Fjern Krypte virus (Forbedrede Instruktioner)

Krypte virus fjernelsesguide

Hvad er Krypte ransomware virus?

Krypte ransomware er den nye Razy virus

Krypte virus er et andet medlem af ransomwarefamilien, som vi føjer til vores trusselsdatabase i dag. Denne ondsindet virus synes at være en tysk version af Razy ransomware, og den benytter AES-kryptering til at gøre offerets personlige filer ubrugelige. Den koder dem – ændrer deres struktur for at forhindre, at offeret får adgang til deres indhold. Krypte virus tilføjer også filtypenavne for at få de krypterede filer til at skille sig ud – den tilføjer .fear filtypenavnet og fordrejer det oprindelige filnavn. Herefter kører virussen Krypte programmet, som giver en forklaring på, hvad der er blevet gjort ved disse data og hvad ofret skal gøre nu. Den hilser offeret med sådanne ord:

Hallo! Ich bin Krypte! Eine Ransomware! Ich habe deine Dokumente, Musik, Bilder und andere Wichtige dateien mit einer AES Verschlüsselung Verschlüsselt. Wenn du deine Daten wiederhaben willst, dann Befolge Bitte diese Anweisungen 🙂

Selvfølgelig, som en ransomware virus, kræver Krypte en løsesum. Ligesom Razy 5,0 beder den dig om at købe paysafecard for 15-20 euro og indtaste dets kode i feltet under den såkaldte løsesumsnote. Virussen advarer om, at dekrypteringsnøglen til datagendannelse vil blive ødelagt, hvis offeret ikke betaler inden for 72 timer. Virussen fortæller, at offeret ikke skal køre et anti-virus program for at fjerne Krypte, fordi “det er den eneste måde, at få dine data tilbage.” Dog bør Krypte fjernelsen være førsteprioritetsopgave for dem, der har fået deres computere inficeret med denne malware. For at afinstallere denne virus anbefaler vi, at benytte FortectIntego software, men hvis du ønsker det, kan du også benytte et andet malware fjernelsesværktøj.

Distributionsmetoder der tillader denne virus at komme ind på mål-systemer

Den executive fil hos Krypte virus når typisk ofrene via e-mail. Kriminelle formår at skjule denne fil og få den til at ligne et normalt og sikkert dokument eller en anden type fil. De føjer sådanne filer til e-mails og beder høfligt ofret om at åbne dem. Tricks som cyberkriminelle benytter er chokerende effektive og overbevisende. Typisk sender svindlere e-mails, der indeholder vedhæftede filer, døbt som fakturaer, kontrakter, CV’er, kvitteringer og lignende dokumenter. Undgå e-breve til dig fra ukendte mennesker, og især vedhæftede filer, der ankommer sammen med dem. Åbning af sådan tilknytninger kan have katastrofale konsekvenser. En anden måde at installere skadelig filer ved et uheld er, at surfe rundt på mistænkelige hjemmesider og skødesløst klikke på annoncer, der præsenterer tilbud, der er alt for gode til at være sande. Malware-ladede annoncer er også en af ​​de vigtigste metoder til at distribuere ondsindede virusser. Angriberne behøver ikke længere at hacke hjemmesider for at indsætte ondsindede scripts på dem; de skal blot inficere annoncenetværket. Sådanne annoncer kan vises selv på legitime websteder, og i så fald, kan kun en stærk anti-malware-software stoppe ondsindede komponenter, hvis de forsøger at komme ind i ofrets computer.

Hvordan fjerner jeg Krypte virus fra systemet?

Crypto-ransomware virusser bringer hele computersystemet i fare, ikke kun fordi de tager brugerens data som gidsler, men også fordi de er i stand til at installere yderligere malware såsom data-stjælende trojans. Det er derfor sikkerhedseksperter advarer brugere om ikke at forsøge at fjerne skadelige filer fra systemet manuelt. Til Krypte fjernelse foreslår vi, at du søger hjælp fra et anti-malware program. I tilfælde af at virussen forhindrer dig i at downloade det eller starte det, skal du følge instruktionerne nedenfor. Når du har fjernet Krypte virus, så brug en sikkerhedskopi til at gendanne de mistede filer, eller se på valgmulighederne for datagendannelse nedenfor.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Krypte virus fjernelsesguide

Fjern Krypte ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Krypte

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Krypte fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Krypte ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Krypte. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Krypte fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Krypte fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Data kan med held gendannes fra en sikkerhedskopi, hvis du har det. Men hvis du ikke har det, så opfordrer vi dig til at overveje de data gendannelsesmuligheder, der er forklaret nedenfor. Selvom løsesummen som denne virus beder om ikke er stor, mener vi ikke, at kriminelle må stjæle bare en enkelt cent fra dig. Hver gang løsesummen bliver betalt, er det motivation for de kriminelle til at fortsætte ondsindede aktiviteter, så du skal ikke opmuntre dem!

Hvis dine filer er krypteret af Krypte, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro værktøj

Data Recovery Pro er et effektivt værktøj, der kan hjælpe dig med at gendanne krypterede data. Det kan redde forskellige data og gemme sunde versioner til en valgt mappe. Instruktioner til, hvordan du bruger dette værktøj er her:

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Krypte ransomware;
 • Gendan dem.

Drag fordel af Windows Previous Versions feature

Hvis du har aktiveret Systemgendannelsesfunktionen for nogen tid siden, har du nu en chance for at drage fordel af dette. Denne fremgangsmåde hjælper til at genoprette individuelle filer, men ikke mange af dem på én gang. Du bliver nødt til at finde de nødvendige filer og udføre disse trin for at gendanne dem:

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Krypte og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog