Fjern Hbpix virus (Fjernelsesguide) - opdateret feb 2018

Hbpix virus fjernelsesguide

Hvad er Hbpix virus?

HBpix virus giver anledning til tvivl om dens formål

Skærmbilledet af HBPix filen og /idpix.media6degrees.com hjemmesiden

HBpix virus findes som en rogue fil, der kan downloades fra tilfældige websteder. I øjeblikket kommer det største antal klager fra portugisiske brugere. De bliver overrasket af en pludseligt downloadet hbpix-fil. I de fleste tilfælde kommer den fra http://idpix.media6degrees.com site. Der har været et par andre steder:

• boatos.org
• nerfnow.com

Ifølge VirusTotal analysis indeholder selve hbpix-filen ikke malware. Dette er dog kun en facade. Selvom filen ikke er ondsindet i sig selv, har den en -4 negativ vurdering. Desuden manifesterer den relation til flere filer, hvoraf nogle er meget tvivlsomme.

Henvisning til phishing-websteder, trojans, exploit kits og backdoor

Tjenesten indikerer for eksempel et direkte forhold til WCReg.mht-filen. Filer med .mht udvidelsen er Microsoft proprietært format. Det kan indeholde HTML-indhold (billeder, lydfiler og scripts).
Når vi taler om WCReg.mht filen, identificerer en sikkerhedsapplikation den som Html.Trojan.Iframe-12. Andre relationer tyder på, at den kan være relateret til et exploit kit – identificeret som Exploit (04c55ad41).

Andre forekomster udviser endda en fjern relation til Backdoor.Win32.InCommander eller Faceliker trojan. I betragtning af disse aspekter og det faktum, at filen er downloadet uden at bede om brugerens direkte tilladelse, bør du skynde dig med at fjerne HBpix-filen.

Det ville være gavnligt at scanne med flere sikkerhedsværktøjer, som f.eks. FortectIntego, Malwarebytes og anti-virus. Nedenfor finder du instruktioner til, hvordan du håndterer filen.

Distribution egenskaber

I øjeblikket findes filen normalt på portugisiske websteder. Den er dog også blevet set på engelske sider. For at undgå installationen af filen skal du installere et sikkerhedsværktøj. Nogle af dem har anti-ondsindede URL-filtre, der afleder dig fra at besøge sådanne tvivlsomme websteder som media6degrees.com. Ligeledes vil det også blokere den automatiske installation af sådanne potentielt usikre filer. Interessant nok er filen også rettet mod Android-brugere. De bør være forsigtige med denne trussel. Endelig, så lad os diskutere hbpix-fjernelsesmuligheder.

Billedet illustrerer HBPix filoplysningerHBPix filen er ikke ondskabsfuld i sig selv, men den viser fjern tilknytning til destruktiv trojans og phishing-websteder.

Eliminer HBpix filen fra din computer

Hvis du er blevet henvist til en af de nævnte websteder og har hentet filen, kan du finde den i mappen Downloads. Slet den også fra papirkurven. Herefter kan du scanne systemet for at fuldføre HBpix filfjernelsen.

Hvis den kom med en trojan eller via en backdoor, skal du foretage andre foranstaltninger. Du vil højst sandsynligt skulle genstarte systemet i fejlsikret tilstand. Derefter opdaterer du dine sikkerhedsapplikationer og udfører en scanning. De vil også hjælpe dig med at fjerne HBpix viruselementer. Når du vender tilbage til normal tilstand, skal du gentage scanningen igen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Hbpix virus fjernelsesguide

Fjern Hbpix ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet
 • Trin 2: Fjerne Hbpix

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Hbpix fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Hbpix ved hjælp af System Restore

Genstart pc'en i fejlsikret tilstand, og scan derefter systemet for at fuldføre HBPix-fjernelsen.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter.
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen..
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Hbpix. Efter at gøre det, skal du klikke på Next.
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen.
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Hbpix fjernelse udføres med succes.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Hbpix spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog