Fjern LeChiffre virus (Gratis Instruktioner)

LeChiffre virus fjernelsesguide

Hvad er LeChiffre virus?

Le Chiffre Ransomware beskrivelse

LeChiffre Ransomware er en farlig virus, som kan påvirke alle, der bruger en computer. Navnet på det betyder “The Cypher”. Dette er et symbolsk navn, fordi denne virus bruger en bestem krypteringsalgoritme til at låse data og gøre dem utilgængelige. Med andre ord, Cypherer det dataene. Hvis denne virus formår at komme ind på ofrets system, finde alle brugerens personlige filer (herunder dokumenter, musik, videoer, lydfiler og så videre) og krypterer dem ved hjælp af AES algoritmen. Krypteringen er lavet ved at kryptere de første og sidste 8192 bytes af filen og derefter tilføje en ondsindet nøgle til filen, som en 32-byte klump. Når de er krypterede, bliver filerne utilgængelige og ubrugelige.

Denne ransomware efterlader også en note på den inficerede computer; dette notat er normalt en .html eller .txt-fil. Dette er, hvad den siger:

Your important files […] which were crypted with the strongest military cipher RSA1024 and AES. No one can help you to restore files without out decoder, Photorec, RannohDecryptor […] repair tools are useless and can destroy your files irreversibly. If you want to restore files – send an e-mail to […] You will receive decrypted samples and our conditions how you’ll get decoder. Follow the instructions to send payment.

Hvis du ser denne note, er det et bevis på, at LeChiffre virus har angrebet din computer. Nu vil vi ikke anbefale at betale løsesummen. Du kan ikke stole på cyberkriminelle – der er ingen garanti for, at de vil sætte alle bestræbelser på at hjælpe dig med at få filerne tilbage. Plus, at der allerede er skabt en decryptor for denne ransomware (desværre virker den kun på LeChiffre 2.6 versionen, men kan opgraderes i fremtiden). Men du kan også gendanne dine filer, hvis du har sikkerhedskopier af dem. Hvis du har sådanne kopier af dine filer, er alt du behøver at gøre, at fjerne LeChiffre ransomware fra din computer ved hjælp LeChiffre fjernelsesværktøjet (fx FortectIntego), og derefter importere dine filer fra et backup drev . Husk, at du skal gemme sikkerhedskopier på et eksternt backup-drev, da nogle virusser kan nå dine online data cloud lagre og også inficere filer, der er gemt der.

Hvordan kan jeg blive smittet med LeChiffre Ransomware?

Sikkerhedseksperter hævder, at LeChiffre Ransomware ikke er en typisk ransomware, og i de fleste tilfælde bliver den spredt manuelt. Det betyder, at cyber-kriminelle har adgang til målcomputeren, downloader og kører filen manuelt. Dette er for nylig sket i Indien – LeChiffre cyber-kriminelle har plantet denne virus på en computer i en bank i Indien og spredt virussen til følgende computere via Remote Desktop Porte, der ikke havde password-beskyttelse.

Men lad os ikke glemme det faktum, at cyber-kriminelle også lærer og forbedrer deres produkter hver dag. Det er derfor, vi ønsker at advare dig om, at undgå at åbne e-mails fra ukendte afsendere (ransomware er almindeligvis spredt via ondsindede vedhæftede filer), klikke på links på højrisiko-hjemmesider, eller installere upålidelig software.

Hvis du ønsker at finde ud af, hvordan du kan dekryptere filerne, skal du fortsætte med at læse på næste side.

Hvordan fjerner jeg LeChiffre malware og gendanner filerne?

Ifølge LeChiffre virus’ løsesumsnote, kan du få dine filer tilbage gratis efter 6 måneder. Det er usandsynligt at dette sker, men hvem ønsker også at vente 6 måneder, for at få adgang til nødvendige filer? Naturligvis vil folk udnytte deres værdifulde optegnelser hver dag, så de har brug for at få adgang til de tabte filer med det samme. Heldigvis er der blevet lavet et dekrypteringsværktøj – du kan downloade det her. Du skal dog huske, at før du begynder at dekryptere dine filer, skal du helt fjerne LeChiffre virus fra din computer først. Du kan gøre dette med FortectIntego eller anden anti-malware-software.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel LeChiffre virus fjernelsesguide

Fjern LeChiffre ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne LeChiffre

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør LeChiffre fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern LeChiffre ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra LeChiffre. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at LeChiffre fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra LeChiffre og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog