Fjern Kovter virus

Kovter virus fjernelsesguide

Hvad er Kovter ransomware?

Kovter ransomware er en alvorlig og farlig cyber infektion, der dukkede op i midten af ​​maj, 2014. I skrivende stund har den påvirket USA, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien og Holland. Så snart den kommer ind i computeren, blokerer den computeren, og igangsætter andre aktiviteter, der forventes at narre computerens ejer til at betale en falsk løsesum. Denne malware ligner meget “berømte” virusser som Police virus, Ukash virus, FBI virus og andre ransomwares, ser alle er afhængige af Winlocker komponentet til at hjælpe dem med at blokere systemet. Det nye ved denne virus er, at det har evnen til at tjekke folks browsing historie, og indsamle oplysninger om upassende/ulovlige websteder, de bliver ved at besøge. Så snart den gør det, begynder Kovter at vise en falsk meddelelse, der omfatter computerens IP-adresse og andre følsomme oplysninger. Den rapporterer også om brugen af de tidligere afslørede hjemmesider, og anmoder om at betale en løsesum for dette. Det ser ud til, at dens evne til at afsløre folks browserdata forklarer, hvorfor der er så mange mennesker, der allerede har betalt en falsk løsesum til dens skabere. Selvfølgelig bør du aldrig gøre dette. Du skal ignorere alarmen, der hører til denne virus og fjerne Kovter ransomware fra din computer.

Hvordan kan Kovter inficere min computer?

Kovter Ransomware er for det meste spredt ved hjælp af de samme ondsindede metoder, der har været anvendt til distribution af andre Ukash virusser. Disse metoder er afhængige af trojanske heste, som er skjulte på ulovlige hjemmesider og filer. For at undgå virusser som denne , bør du altid sikre dig, at din computer er beskyttet af den nyeste anti-spyware version. Ud over dette, bør du begynde at følge retningslinjer for sikker browsing, der betyder at undgå ulovlige hjemmesider , ignorerer annoncer og e-mails fra ukendte afsendere . Hvis Kovter virus formår at komme ind i systemet, indleder den tidligere nævnte aktiviteter og begynder at vise en falsk besked fra en myndighed , som normalt vælges efter ofrets placering . Hvis du har bemærket, at pc’ens skrivebord er blevet blokeret af United States Department, Department of Justice, Police Central e-crime eller lignende myndighed , bør du ignorere denne besked . Uanset hvor troværdig den ser ud, hører den til hackere, der kun søger at stjæle dine penge. Sørg også for, du fjerner Kovter virus fra din computer med alle dens filer. Til at gøre dette kan du benytte den følgende vejledning :

Hvordan fjerner jeg Kovter ransomware?

Hvis din pc er blevet inficeret af Kovter, og du ønsker at fjerne det, bør du ikke spilde tiden, og scanne det med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller anden velrenommeret anti-spyware. Hvis du ikke kan downloade eller starte et af disse programmer, skal du følge disse trin, og låse op for din computer.

* Manuel fjernelse af Kovter:

  1. Genstart din inficerede pc til ‘fejlsikret tilstand med kommandoprompt’ for at deaktivere virus (dette bør virke med alle versioner af denne trussel)
  2. Kør Regedit
  3. Søg efter WinLogon Entries og skriv alle de filer, der ikke er explorer.exe eller blanke, ned. Erstat dem med explorer.exe.
  4. Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen, der refererer til filerne.
  5. Genstart og kør en fuld systemscanning med opdateret FortectIntego for at fjerne rester af denne virus. Du kan også prøve SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes

* Flash drive metoden:

  1. Tag en anden maskine og brug den til at downloade FortectIntego eller andet velrenommeret anti-malware program.
  2. Opdatér programmet og læg det ned på et USB-drev eller en simpel cd.
  3. I mellemtiden skal du genstarte din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og sætte USB-drevet i den.
  4. Genstart den inficerede computer med FBI Systemfejl virus en gang mere, og kør en fuld scanning.

* Brugere inficeret med Kovter virus får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af ​​disse konti har administratorrettigheder, bør du være i stand til at køre et anti-malware program.

* Prøv at nægte Flash at stoppe ransomware efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia support, og vælg ‘Afvis’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at gøre dette, skal du køre en fuld scanning med et anti-malware program.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog