Fjern KMSPico virus (Fjernelsesguide) - 2018 opdatering

KMSPico virus fjernelsesguide

Hvad er KMSPico virus?

KMSPico er et usikkert værktøj, der er designet til at aktivere uregistrerede Microsoft-produkter

KMSPico virusKMSPico er et usikkert værktøj, der har været aktivt tilbudt til aktivering af Windows 10, 7 eller Microsoft Office.

KMSPico er en ulovlig software, der har været tilbudt til at aktivere Windows 10 og andre Windows operativsystemsversioner gratis. Desværre er dette Nøgleadministrationssystem usikkert og har intet forhold til Microsoft Corporation. Eksperter siger, at brugere kan sætte deres computere i fare ved at benytte dette værktøj, da en sådan applikation kræver, at antivirusprogrammet deaktiveres. Som et resultat heraf bliver systemet sårbart over for PUP’er eller endda malware. Desværre er folk stadig på jagt efter KMSPico download sites for at overvinde Microsofts begrænsninger og få mulighed for gratis at bruge Windows eller Microsoft produkter. Ingen af dem giver dog pålidelige oplysninger om, hvordan dette værktøj fungerer. Ligeledes falder folk for mindre end troværdige artikler og udsætter deres computere for forskellige cybertrusler, uden at vide det.

Navn KMSPico
Type Ulovligt systemværktøj
Fare niveau Højt
Hovedfil Secoh-qad.exe
Distributionsmetode Den kan downloades fra upålidelige hjemmesider eller nå systemet via software-bundles
Potentielle farer Computere kan blive inficerede med andre upålidelige og potentielt farlige programmer
Fjernelse Afinstallér KMSPico og kontroller systemet med en professionel software til fjernelse af malware for at sikre, at den er virusfri. Vores topvalg er FortectIntego

Når man forsøger at diskutere dette værktøj og tænke på, om KMSPico er sikkert at bruge eller ej, bør du først forstå, hvad udtrykket KMS eller Key Management Service betyder. I virkeligheden er det en teknologi, som Microsoft bruger til at aktivere tjenester via et lokalt netværk, uden at skulle oprette forbindelse til hver enkelt computer til udvikleren.

Normalt kontakter netværksadministratorer KMS-servere via Remote Procedure Call og aktiverer derefter de ønskede tjenester. Men fra og med 2017 og tidligere, har skabere af det etiske hacking-team, som de præsenterer sig, tilbudt en måde at erstatte den eksisterende nøgle med en ny volumenlicensnøgle og aktivere tjenesterne uden at skulle oprette forbindelse til denne KMS-server. En sådan aktivitet anses for ulovlig!

Det første problem, der vises ved brug af KMSpico til Windows 10, 7 og andre OS versioner, er, at den udløber og skal fornyes hver 180. dag. Dette betyder, at programmet skal køre på computeren uden pause for at give brugerne mulighed for at benytte det korrekt. Det ser imidlertid ud til, at ingen af it-specialisterne fuldt ud har opdaget alle funktionerne i denne software endnu, og det kan dukke op med endnu flere problemer.

På samme måde anbefaler vi vores brugere enten at holde sig væk fra værktøjet eller afinstallere KMSPico sammen med Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll og lignende komponenter med det samme. Ulovlige programmer kan bruges til at åbne systemets bagdøre og tiltrække endnu mere ondsindet software. Derfor anbefaler vi dig at holde computeren sikker og ren.

Hvis du mener at din computer kan være inficeret med skadelige programmer infiltreret af denne software, skal du køre en hurtig scanning med FortectIntego. Denne antivirus registrerer hurtigt alle PUP’er og udfører KMSPico-fjernelse, hvis det er nødvendigt. Det vil også holde dit system beskyttet i fremtiden.

Vigtigste farer forbundet med brugen af KMSPico

Selvom folk søger efter KMSPico’s officielle værktøj, er denne software uautoriseret af Microsoft Corporation og kan ikke betragtes som legitim på nogen måde. Faktisk kræver det under installationen, at du deaktiverer alle sikkerhedsapplikationer på computeren, hvilket kan føre til ubeskyttet pc-system og større chance for at blive inficeret med malware.

Eksperter har allerede påpeget, at dette program opdages af antivirusprogrammer som et hackingsværktøj under disse navne:

 • W32/Generik.GKMQDON!tr
 • Trojan.Win32.Chapak.ffkokb

Derudover rapporterer brugerne, at de har stødt på problemer med proxyindstillinger efter installationen af dette værktøj. Det skyldes, at piratkopieret software ofte ændrer standardparametrene i operativsystemet og forstyrrer legitime programmer. Således er der talrige diskussioner om såkaldt KMSpico virus, som forringer browseroplevelsen på computeren:

Do not install this. I warn you, I had turned off my antivirus and installed this program. End up with alot of malwares, 5 new strange apps and changed my browser data.

Men Reddit, Quora og andre techfora er stadig fyldt med spørgsmål, der beder om at dele linket til programmets downloadfil eller spørgsmålet om, om denne app er sikker. Vær opmærksom på, at der er mange “eksperter” relateret til dette værktøj og at disse aktivt erklærer, hvor nyttigt og sikkert det er. Vær forsigtig med sådanne erklæringer og dobbelttjek altid informationerne online. Hvis du er blevet dirigeret til at downloade Kmspico fra MyDigitalLife-webstedet, bør du fjerne det.

KMSPico hacking værktøj

Husk på, at programmet overtræder Microsofts politikker. Derudover vil folk, der arbejder bag dette værktøj, aldrig garantere, at deres software er sikker at bruge. For flere år siden blev den ondsindede installatør brugt til at sprede Domino ransomware. Desuden er adware-programmer også fundet efter download af denne aktivator, og derfor er nogle sikkerhedsresearchere begyndt at kalde dette farlige program for en adware.

Cyberkriminelle udnytter den kendsgerning, at folk forsøger at få brugbar computersoftware gratis, så de inficerer de fleste efterspurgte computerprogrammer med skadelige komponenter, såsom trojans eller orme eller mindre skadelige trusler som adware. I dette tilfælde kan malware udløse sådanne ulemper som at vise påtrængende annoncer eller omdirigere brugere til ondsindede websteder. Så der er ingen tvivl om, at du skal fjerne KMSPico for at holde dit system sikkert.

Vi vil gerne opfordre dig til IKKE at downloade og bruge sådanne ulovlige værktøjer. KMS virus er absolut ikke et sikkert værktøj, så sørg for at holde dig væk fra hjemmesider, der vises ovenfor. Typisk vises de i første Google stillinger og ser virkelig overbevisende ud.

Operativsystemer understøttet af programmet

Da værktøjet blev officielt lanceret, blev det fremmet som aktivatoren til Windows og Microsoft Office-produkter. Ifølge udviklerne kan det overvinde begrænsningerne og hjælpe brugerne med at benytte denne software så længe de ønsker det. Der er dog ingen tvivl om, at det ikke er en mulighed at deaktivere dit antivirusprogram for at kunne bruge dette program ordentligt.

KMSPico Windows 10

Det er den nyeste version af værktøjet, der skal hjælpe brugere med at overvinde begrænsninger og få mulighed for at bruge Windows 10, uden gebyrer og begrænsninger. Sikkerhedseksperter anbefaler imidlertid IKKE at downloade denne software, fordi den er ulovlig. Selvom dens annoncører har angivet, at den ikke kan opdages af Microsoft, er dette ikke sandt. Du kan nemt få bøder eller endda blive sendt i fængsel for brug af ulovlig software. I øjeblikket er KMSPico Windows 10 allerede blokeret af Windows Defender, så brugerne tilbydes at deaktivere sin realtidsbeskyttelse. Det er mere end latterligt.

KMSPico Windows 10

KMSPico Windows 7

Denne version lover at aktivere operativsystemet uden brugernes indgriben. Det er dog ikke en livstidsaktivering, som det ellers er blevet hævdet af hackere online. Vær desuden opmærksom på, at nogle kilder til KMSPico Windows 7 allerede har vist sig at være usikre. Når du har downloadet værktøjet, kan det indstilles til at begynde at køre sine ondsindede aktiviteter efter en sikker periode er passeret. Tidligere nævnte aktiviteter omfatter indsamling af følsomme oplysninger, installation af malware mv.

KMSPico Office 2016

KMSPico Office 2016 er den version, der tilbydes for at overvinde Microsofts begrænsninger. Værktøjet lover at give en ægte licens og premium funktioner, helt uden betaling. Ikke desto mindre ophører processerne aldrig med at køre i baggrunden, så der er en stor sandsynlighed for systemnedbrud og fejlfunktion. Du kan ikke bruge en ulovligt licens, der leveres til dette værktøj, hvis du afinstallerer det. Dette er dog den eneste måde at gå tilbage til sikker og fejlfri brug af din computer på.

Du kan aldrig vide, hvilke nye funktioner, som det program du skal installere har. Hvis du vil bruge en fuld, sikker og juridisk version af Windows eller Microsoft Office, skal du købe den officielle licensnøgle. Desuden skal du altid holde din anti-virus og anti-spyware-software opdateret for at forhindre sikkerhedsproblemer og forblive sikker online.

Hvis du har installeret dette ulovlige program, anbefaler vi dig på det kraftigste at tjekke din computer med et anti-malware-program. En dyb system scanning hjælper dig med at se, om du har installeret nogle ondsindede programmer sammen med det eller ej.

KMSPico malware

Ulovlig software kan blive vist på din computer uden din viden

Der er to måder, hvorpå dette hackingsværktøj kan komme ind i dit system – du kan downloade det direkte fra forskellige tvivlsomme websteder, der fremmer det, eller udviklerne kan distribuere det sammen med et tredjepartsprogram og hjælpe med at infiltrere dit system uden din tilladelse.

Problemet er, at udviklerne af skadelige eller potentielt uønskede programmer har tendens til at bruge software bundling teknikken, som hjælper dem med at sprede deres tvivlsomme produkter sammen med anden gratis software. I dette tilfælde kan installationen af et uskyldigt udseende program introducere dig for andre programmer, som du kan downloade og installere samtidig med den primære software.

Desuden skal du huske på, at programmet fungerer i smug i baggrunden, så du bør være ekstremt opmærksom under installationen af gratis applikationer. Ellers kan du ikke engang bemærke, hvordan denne upålidelige software kommer ind i dit system og starter dens potentielt farlige aktivitet.

Ifølge teamet NoVirus.uk kan du undgå KMSpico og relaterede applikationer ved at følge disse trin:

 1. Deaktiver aldrig dit antivirusprogram
 2. Download kun applikationer fra officielle hjemmesider eller autoriserede distributører;
 3. Brug avancerede eller brugerdefinerede parametre i installationsguiden og søg efter yderligere komponenter;
 4. Hold dit operativsystem og sikkerhedssoftware opdateret til enhver tid.

Afinstallér KMSPico og slip af med OS-relaterede problemer

Udtrykket KMSPico virus bruges til at beskrive de uønskede konsekvenser af denne ulovlige software. Uheldigvis kan et cracked OS med dette værktøj forårsage computerproblemer og forhindre dig i at nyde sikker browsing. Derfor er der ingen grund til at holde denne software på dit system eller hente den i første omgang.

Den sikreste måde at fjerne KMSpico fra din computer og slippe af OS-relaterede problemer, er at køre en fuld systemscanning med en professionel software til fjernelse af malware. Efter scanningen kan du være sikker på, at applikationen vil blive elimineret fra dit system sammen med andre potentielt farlige komponenter.

Efter KMSpico fjernelsen foreslår vi, at du tjekker systemet for følgende eksekverbare filer og sørger for, at de helt elimineres:

 • Secoh-qad.exe
 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Hvis du ikke kan afinstallere KMSpico, skal du følge instruktionerne nedenfor og lære at forberede din computer til fjernelse af malware. Vær også opmærksom og slet ikke dine vigtige systemfiler ved en fejltagelse. Ellers kan du forårsage mere skade på din pc eller endda ødelægge den permanent.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel KMSPico virus fjernelsesguide

Fjern KMSPico fra Windows systemer

For at slippe af med KMSpico fra Windows, er du nødt til at slippe af med følgende komponenter, der også kan relateres til hacking-værktøjet:

 • KMSpico_setup.exe
 • [email protected]
 • www.ratondownloads.com.br AT2016.rar
 • Activator.rar
 • KMSpico_10.2.0.san.rar
 • Re-Loader RATON.exe

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program.
 3. Afinstallér KMSPico og relaterede programmer
  Se her efter KMSPico eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra KMSPico og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog