Hjælp til udenlandske talere - find 2-spyware.com på dit eget sprog

Har du været på jagt efter en udtrykkelig guide til at fjerne en ransomware eller browser hijacker, men hvor engelsk ikke er dit modersmål? Sammen med 24 andre sprog, nu bulgarsk, lettisk og estisk, kan internetbrugere finde en løsning på deres cyberproblemer. Britisk engelsktalende kan også finde websidet forbedret. Lad os give en kort oversigt over disse helt nye websider, der indeholder væsentlige oplysninger om de nyeste cybertrusler og deres fjernelse.

Den opdaterede novirus.uk hjemmeside tilbyder omfattende malwareanmeldelser og deres elimineringsmuligheder. Websiden dækker en bred vifte af de nyeste browser hijackers, trojans og andre virusser, som primært forsøger at angribe britiske internetbrugere. Derudover kan du finde oplysninger om dine systemfiler og forklaringer på, hvordan man skelner mellem de ondsindede og de legitime. Det er overflødigt at sige, at hjemmesiden tilbyder flere malwarefjernelsesværktøjer til at imødegå virusser.

Lettisktalende har fået hjemmesiden på deres eget sprog. Hjemmesiden indeholder nyttige tips om de seneste malwaretendenser i den lettiske cyber-regionen. Hvis din computer er blevet inficeret med Cerber virus, i viruss.lv, kan du finde både automatiske og manuelle fjernelsesinstruktioner. Den estiske svarer til 2-spyware.com, som er placeret på viirused.ee, og giver praktiske anbefalinger til, hvordan man undgår fil-krypteringsvirusser. Besøgende kan læse oversigter og artikler om potentielt ondsindede filer. Hvad mere er, så leverer hjemmesiden opdateringer om de seneste og farlige virusser. Nu kan du stifte bekendtskab med hvordan du kan fjerne CryptXXX eller Facebook-virus. Domænet tilbyder testede anti-virusprogrammer til at øge sikkerheden på din enhed. Desuden kan bulgarske internetbrugere nu drage et lettelsens suk, da hjemmesiden, virusi.bg, nu leverer forslag og nemme retningslinjer til brugere, der foretrækker manuel eller automatisk malwarefjernelse.

Hvert tilfælde af malware kan afvige, så alle disse hjemmesider giver mulighed for at kontakte en tech-supportspecialist, som med glæde vil besvare alle dine spørgsmål og hjælpe med fjernelsen. I kommentarsektionen kan du dele dine resultater eller blot meninger om en bestemt virus eller browser hijacker. Du kan også finde kommentarer fra andre brugere, der muligvis kæmper med det samme problem. Endelig vil du ikke behøve at spilde tid på at finde en artikel om fjernelse af virus. Alle vigtige oplysninger findes på hjemmesiden med dit modersmål. Hvis du ikke har taget et kig på vores nye websider, gør det nu, og fortæl en ven om dem!

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Julie Splinters er nyhedsredaktøren hos Udenvirus.dk. Hun har en bachelor i engelsk filologi, men hendes gamle interesse i Øst Japan, og især Japan motiverede hende til gå

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign