Fjern Help recover files.txt virus (Virus Fjernelsesguide)

Help recover files.txt virus fjernelsesguide

Hvad er Help recover files.txt virus?

Hej! Der er ingen tvivl om, at jeg er i en alvorlige problemer. Jeg vil forsøge at forklare problemet for at gøre det klarere for jer, og jeg håber, at I vil være i stand til at hjælpe mig. Jeg har fundet et dokument, der er navngivet “Help recover files.txt” i hver mappe. Desuden begynder alle filnavnene med oorr. og jeg kan ikke åbne nogen af dem. For at kunne gøre dette, bliver jeg opfordret til at betale 1 BTC inden for 96 timer. Hvad bør jeg gøre? Jeg ønsker på ingen måde at betale til disse kriminelle, men kan ikke miste data, da nogle af filerne var virkelig vigtige, og jeg har ingen sikkerhedskopier. Er der en måde at løse dette problem på?

‘Help recover files.txt’ er en ondsindet ransomware. Nogle fakta om dette:

“Help recover files.txt” er en ransomware infektion, der hører til det højeste fareniveau for computervira. Nylige undersøgelser har vist, at denne ransomware er rettet mod brugere i Grækenland og Balkan, men tusindvis af pc-brugere fra andre steder er også blevet smittet, hvilket betyder, at spredningen af Help recover files.txt ransomware ikke er begrænset.

Den er klassificeret som en fil-krypteringsransomware fordi denne virus, i modsætning til FBI-virus, er en cyber trussel programmeret til at kryptere de vigtigste filer, såsom videoer, dokumenter og fotos. For at forhindre adgangen til personoplysninger, benytter Help recover files.txt virus en RSA-2048 nøgle eller AES CBC 256-bit krypteringsalgoritme. Når krypteringen er færdig, modtager offeret en meddelelse, der forklarer, hvad der sker med computeren, og hvilke foranstaltninger den pågældende bruger må tage, for at dekryptere personoplysninger. Budskabet ser typisk således ud:

“Hi,
What happened to your files?
All your files were protected by a strong encryption with RSA-2048
More information about the encryption keys using RSA-2048 can be found heres https://en.wikipedia.org/RSA
What does this mean?
This mean that the structure and data within your files have been irrevocably change and only we can help you to restore it.
How did this happen?
Especially for you, on our server was generated the secret key pair RSA-2048 – public and private
All your files were encrypted with the public key, which has been transferred to your computer via the internet.
Decrypting of your files is only possible with the help of the private key and decrypt program that is on our server
You can buy our tool with the private key that will recover all your files. It cost’s four bitcoins and you need to send it to bitcoin address 14mf7A1oCZ7bjpkqaoXCHp2VLRhuv***** . 1 bitcoin ~= 240 US $.
You can make bitcoin payment without any bitcoin software. For this you can use one of this bitcoin exchanger from this exchange list to send us bitcoins .”

Offeret bliver også forsynet med en personlig nøgle, der skal sendes til “Help recover files.txt” ransomwares udviklere, når betalingen er overført. Vi taler om den betalingen, hvor denne ransomware kræver en overførsel af 1 BTC (ca. 250 USD) inden for 96 timer.

Selvom du har brug for at dekryptere filerne, anbefaler sikkerhedseksperter, herunder os, ikke at betale penge til cyberkriminelle. Først og fremmest vil det ikke garantere, at dine dokumenter og fotos vil blive hentet tilbage. For det andet, kan du ubevidst afsløre kreditkortoplysninger og andre personlige oplysninger til cyberkriminelle. Således bør du, for at gendanne data, benytte Kaspersky virus-fighting utilities, PhotoRec eller R-Studio programmer, der kan gendanne data. Derudover bør du fjerne “Help recover files.txt” ransomware permanent, ved at bruge FortectIntego eller en anden professionel anti-malware.

Hvordan spredes Help recover files.txt virus?

Hvis “Help recover files.txt” krypterer filer på din pc, betyder det, at systemet er inficeret med en trojansk-Ransom.NSIS.ONION.air. Normalt bliver denne trojanske hest udført, når brugeren klikker på en spam e-mail eller inficerede links. Selvom du måske modtager beskeder, som angiveligt bærer vigtige vedhæftede filer, skal du ikke åbne dem uden at kontrollere dem først. Ellers kan du udføre “Help recover files.txt” virus. (En fjernelsesvejledning er angivet på Side 2).

Hvordan gendanner jeg data, der er blevet krypteret af denne ransomware?

Er du blevet smittet med Help recover files.txt ransomware? Så lad dig ikke narre og giv ikke de penge, du bliver bed om at betale, da dette ikke vil sikre genoprettelse af data. Det bedste, du kan gøre er at udføre en fuld fjernelse af Help recover files.txt virus og derefter benytte et værktøj, der er programmeret til at ordne de tabte data, af forskellige grunde. I dette særlige tilfælde, kan du stole på Kaspersky virus-fighting utilities, PhotoRec eller R-Studio-programmer.

Alligevel er der en måde at løse dette problem manuelt. Guiden er angivet nedenfor. Men det anbefales ikke, at du foretager en manuel files.txt ransomware fjernelse, da du ved et uheld kan fjerne de forkerte filer. Derfor bør du hellere have tillid til FortectIntego eller Malwarebytes.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Help recover files.txt virus fjernelsesguide

Fjern Help recover files.txt ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Help recover files.txt

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Help recover files.txt fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Help recover files.txt ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Help recover files.txt. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Help recover files.txt fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Help recover files.txt og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog