Hvad er igfxpers.exe? Bør jeg fjerne den?

igfxpers.exe er en legitim non-system proces, som kører automatisk, når computeren starter. Denne fil er normalt installeret som en del af Intel Graphics Media Accelerator Driver, og er ansvarlig for yderligere indstillingsmuligheder for Nvidia grafik-løsninger. igfxpers.exe skal køre på din maskine, hvis du har en bærbar, fordi den skifter dine skærmopløsninger når du bruger en docking station eller ekstern skærm. Men den bruger mange system ressourcer, så hvis du ikke finder igfxpers.exe vigtigt, kan du roligt afslutte den.

DANGER!

Malware skabere bruge navnene på lovlige filer med henblik på at narre brugere, og skjule deres virus. Hvis din igfxpers.exe IKKE ligger i mappen C:\Windows\System32, bør du tjekke din computer med anti-spyware og sørge for, at den er sikker.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign