Fjern Instant Support annoncer (Fjernelsesguide) - jul 2017 opdatering

Instant Support annonce fjernelsesguide

Hvad er Instant Support annoncer?

Hvad er Instant Support?

Instant Support ads

Hvis du har bemærket mistænkelige annoncer på din browser og ukendte processer, der kører i joblisten, bør du vide, at InstantSupport virus har infiltreret systemet. Selv hvis du er sikker på, at du ikke har installeret det, bør du tjekke din computer for adware og lignende PUPs, fordi de er blevet aktivt spredt i et bundt med anden software.

Denne applikation er kategoriseret som adware og et potentielt uønsket program af de fleste PC-sikkerhedseksperter. Vi har udarbejdet denne rapport om Instant Support Toolbar for at oplyse dig om, hvad der er formålet med dette program, og vi vil også give instruktioner til, hvordan du fjerner det fra din computer.

Hvorfor du bør ikke have tillid til Instant Support virus?

Som vi allerede har nævnt før, kan denne app snige sig ind i dit system uden problemer, og når den gør det, vil den installere sine udvidelser på din webbrowser. Desuden er det ligegyldigt, hvilken internetbrowser du foretrækker at bruge – Google Chrome, Internet Explorer eller Mozilla Firefox – denne adware vil påvirke dem alle.

Instant Support foregiver at være en gavnlig computerteknisk supportudbyder, men du bør ikke stole på beskrivelsen af denne app. Disse Instant Support udvidelser vil sende dig forskellige pop-up-meddelelser, som vil gøre dig bekymret over tilstanden af din computer. Typisk hævder de at:

Our Microsoft trained technicians are standing by ready to help you resolve all your PC issues and more.

Desuden vil Instant Support annoncer tilbyde dig at få gratis hjælp via disse telefonnumre: (888) 693-5841 eller (866) 818-5310, men du bør aldrig ringe til disse numre! Ellers vil du blive chokeret, når du vil modtage din næste telefonregning. Instant Support personalet kommer til at tale med dig om din computer, men du skal vide, at det minutprisen på dette supportnummer er ekstremt høj. Vi anbefaler dig til at ignorere sådanne pop-ups.

Husk, at du kan modtage sådanne vildledende pop-ups, der tilbyder PC-support, ikke kun fra Instant Support programmet, men også fra andre adwares; hvis du ønsker at slippe af med sådanne meningsløse afbrydelser, så foreslår vi at installere FortectIntego anti-malware, som vil opdage og fjerne InstantSupport og alle andre PUP eller mulige computertrusler.

Instant Support ads

Instant Support distributionsteknikker:

Instant Support adware spredes med andre freewares og sharewares. Hvis du henter gratis programmer fra internettet fra tid til anden, er du nødt til at være super forsigtig, fordi der er en risiko for, at du installerer en medfølgende softwarepakke. Udviklerne af denne PUP vil ikke klart informere dig om ekstra programmer, der er føjet til din downloadpakke, og du vil ikke få noget af vide om dem, medmindre du tjekker dem selv. I skrivende stund er det blevet nævnt, at Instant Support virus spreder sig i et bundt med PC Accelerate.

For at få viden om valgfrie downloads, skal du benytte de korrekte installationsindstillinger. Så spring den traditionelle “Anbefalede”, ''Basic'', ''Regular'' eller ''Standard'' metode over, og vælg i stedet ''Avanceret'' eller ''Brugerdefineret''. Disse to indstillinger giver mulighed for at administrere dit download, og til at vælge, hvilke programmer du vil installere, og hvilke du ønsker at springe over. Du kan afvise uønskede programmer ved at fjerne fra fluebenet nær forslagene om at installere dem. Nu kan du gå videre og afslutte installationen.

Instant Support fjernelsesforslag:

Du kan fjerne Instant Support virus med eller uden et anti-spyware program. Du kan også prøve at slette denne PUP manuelt. Til dette har vi givet trin-for-trin fjernelsesinstruktioner under denne artikel. Men hvis du er en ny computerbruger, kan det være noget af en udfordrende opgave at registrere alle smitsomme filer, som dette program kan have skjult dybt i computerens system.

Af denne grund anbefaler vi, at benytte et professionelt edb-sikkerhedsværktøj, som vil finde alle skjulte junkfiler og fjerne dem. Du bør dog ikke glemme, at al antivirussoftware har behov for regelmæssig opdatering. Ellers vil det ikke være i stand til at detektere nogle af de nyeste udgaver af virusser. Normalt har avancerede antivirus suites en automatisk opdateringsfunktion aktiveret for dig.

Hvis den ikke er det, skal du aktivere den med det samme. Men hvis funktionen er aktiveret, men din antivirus virker forældet, kan du opdatere virusdatabasen automatisk, ved at besøge din antivirusudbyders officielle hjemmeside eller finde en opdateringsmulighed i selve programmet. En opdateret og fuldt funktionel antivirus vil ikke kun tage sig af Instant Support fjernelsen, men også beskytte dig i realtid mens du browser på nettet.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Instant Support annonce fjernelsesguide

Fjern Instant Support fra Windows systemer

Når du forsøger at fjerne Instant Support malware fra din computer, bør du kigge efter PC Accelerate, PC Accelerate Pro og lignende poster. Vi anbefaler også at afinstallere dem.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Instant Support og relaterede programmer
  Se her efter Instant Support eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Instant Support fra Mac OS X systemet

For at forhindre tilbagevenden af Instant Support annoncer, bør du også fjerne dens relaterede komponenter. Det er blevet bekræftet, at et af dem er PC Accelerate (også kendt som PC Accelerate Pro).

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Instant Support eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Instant Support fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Instant Support og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Instant Support fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Instant Support fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Instant Support og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Instant Support fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Instant Support fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Instant Support eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Instant Support fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Instant Support spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog