonymous’s varemærke, masken, på deres billede også disse spekulationer.

Så hvordan inficerer .Locked ransomware computere?

Ligesom lignende malware, støder man på denne virus via inficerede vedhæftede spam-filer. En offer-bruger modtager en falsk faktura eller trafik-alarm, som omfatter en ZIP eller en Word-fil med den integrerede makro kode. Hvis offeret henter filen til operativsystemet, sætter denne ransomware sig til at kryptere dine vigtige dokumenter, certifikater, arbejdskonti, rapporter og familierelaterede oplysninger. Så snart den er færdig med denne opgave, efterlader den en .locked fil i de krypterede mapper. Derefter vises en meddelelse på brugerens skærm, der erklærer, at denne usle gerning er udført.

Desuden er det blevet observeret, at .Locked malware også kan spredes via en trojan. Denne trussel giver en nødvendig forklædning tilransomwares. Normalt forbliver en trojan uset af anti-virus programmer, da den virker som en legitim fil. Efter den sikkert passerer gennem beskyttelsessystemet, sætter en trojan sit ondsindede indhold fri, og .Locked ransomware begynder sit arbejde. I denne særlige situation skal du have et anti-malware program til at opdage trojans og anden malware af en sådan art. Desuden er det blevet observeret, at nogle ransomwares spredes via spil, der er blevet “cracked”. Så hvis du er en passioneret gamer, skal du være opmærksom på, at på trods af at mindre PUPs angriber computeren efter hver hacking af spil, kan alvorlige virusser også blive en udfordring for dig.

.Locked fjernelsesinstruktioner:

Hvis du er smittet med .Locked ransomware, bør du acceptere det faktum, at de krypterede filer kan gå tabt. Du kan gendanne dem via backups, men hvis du ikke kan finde ekstra kopier af dine vigtige data, kan det være, at du ikke vil få dem tilbage. For det andet virker en manuel fjernelsesmetode ikke nødvendigvis, når man tager den komplekse struktur af ransomwaren og dens krypteringsalgoritme i betragtning. Derfor står du tilbage med kun én løsning – at fjerne .Locked ved hjælp af et stærkt anti-malware program, som f.eks FortectIntego eller Malwarebytes. Endelig er det vigtigt at holde det opdateret og køre regelmæssige scanninger, for at sikre en fuld beskyttelse og nyde sikker browsing igen. Hvis du ikke kan starte nogen af tidligere nævnte programmer, kan du følge en vejledning nedenfor:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .Locked virus fjernelsesguide

Fjern .Locked ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .Locked

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .Locked fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .Locked ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .Locked. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .Locked fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .Locked og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog