Hvad er IELowutil.exe? Bør jeg fjerne den?

IELowutil.exe er en legitim fil, som kan findes i Windows Vista og nyere OS. Det er relateret til Internet Explorer, der bruger denne fil til bedre at håndtere Low Integrity Level operationer i den. Med andre ord er det nødvendigt for at kontrollere feeds og web slices for opdateringer og lignende aktiviteter. Men der er hundredvis af personer, der rapporterer, at de ikke kan bruge deres computere som normalt på grund af Ielowutil.exe. De rapporterer om at systemet bliver langsomt og sådanne fejlmeddelelser:

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.

Hvis du også lider af dette problem, kan du ordne det ved at følge disse trin:

Gå ind under Internet indstillinger ved at højreklikke på ikonet IE
Gå her til indhold → feeds og web slices → Indstillinger.
Fjern nu markeringen “check automatisk feeds og web slices for opdateringer”.

FARE!

IELowutil.exe kan ikke findes på Windows XP-systemer, så hvis du har bemærket det der, kan det være, at denne fil er farlig. Malware skabere har tendens til at bruge de samme filnavne, når der gives navne til deres ondsindede processer, så de kan skjule deres egne vira. For at kontrollere pålideligheden af ​​IELowutil.exe, bør du scanne pc’en med velrenommeret anti-spyware.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign