Fjern HakunaMatata virus (Dekrypteringstrin Inkluderet) - opdateret feb 2017

HakunaMatata virus fjernelsesguide

Hvad er HakunaMatata ransomware virus?

HakunaMatata virus: et sjovt navn skjuler en farlig cybertrussel

HakunaMatata virus er en ny fil-krypteringsmalware, der bruger en populær sætning fra “Løvernes Konge”. Selvom dette dejlige ordsprog betyder “ingen bekymringer,” så er det at støde på ransomware bekymrende begivenhed. Efter en vellykket infiltration , tager malwaren brugerens filer som gidsel. Dette stykke ransomware krypterer filer ved hjælp af AES256-bit og RSA-2048 krypteringsalgoritmer. Den er målrettet en brede vifte af journaler og tilføjer .HakunaMatata filtypenavnet til hver af dem. Efter en hurtig datakryptering , finder ofrene udaf, at deres filer er umulige at åbne. Men der er en ny fil, som udviklerne af ransomware ønsker at ofrene læser. Det er en løsesumsnote kaldet “Recovers files yako.html”. Her opdager ofrene, at HakunaMatata fjernelsen ikke vil bidrage til at de genoprette beskadigede filer. Ifølge løsesumsnoten har ofrene brug for at få den korrekte private nøgle , der kan låse op for deres data. Hackerne beder ofrene om at kontakte dem via Bitmessage systemet og giver detaljerede instruktioner til, hvordan man gør dette. Men vi anbefaler ikke at følge disse ordre. Det er ikke kunspild af tid, men kan også føre til tab af penge. Cyber​​kriminelle vil ikke give dekrypteringsnøglen gratis. Folk er nødt til at købe den for den angivne mængde penge. Husk på, at der er en risiko for, at efter at have betalt, vil du ikke modtage en dekrypteringsnøgle. Hackerne vil måske ikke være villige til at spille fair. Vi ønsker at afskrække dig fra at tage denne risiko. I stedet for skal du fjerne HakunaMatata fra computeren og forsøge dig med yderligere datagendannelsesmetoder.

I løsesumsnoten afslører hackerne ikke, hvor mange penge de ønsker for dekrypteringsnøglen. Størrelsen på ​​summen kan variere fra bruger til bruger. Normalt kræver de cyberkriminelle fra 1 til 3 Bitcoins, der ligger fra 800 til næsten 2500 USD i øjeblikket. HakunaMatata ransomware er blevet oprettet til samme formål som alle andre krypto-malwares – for at fuppe penge fra almindelige computerbrugere eller endda virksomheder. Hackerne er klar over, at folk sjældent laver backups af deres filer; men at de også er bange for at miste dem. Det gør denne ulovlige forretning endnu enklere, fordi folk ofte har tendens til at betale latterlige summer for få deres billeder, dokumenter og andre værdifulde data tilbage. Vi ønsker at minde om, at det er bedre at ændre dårlige vaner og se efter nogle data backup-løsninger, i stedet for at indløse dem fra cyberkriminelle. Men hvis du er blevet inficeret med HakunaMatata virus, så anbefaler vi at scanne din pc med FortectIntego eller andre velrenommerede malware fjernelsesprogrammer. Først når du har renset din computer for malware, kan du tænke på mulighederne for datagendannelse.

HakunaMatata virusBillede af HakunaMatata løsesumsnoten, der kaldes for Recovers files yako.html

Kan jeg beskytte min pc mod ransomware?

HakunaMatata ransomware virus spredes via de samme distributionsmetoder som andre fil-krypteringsvirusser: ondsindet spam e-mails og deres vedhæftede filer, exploit kits, falske softwareinstallatører og opdateringer. Desværre kan ingen føle sig 100% beskyttet mod ransomware; dog anbefales følgende online sikkerhedstip kraftigt. Husk på, at det at åbne spam e-mails, og især deres vedhæftede filer, er ekstremt farligt. Det er den vigtigste formidlingsmetode for ransomware. Svindlerne kan foregive at være fra forskellige velrenommerede og kendte organisationer og virksomheder, så du skal kontrollere legitimationsoplysningerne, mail-adresser, og slå disse oplysninger op online, før du åbner den vedhæftede fil. HakunaMatata malware kan også komme ind ved at kontrollere computerens systemfiler og beskyttelsessårbarheder. Derfor bør du også installerer velrenommerede sikkerhedsværktøjer og holde alle dine programmer up-to-date. Endelig bør du holde dig væk fra tvivlsom software og opdateringer, der ofte tilbydes på ukendte hjemmesider eller i pop-ups.

Hvordan kan jeg fjerne HakunaMatata virus fra pc'en?

Den eneste sikre mulighed for HakunaMatatas fjernelse, er at vælge den automatiske metode og køre en fuld scanning med et anti-malware program. Vores team foreslår at dedikere denne opgave til FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Dog kan malware forhindre dig i at installere et af disse programmer. I dette tilfælde skal du følge retningslinjerne nedenfor. Som du allerede har lært, så er det ikke nok til at fjerne HakunaMatata, hvis du også vil have adgangen til dine filer tilbage. I slutningen af denne artikel har vi givet nogle tips, der kan bidrage til at genvinde i det mindste nogle af de tabte data.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel HakunaMatata virus fjernelsesguide

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne HakunaMatata fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Når fjernelsen af HakunaMatata er afsluttet, kan du tænke på data gendannelsesløsninger. Hvis du ikke har data backups, er chancerne for gendanne krypterede filer ikke særlig høje. Dog bør du give disse muligheder en chance og forhåbentlig vil du lykkes i at få i det mindste nogle af dine filer tilbage. Derudover kan du lave kopier af de krypterede filer og gemme dem på en ekstern enhed. Måske vil den gratis dekrypteringssoftware blive frigivet snart, og du vil være i stand til at dekryptere dine personlige filer.

Hvis dine filer er krypteret af HakunaMatata, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Mulighed 1: Data Recovery Pro

Det er en automatisk måde at gendanne dine filer på ved hjælp af Data Recovery Pro. Dette værktøj er blevet oprettet for at genvinde tabte eller beskadigede filer; det er imidlertid for nylig blevet opdateret og kan nu dekryptere nogle af de krypterede filer. Følg disse trin for at bruge dette værktøj:

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af HakunaMatata ransomware;
 • Gendan dem.

Mulighed 2: Windows Previous Versions funktion

Hvis du har aktiveret Systemgendannelsesfunktionen før HakunaMatata ransomwares angreb, kan du bruge denne funktion til at gendanne individuelle filer. Husk på, at denne metode ikke vil hjælpe dig med at få alle de tabte filer tilbage. Men hvis du har mistet meget vigtige dokumenter, bør du følge disse trin:

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Mulighed 3: ShadowExplorer

Den gode nyhed er, at HakunaMatata virus ikke kan have slettet Shadow Volume Kopier af mål-filer. Derfor kan ShadowExplorer hjælpe dig med at gendanne dine filer fra shadow kopier. Følg disse trin:

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra HakunaMatata og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog