Fjern Launchpage.org virus (Fjernelsesguide) - jul 2017 opdatering

Launchpage.org virus fjernelsesguide

Hvad er Launchpage.org virus?

Launchpage.org virus bliver ved med at inficere pc-brugere

Launchpage.org virus

Launchpage.org virus er en browser hijacker, der kan overtage din browser uden din tilladelse. Når hijacket er færdigt, begynder den at gennemføre sin vigtigste opgave – den viser sponsorerede søgeresultater blandt de normale, og omdirigerer sine ofre til tredjepartswebsteder. Du kan også finde Launchpage.org angivet som din startside og standardsøgemaskine, og også indstillet som standard på nye faner.

Hvis denne URL springer dig i øjnene, hver gang du åbner din browser, skal din fornemmelse for virtuel sikkerhed fortælle dig, at noget ikke er OK. Først og fremmest ser denne søgemaskine ud præcis som Chromes startside, der har otte genveje, der linker til dine mest besøgte websites – den eneste forskel er, at Launchpage.org omdirigeringsvirus tilbyder genveje til de mest populære hjemmesider på internettet.

Denne browser hijacker efterligner selv panelmenuen, der er tilgængelig på Google Chrome startsiden, men fylder den op med flere ekstra genveje, der peger på Facebook, Youtube, Amazon og andre kendte hjemmesider. Men selvom denne “forbedrede” kopi af Google-startsiden kan synes nyttig for nogle, så må vi advare brugerne om, at det er meget farligt at stole på sådanne søgemaskiner. Launchpage.org fjernelse anbefales på det kraftigste, for at forhindre yderligere problemer på din computer.

Launchpage.org virusResearcher viser hvordan Launchpage.org sitet ser ud. Det er næsten identisk med Google Chromes standard startside.

Det viser sig, at den beskrevne søgemaskine blot bruges til at fremme dens partnere og tjene penge til sine skabere. Det ser ud til, at søgemaskinen fylder resultaterne med sponsorerede links og forventer, at folk klikker på dem. På denne måde ønsker den at øge trafikken til visse websteder.

Men udviklere af søgemaskiner bekymrer sig næppe om deres kunder, og har desværre ikke til formål at gøre deres søgeoplevelse behageligt. Hvad der er endnu værre er, at de typisk ikke selv godkender det indhold, der deles på disse tredjepartswebsteder, hvor de annoncerer. Som følge heraf kan brugeren frit besøge farlige websites og ikke engang vide, at de er upålidelige, når de bruger Launchpage.org virus.

Vi anbefaler på det kraftigste ikke at stole denne søgemaskine, fordi den er skabt for at skabe indtægter. Hvis du leder efter troværdige søgeresultater, bør du hellere benytte en anden søgemaskine og fjerne Launchpage.org fra dit system. Hvis du synes, at det er svært at fjerne browser hijackers, kan det ændre din mening at benytte FortectIntego eller manuelle fjernelsesinstruktioner, der er angivet nedenfor.

Hvordan kommer browser hijackers ind i edb-systemer?

Browser hijackers er utroværdige programmer, der søger at tage kontrollen over computerbrugerens web-browsere. Naturligvis er deres udviklere på udkig efter måder at injicere dem i edb-systemerne på, mens de bruger legitime softwaredistributionsmetoder på samme tid.

Det er her, at software bundling teknikken er praktisk, når de forsøger at indlede Launchpage.org hijack. Her giver softwareudviklere en masse produkter i én pakke og får brugerne til at installere alle programmer, uden at de selv bemærker det. Du kan downloade en softwarebundle, uden at vide det, fordi næsten alle gratis programmer, der er tilgængelige på internettet, har et par tredjepartsprogrammer bundtet med dem.

For at nedbryde en softwarepakke, skal du vælge Brugerdefinerede/Avancerede indstillinger i installationsprogrammet og fravælge foreslåede tredjepartsposter, én efter én. Derefter kan du afslutte installationen på den sædvanlige måde – bare fortsæt og følge retningslinjerne fra installatøren, indtil du når det sidste trin.

Fjernelse af Launchpage.org hijacker fra systemet

Hvis du ikke kan udstå denne browser hijacker eller har været på udkig efter en måde at løse din webbrowsers problemer efter et hijack på, foreslår vi dig at se på instruktionerne, som vi har forberedt til dig. Browser hijackere, i modsætning til alvorlige computervirusser , er ganske lette at fjerne, så gå ikke glip af muligheden for at slette hijackeren selv.

Du kan finde en Launchpage.org fjernelsesguide nedenfor, men hvis du ikke har tid til at læse den og teste disse tips, kan du ordne din maskine automatisk. I dette tilfælde skal du sørge for at opdatere din anti-spyware, før du lader den fjerne Launchpage.org virus for dig med kun ét klik.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Launchpage.org virus fjernelsesguide

Fjern Launchpage.org fra Windows systemer

Følg instruktionerne her og slet programmer, der er tilknyttet Launchpage fra din pc. Ifølge de seneste nyheder, kan denne virus være relateret til ilitil.com, teeion.com, zhinku.info og lignende browser hijackere. Det siger sig selv, at du skal afinstallere disse mistænkelige programmer.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Launchpage.org og relaterede programmer
  Se her efter Launchpage.org eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Launchpage.org fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Launchpage.org eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Launchpage.org virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Launchpage.org fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Launchpage.org fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Launchpage.org og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Launchpage.org fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Launchpage.org fra Google Chrome

Åbn Chrome, gå til Indstillinger og gå til fanen Udvidelser. Hvis du ikke kan finde dette panel, så følg instruktioner med billeder nedenfor og du vil helt sikkert finde det. Fjern mistænkelige udvidelser, herunder launchpage.org, ilitil.com, teeion.com, zhinku.info osv herfra. Du kan også nulstille Chrome.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Launchpage.org og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Launchpage.org fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Launchpage.org fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Launchpage.org eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Launchpage.org fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Launchpage.org spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog