Hvorfor du skal undgå Delta Search og andre falske søgemaskiner

Why you should avoid Delta Search and other fake search enginesDe fleste internet brugere i dag er stadig IKKE klar over at der er hundredvis af søgemaskiner som kan udgøre en stor trussel overfor deres computere. Typisk vil disse online snydere rangere hjemmesider, ikke som respekterede søgemaskiner såsom Google, Yahoo eller Bing, de sætter ondsindede sider i toppen af deres søgeresultater. Ved at gøre det kan de let sende folk videre til deres domæner som sælger ubrugelige ting, eller promovere uønskede service eller mest skræmmende, sprede malware.

Det er også værd at nævne at disse søgemaskiner bruger forskellige metoder for at komme ind i den udvalgte computer og har en effekt på alle Internet browserne som er installeret. For det, afhænger de som regel af browser hijackers som har evnen til at infilitrere PCs via sikkerheds åbninger og modificere computers’ indstillinger til deres nød. En anden populær metode, som også er brugt til det er baseret på freeware og shareware. Disse programmer har en tendens til at inkludere falske søgemaskiner til deres komponentliste, så venligst vær forsigtig når du downloader og installere dem.

En af disse ondsindede søgemaskiner, som er spredt via disse onde distributionsmetoder og derefter sætte søgeresultater ind som er fyldt med junk, det er Delta Search. Vi har besluttet at være meget opmærksom på disse søgemaskiner fordi dens koder har startet med at bruge nogle rimelig snedige trick for at bevise PC brugere at den er legitim og kan stoles på. For at lave det misledende billed som Delta Search gør, skal de tilhøre et respekteret firma, snydere er begyndt at efterlade kommentarer i forskellige forums som diskutere om man kan stole på denne søgemaskine. Her vil de ikke kun kalde Delta Search legitim, men også efterlade deres egen email, hvis nogen har brug for hjælp til at uinstallere Delta Search fra deres computere. Selvfølgelig, fejler det.

Vi anbefaler højt at holde jer fra alle disse kommentarer som er sandsynligvis er sent af folk fra Delta Search. Uanset hvad de siger, så er det en falsk søgeside kun designet til at sende folk videre til potentielle malware sider. Hvis du vil føle dig sikker når du søger på Internettet, skal du bruge velkendte søgemaskiner.

Kilde: Remove Delta Search

Læs på andre sprog:
Software
Sammenlign