Fjern HotShoppy annoncer (Fjernelsesinstruktioner) - dec 2016 opdatering

HotShoppy annonce fjernelsesguide

Hvad er HotShoppy annoncer?

Hvorfor skal jeg være forsigtig med HotShoppy annoncer?

HotShoppy annoncer er sponsorerede underretninger, som folk, der ikke har nogen erfaring på nettet, kan finde interessante. Men vi anbefaler ikke at tage disse annoncer alvorligt, da de er genereret af adware . De fleste af disse annoncer er blevet brugt aktivt til at omdirigere pc-brugere til tredjepartswebsteder, der er fyldte med malware. Vi bør også tilføje, at mængden af ​​disse særlige tilbud, påmindelser om salg og målrettede annoncer, der typisk forårsages af HotShoppy virus, er ganske stor, så du kan finde det besværligt, når du forsøger at surfe på nettet, med dem på dit skrivebord. Endelig, ligesom tusindvis af andre programmer, kan det spore din aktivitet på internettet og derefter bruge disse oplysninger til at vise dig fristende annoncer. Uanset hvor harmløs sådan en aktivitet synes, så husk på, at du ikke kan vide, hvad folk er i stand til med disse data og at de vil bruge dem til deres egne behov! Den sikreste fremgangsmåde er at fjerne HotShoppy fra systemet. Vær opmærksom på, at det også kan kobles til Windows OS og Mac OS X. Denne adware er kompatibel med Safari og Google Chrome browserne, men dens udviklere har allerede lovet Windows og mobile versioner til deres brugere.

Hvis du er en lidenskabelig online-shopper, kan du nemt falde for denne applikation. Men selv hvis du ikke er villig til at installere denne adware på din computer, kan du stadig bemærke HotShoppy annoncer under dine søgninger. Det er fordi den er blevet aktivt spredt ved hjælp af anden software, som et valgfrit komponent. Internettet er fuld af lignende applikationer, der er luskede nok til at komme ind i systemet ved hjælp af bundling, f.eks BestWeb, EasyShopper, LiveShoppers. Nogle af dem er anvendelige, mens andre ikke er det. Men i stedet for at være nyttige, fylder de browserne med kommercielt indhold, der er placeret på mål-websteder, ved hjælp af virtuelle lag. Derfor kan du ikke slippe af med disse sponsorerede meddelelser, og den eneste måde at gøre det på, er at udføre HotShoppy fjernelsen. Til dette formål kan du enten benytte en guide nedenfor eller FortectIntego, som anbefales til denne procedure.

Hvis annoncer fra HotShoppy har generet dig i et stykke tid, må du allerede have lagt mærke til, at de har tendens til at dække over det nødvendige indhold. Nogle af dem har ikke engang en X-knap, eller de vil, efter du klikker på dem, omdirigere dig til salgsfremmende hjemmesider. Det er nemt at komme ind på en ondsindet hjemmeside, når du beskæftiger dig med HotShoppy omdirigeringsproblemet, fordi disse steder næppe overvåges af adware udviklerne. Så behøver du kun ét klik for at ende på en mistænkelig hjemmeside, der er oprettet for at sprede malware . Selv Vilkår og Betingelser i dette program siger, at udviklerne af dette program ikke tager noget ansvar for sikkerheden og troværdigheden hos tredjeparts-domæner. Derfor bør du passe på dig selv og fjerne denne adware fra computeren.

Fordelingsmetoder

Denne adware har en officiel hjemmeside, hvorfra brugere kan downloade programmet. Men det er ikke den vigtigste fordelingsteknik. Normalt kommer dette potentielt uønskede program ind i computeren ved hjælp af andre programmer, som brugerne downloader fra internettet. Udviklerne bruger en vildledende markedsføringsteknik kaldet “bundling” , for at tilføje deres program som et valgfrit komponent til den almindelige softwarepakke. Brugere, der ønsker at undgå HotShoppy kapring og andre PUPs, bør installere programmet ved at vælge en “Avanceret” eller “Brugerdefineret” installationsmetode. Denne opsætning tillader dig at se afkrydsningsfeltet med ekstra programmer, der tilbydes ved installationen. For at undgå forskellige edb-relaterede emner, skal du fjerne markeringen af alle de udvalgte applikationer, og fortsætte installationen. Husk, at en “Hurtig” eller “Standard” installationsmetode ikke tilbyder denne funktion, og installerer de valgfrie programmer som standard.

Hvordan slipper du af med HotShoppy virus?

Hvis HotShoppy annoncer bliver ved med genere dig, bør du ikke spilde din tid eller forsøge at vænne dig til de påtrængende reklamer. Jo længere du forsinker adwarens fjermelse, jo større chance er der for, at du klikker på en ondsindet annonce og støder på en alvorlig cybertrussel. Du kan nemt slippe af med denne irriterende computerinfektion, ved at benytte et velrenommeret anti-malware program. For at fjerne HotShoppy annoncer fra computeren, skal du installere eller opdatere sikkerhedsprogrammet og køre en fuld scanning. Efter et par minutter vil adware,, med alle dens komponenter, være væk for evigt. Derudover kan du fjerne den manuelt. I slutningen af artiklen vil du finde detaljerede manuelle HotShoppy fjernelsesinstruktioner.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel HotShoppy annonce fjernelsesguide

Fjern HotShoppy fra Windows systemer

Hot Shoppy virus kan være svær at fjerne manuelt, fordi du er nødt til at opdage og fjerne adwaren, det program, som bragte den ind i din computer og andre ekstra programmer, der kan have været installeret uden dit samtykke. Sørg for at fjerne alle adware-relaterede komponenter. Hvis disse annoncer bliver ved med at komme op på skærmen, så vælg en automatisk fjernelse.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér HotShoppy og relaterede programmer
  Se her efter HotShoppy eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern HotShoppy fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter HotShoppy eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern HotShoppy annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal HotShoppy fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern HotShoppy fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her HotShoppy og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut HotShoppy fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern HotShoppy fra Google Chrome

Tjek listen over udvidelser og se efter tvivlsomme poster, der kan have været installeret på Google Chrome. Kig efter mistænkelige udvidelser, add-ons eller værktøjslinjer, der kan være relateret til HotShoppy virus og afinstallér dem som vist nedenfor.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her HotShoppy og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre HotShoppy fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern HotShoppy fra Safari

For at fjerne HotShoppy annoncer helt, er du nødt til at finde og fjerne alle tvivlsomme og mistænkelige browserudvidelser eller værktøjslinjer. Denne adware kan have installeret forskellige poster, som du skal fjerne uden tøven.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter HotShoppy eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre HotShoppy fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med HotShoppy spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog