Fjerne GuardBytes Plus

GuardBytes Plus fjernelsesguide

Hvad er GuardBytes Plus?

Hvad er GuardBytes Plus?

GuardBytes Plus er en rogue anti-spyware, som blev udgivet i begyndelsen af december, 2014. Programmet ligner en normal anti-spyware, så bliv ikke overrasket efter at opdage, at dette program er i stand til at scanne din computer og derefter viser troværdigt udseende scanningsresultater. I virkeligheden er disse scanningsresultater sammensatte og du bør aldrig have tillid til dem, da de kun søger én eneste ting – at narre folk til at tro, at deres pc’er er faretruende smittet, og at de har brug for at købe den licenserede GuardBytes Plus version. Denne version er også falsk og bør aldrig købes, fordi den gør én eneste ting – deaktiverer prøveversionen af denne rogue anti-spyware og tager folks penge. Desuden kan købe af sådanne farlige programmer som dette, også føre dig til tab af dine personlige oplysninger og andre problemer, så hvis du allerede har købt GuardBytes Plus virus, bør du kontakte dit kreditkortselskab for at bestride afgifterne. Derudover anbefaler vi dig at fjerne denne falske sikkerhedssoftware, fordi den ikke vil stoppe med at vise dig sine falske alarmer. Hvis du klikker på disse indberetninger, kan de omdirigere dig til ondsindede websteder, så du bør holde dig så langt væk fra dem, som du kan. For at opsummere, hvis du allerede er begyndt at se GuardBytes Plus advarsler og meddelelser, bør du ignorere dem. Desuden bør du fjerne denne rogue anti-spyware fra din computer og ordne den. Til dette anbefaler vi, at bruge FortectIntego eller anden velrenommeret anti-spyware.

Hvordan kan GuardBytes Plus inficere min computer?

Det er almindeligt kendt, at der er flere metoder, der anvendes til at sprede denne rogue anti-spyware. Den første af dem er afhængig af spam, som normalt er fyldt med inficerede vedhæftede filer. Sådanne falske e-mails er indstillet til at rapportere om sådanne vanskelige ting som manglende betalinger, uventede pengetransaktioner, restitutioner og andre ting, der altid har været brugt til, at narre brugere til at downloade falske tilknytninger til deres computere. Desuden kan GuardBytes Plus virus også komme ind i dit pc-system efter at have klikket på en vildledende pop op-meddelelse. I de fleste tilfælde tilbyder sådanne beskeder gratis Flash Player, FLV Player og lignende opdateringer. Vær venligst meget forsigtig med sådanne advarsler, da der er masser af ondsindede programmer, der spredes med deres hjælp. Endelig kan vi varmt anbefale dig, at undgå at besøge ulovlige hjemmesider og installere gratis værktøjer, såsom online scannere, securityscannere og andre mistænkelige programmer, fordi de også kan føre dig til infiltration fra denne rogue. Når den infiltrerer systemet, smider den sine forudbestemte poster og filer, der bruges til at køre denne virus i registreringsdatabasen. Derefter begynder den at forårsage irriterende systemscannere og alarmer, der er indstillet til at rapportere om snesevis eller endda hundredvis af forskellige vira. For eksempel:

GuardBytes Plus has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords

For at blive sikker, bør du aldrig falde for sådanne indberetninger. I stedet for at klikke på dem og købe GuardBytes Plus licens, bør du fjerne denne virus fra systemet. Her er hvordan du kan gøre dette:

Hvordan fjerner jeg GuardBytes Plus virus?

Hvis du har været generet af GuardBytes Plus alarmer, skal du køre en fuld systemscanning med et velrenommeret anti-spyware program. Selvfølgelig bør du, før du gør dette, opdatere det. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne GuardBytes virus, er vores anbefalede programmer FortectIntego og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! GuardBytes Plus kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu FortectIntego og kør en fuld scanning efter opdatering den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: https://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse gæstekonto til scanning computer:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente FortectIntego for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af aguardbytes plus før en skanning:

 1. Lad GuardBytes Plus påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscaning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttet og luk advarslen.
 3. Åbn File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Klik på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link til din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til GuardBytes Plus.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog