Fjern Istartpageing.com hijack (Nem Fjernelsesguide)

Istartpageing.com hijacker fjernelsesguide

Hvad er Istartpageing.com hijack?

Hvilken kategori af programmer tilhører Istartpageing.com?

Istartpageing.com er blevet føjet til kategorien “browser hijacker”, fordi den kan invadere din computer lige efter du installere en anden software fra internettet gratis. Faktisk har vores sikkerhedsteam undersøgt denne app grundigt, og fundet en tilstrækkelig mængde af information, som manifesterer, hvorfor dette program bør fjernes fra computeren så hurtigt som muligt. Selvom det er fremmes som en troværdig søgeside, der formodes at returnere de bedste resultater fra de førende søgemaskiner (Google, Bing, Yahoo), bør du aldrig stole sådanne løfter. I virkeligheden er denne søgemaskine en browser hijacker, der kan give sponsorerede søgeresultater, for at få dig til at besøge forudbestemte hjemmesider. Hvis du vil undgå dem, bør du holde dig væk fra Istartpageing.com virus!

Normalt spredes Istartpageing.com via gratis downloads, såsom medieafspillere, PDF creators, download managers, og så videre. Når den er installeret på systemet, begynder denne hijacker, at fremme affilierede websteder ved, at få folk til at besøge forudbestemte domæner. Dette er grunden til, at den kan vise sig i stedet for din startside, standardsøgemaskine, og nye fane i Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Lige efter dette, kan Istartpageing.com virus begynde at give dig forudbestemte søgeresultater, der er fyldte med sponsorerede links og reklamer. Husk, at udviklerne af denne hijacker er betalt for, at skabe trafik fra besøgende til tredjepartswebsteder og øge deres siderang.

Desværre kan Istartpageing.com omdirigeringer, føre dig til forskellige problemer. Det værste af dem er naturligvis omadresseringer til tvivlsomme websteder, der søger at forårsage virus eller malware infiltration. Det er derfor, vi stærkt anbefaler ikke at benytte denne søgemaskine, og klikke på dens søgeresultater. Derudover risikerer du, ved at have denne hijacker installeret, at videregive oplysninger, der opbevares på din computer, til mistænkelige tredjeparter. Den kan installere tracking cookies på hver af din webbrowsere, og kontinuerligt akkumulerer personligt ikke-identificerbare oplysninger om dig og dine vaner. Så snart Istartpageing.com erstatter din standard startside og søgemaskine, anbefales det derfor at nulstille ændringerne, ved at fjerne denne hijacker helt fra systemet. For at gøre dette anbefaler vi, at benytte FortectIntego eller et andet pålideligt anti-spyware værktøj.

Hvordan infiltrerer browser hijackers computere?

Selvom Istartpageing kan synes ægte ved det første øjekast, bør du huske på, at de fleste af de hjemmesider, som den fremmer, har kommercielle formål, mens nogle af dem endda kan søge at inficere dit system med virus. Desuden kan den forårsage forskellige slowdowns og svække pc’ens sikkerhed. Hvis du ønsker at beskytte din computer mod sådanne og lignende trusler, skal du stoppe med at tro, at alle gratis programmer er pålidelige.

Hvordan kan Istartpageing.com hijacke din computer? Svaret er meget enkelt. Den kan gøre dette via gratis downloads, der har dette program tilføjet som en gratis tilføjelse. Vær opmærksom på, at software-pakker kan føjes til sådanne populære hjemmesider som download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com, og så videre. Derfor, når du vælger en freeware, som du ønsker at installere, så tjek den før du gør dette. Læs dens EULA, Privacy Policy, og andre tilgængelige oplysninger. Efter dette, bør du vælge en Avanceret/Brugerdefineret installationsmetode, og fjerne markeringen af felter der hævder, at du accepterer at indstille Istartpageing.com som din standard startside/søgemaskine.

At ordne computeren efter infiltration fra Istartpageing.com virus:

I tilfælde af, at omadresseringer til Istartpageing.com allerede er dukket op på din webbrowser (IE, Mozilla eller Google Chrome), bør du fjerne den, før den begynder at forårsage mistænkelige omdirigeringer og andre ubehageligheder. Her er yderligere aktiviteter, der kan være forårsaget af denne browser hijacker:

 • En enorm mængde af kommercielle meddelelser, såsom Istartpageing annoncer, in-text links, bannerannoncer og lignende tilbud;
 • Ændrede søgeresultater, der intet har at gøre med de rigtige;
 • Sporing af din browsing aktivitet. Denne søgemaskine indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger.

Hvis du ønsker at beskytte dig selv fra disse og yderligere problemer, skal du benytte en guide nedenfor og slippe af med Istartpageing virus. Vi anbefaler vores brugere, at vælge en automatisk fjernelsesmetode, da dette er med til at sikre, at alle mistænkelige komponenter bliver fjernet fra systemet.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Istartpageing.com hijacker fjernelsesguide

Fjern Istartpageing.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Istartpageing.com og relaterede programmer
  Se her efter Istartpageing.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Istartpageing.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Istartpageing.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Istartpageing.com hijacker fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Istartpageing.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Istartpageing.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Istartpageing.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Istartpageing.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Istartpageing.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Istartpageing.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Istartpageing.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Istartpageing.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Istartpageing.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Istartpageing.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Istartpageing.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog