Hvad gør man, når Antispyware program ikke formår at fjerne en infektion?

Enhver sikkerhedsekspert ved, at det at beskytte computeren for at forebygge malware, er meget lettere end at fjerne det fra den. Det er derfor, der er så mange pc-brugere, der spørger, hvordan man fjerner virus, og hyppigere, hvad man skal gøre, når et Antispyware program ikke kan fjerne infektionen. Hvis du også har haft problemer med dette, skal du følge denne artikel for at få mere information om de top 3 anti-malware-programmer, der udbydes på vores hjemmeside. Vigtigst af alt, vil vi forsøge at forklare, hvad der kan gøres, når SpyHunter, Stopzilla og Malwarebytes Anti-malware ikke formår at fjerne infektionen fra din computer.

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Hvis SpyHunter ikke formår at fjerne virus:

Hvis SpyHunter ikke formår at fjerne din parasit, er der stor mulighed for, at du har en aftale med muterende vira. Sådanne trusler ændrer automatisk deres filer til dem, der ser legitime ud, eller benytter dem, som ikke er medtaget til programmets database endnu.

Men kan du få hjælp, hvis du er en af ​​disse uheldige pc-brugere, der har registreret Spyhunter, og det mislykkedes at fjerne virus. Du kan benytte en funktion, som gør det muligt for professionelle teknikere, at hjælpe dig med malware fjernelsesproblemer, og til sidst fjerne det for dig. Det kaldes ‘Spyware HelpDesk’. Eftersom vi har prøvet det, gøres dette virkelig hurtigt og effektivt, så hvis du har brug for hjælp med fjernelse af en virus, kan du sende en diagnostisk rapport (Support Log) og indsende en kundebillet ved at gå til fanen ‘Spyware HelpDesk’ efter åbning af en program:

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Hvis STOPzilla ikke formår at fjerne virus:

Den vigtigste grund til, at STOPzilla ikke formår at fjerne din virus er, at du har brugt en forældet version. Så du skal altid sørge for, at du bruger et fuldt opdateret anti-malware, når du starter en fuld scanning af din computer. Desuden tilbyder dens officielle side, at afbryde maskinens internetforbindelse og fortsætte en fuld systemscanning. Den anden grund til, at dette program ikke har formået at fjerne din infektion er, at det er en ny variant, hvis prøve ikke er medtaget i produktets database.

Så hvad kan der gøres, hvis den registrerede version af STOPzilla ikke formår at fjerne virus? Du kan få en af disse understøtninger: Live Chat support (ifølge den officielle hjemmeside, laver Live Chat agent en fejlfinding af problemet live og sender også trin-for-trin instruktioner til fjernelsen), teknisk support via telefon eller, hvis din sag ikke haster, så send en e-mail og modtag en vejledning fra STOPzilla teknikere.

Hvis Malwarebytes Antimalware ikke formår at fjerne virus:

Hvis din PC, efter scanning med Malwarebytes Antimalware, ikke virker ordentligt, kan det være af de samme grunde, som vi har diskuteret ovenfor. Først og fremmest bør du sørge for, at du bruger en opdateret Malwarebytes Anti-malware version.

Men hvis du er Malwarebytes Antimalware kunde, og det ikke har fungerer korrekt, kan du også få hjælp: du kan besøge dets Support Forums, samt sektionen for ofte stillede spørgsmål, sende en e-mail til support teamet (dette er en gratis service for alle deres brugere) eller benytte Premium Support. Med andre ord, er dette en telefon support, som leveres af en tredjepartsleverandør, support.com. Ved hjælp af denne støtte, kan du forvente, at de vil foretage en fejlfinding og løse dit problem, og de vil også sikre, at det er trygt, sikkert og kører på optimal ydeevne.

I sidste ende må vi tilføje, at du ikke skal købe et program, hvis dets prøveversion ikke har fundet en virus. Det er kun spild af penge. I dette tilfælde er det bedre at bruge en telefon support, som vil løse dit pc-problem og manuelt vil fjerne virus for dig. Du kan benytte dette nummer, når som helst du har brug for det: +1 855 969 0796.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign