Fjerne Jav123 - dec 2017 opdatering

Jav123 fjernelsesguide

Hvad er Jav123?

Jav123-virus viser kun indhold til voksne

Jav123 virus illustration

Jav123 er kategoriseret som en browser hijacker, da den kan overtage sådanne browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Internet Explorer. Eksperter anbefaler ikke at stole på dens tjenester, da dette potentielt uønskede program kan foretage specifikke ændringer på din computer, for at tvinge dig til at benytte programmet dagligt.

Derudover leverer Jav123 virus påtrængende reklamer, der fremmer upassende indhold som:

 • Videoer og billeder, der kun er tiltænkt voksne;
 • Voldelige spil for voksne
 • Falske produkter eller rabatter
 • Dating sites osv.

Disse annoncer er meget mistænkelige, da der ikke findes pålidelige oplysninger til at identificere deres oprindelse. De kan være markeret med “Delivered/Brought/Powered by Jav123”. Bemærk, at annoncørerne normalt ser legitime og attraktive ud. Men hvis du klikker på dem, kan de føre dig til ødelagte websteder, hvor malware er almindeligt distribueret.

Jav123 omdirigeringstendensen er ikke det eneste problem. Denne ubetydelige applikation tillader ikke at åbne Privatpolitik- eller Brugerbetingelsessider. I stedet overføres du til de websteder, der viser indhold til voksne. På samme måde advarer eksperter om, at denne browser hijacker kan indsamle personligt identificerbare oplysninger.

Jav123 omdirigeringsskærmbilledeJav123-virus forårsager uønskede omdirigeringer til websteder, der kun er for voksne, og øger risikoen for infektion med andre typer af malware.

Hvis du tror at Jav123 ikke kan nå dit navn eller andre private detaljer, tager du helt fejl. Den indsamlede information kan indeholde dit efternavn, adresse, placering og endda legitimationsoplysninger. Udviklere af dette falske program kan misbruge det til phishing-formål eller sælge det til tredjeparter.

Derfor anbefaler vi dig at fjerne Jav123, hvis du har bemærket en betydelig stigning i irriterende annoncer eller omdirigeringer. FortectIntego er et perfekt værktøj til at håndtere browser hijackere, da det vil fjerne det potentielt uønskede program automatisk. Du kan dog også bruge andre sikkerhedsprogrammer efter eget valg.

Husk også, at hvis du vil udføre en manuel Jav123-fjernelse, skal du bruge instruktionerne nedenfor. Browser hijackere understøtter ofte deres falske handlinger ved at installere udvidelser eller add-ons på din computer. Derfor har du brug for hjælp, når du forsøger at opdage og fjerne dem.

Browser hijackere kan snige sig ind på din computer uden varsel

Mens skaberne er opmærksomme på den vilkårlig aktivitet deres produkter udfører, bundtes de med freeware for at øge antallet af personer, der bruger dem. Bemærk, at installatører ofte anbefaler at vælge de hurtige eller anbefalede indstillinger, og de informerer dig ikke om, at dette og andre potentielt uønskede programmer kan installeres sammen med det ønskede program.

Derfor bør du aldrig vælge dem og i stedet gå efter avancerede eller brugerdefinerede installationsmetoder. Browser hijackere gemmer sig under de felter, der allerede er forudvalgte, og de kan vises som “Get/jeg accepterer at installere Jav123.” Ligeledes skal du søge efter sådanne flueben og fjerne dem.

Derudover er det klogt at holde sig væk fra annoncer og andet mistænkeligt indhold, der fremmes online. Hvis du fortsætter med at besøge upålidelige websites, kan et af dem være programmeret til at starte en automatisk installation af højrisiko-computerstrusler. Husk derfor at benytte en stærk sikkerhedssoftware til at beskytte, ikke kun din pc, men også værdifulde oplysninger på den.

Fjern Jav123 virus straks

Eksperter fra UdenVirus.dk anbefaler altid at vælge automatisk Jav123-fjernelse. Få hjælp fra et antivirusprogram til sikker udførelse af elimineringsproceduren:

 1. Download et anti-malware-værktøj fra verificerede udviklere;
 2. Lad det undersøge dine computerfiler grundigt
 3. Fortsæt til vejledningen nedenfor for at fjerne Jav123 fra dit system.

Forsøg ikke at slippe af med browser hijackeren uden nogen hjælp, da du måske undlader at afinstallere ekstra udvidelser, der er relateret til den, eller du kan skade din pc på andre måder.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Jav123 fjernelsesguide

Fjern Jav123 fra Windows systemer

Hvis du vil rense Windows for Jav123-hijacker, skal du følge instruktionerne nedenfor.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Jav123 og relaterede programmer
  Se her efter Jav123 eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Jav123 fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Jav123 eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Jav123 fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Jav123 fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Jav123 fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Jav123 og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Jav123 fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Jav123 fra Google Chrome

Følg denne vejledning for at rense Chrome for uønskede omdirigeringer til websteder, der kun er for voksne.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Jav123 og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Jav123 fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Jav123 fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Jav123 eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Jav123 fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Jav123 spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog