Fjern “Google Security Warning” virus (Fjernelsesguide) - opdateret feb 2018

“Google Security Warning” virus fjernelsesguide

Hvad er "Google Security Warning" virus?

Vær opmærksom på den falske “Google Security Warning”

Eksempel på "Google Security Warning" svindel

“Google Security Warning” er en falsk advarsel, der fortæller om en låst computer. Vi vil gerne understrege, at det ikke er en ægte sikkerhedsændring fra Google. Denne advarsel udløses af et adware-program, der tilhører den brede gruppe af potentielt uønskede programmer. Formålet med denne form for svindel er at narre brugere til at ringe et givent telefonnummer.

“Google Security Warning” virus omdirigerer brugere til et ondsindet websted, der leverer en pop op-meddelelse, der siger:

Firewall detecting ‘suspicious’ incoming network connections,we recommend that you click on “Back to Safety”

Indholdet af hjemmesiden er designet til at skræmme folk. Svindlerne hævder at offerets computer er blevet inficeret med en Zeus virus, fordi systemaktiveringsnøglen er udløbet. Af denne grund kan følsomme oplysninger, såsom adgangskoder eller kreditkortoplysninger, blive stjålet. For at løse problemet og beskytte deres data skal brugerne ringe til Windows Help Desk via telefonnummeret +1-844-843-5125.

Men at ringe til dette nummer kan være dyrt. Endvidere vil folk, der står bag “Google Security Warning” svindelnummeret måske narre dig til at købe en falsk sikkerhedssoftware og afsløre personlige oplysninger. Desuden kan de overbevise dig om at acceptere at installere fjernadgangsværktøjer for at løse problemet hurtigere. Men når de får adgang til din enhed, kan de installere malware eller stjæle nogle oplysninger.

Svindlerne udnytter normalt annonce-understøttede applikationer til at omdirigere brugere til sådanne falske websteder eller vise vildledende pop op-vinduer. Adware for “Google Security Warning” kan dog også forårsage andre browserrelaterede problemer, såsom et øget antal annoncer eller omdirigeringer til kommercielle websteder.

Ikke desto mindre, selvom er “Google Security Warning” omdirigeringsproblemer ikke farlige, bør du ikke tolerere dem. PUP'en kan tvinge dig til at besøge inficeret eller phishing-websteder, hvor cyberkriminelle kan have forberedt med mere svindel for at hente dine private oplysninger.

Derfor anbefaler vi dig at fjerne “Google Security Warning” virus, med ikke kun ved at lukke browserens fane. Du bør også bruge anti-malware-software og køre en fuld systemscanning for at afinstallere adware, som er ansvarlig for de mistænkelige aktiviteter på din browser.

For automatisk fjernelse af “Google Security Warning” anbefaler vi FortectIntego. Du kan dog vælge en anden professionel software eller følge vejledningen til adware elimineringsvejledning nedenfor.

Billede af "Google Security Warning" svindel"Google Security Warning" virus foregiver at være en legitim advarsel fra Google, men det er kun en kreation, skabt af cyberkriminelle.

Omdirigeringsproblemer kan starte efter freeware installation

PUP'en, som er ansvarlig for “Google Security Warning” tech support svindelnummeret, kommer normalt på systemet ved hjælp af freeware eller shareware. Den kan tilføjes som et valgfrit komponent og snige sig inde i pc'en, når brugeren benytter sig af en Standard/Hurtig installationsopsætning.

Husk på, at sådanne indstillinger ikke åbent beskriver tredjepartssoftwares og installerer dem lydløst. For at undgå denne ubehagelige situation skal du benytte en Avanceret/Brugerdefineret opsætning i stedet og overvåge installationsprocessen nøje.

Kom af med “Google Security Warning” malware

Når du ender på en falsk “Google Security Warning” side, kan du bare lukke din browserfane. Men hvis det samme problem fortsat forstyrrer dig, kan det være nødvendigt med yderligere trin. Nogle gange kan ulovlige videostreamingswebsteder omdirigere dig til svindelwebsteder. En sådan omdirigering kan således være en engangsulykke.

Men hvis du ender på dette websted flere gange og bemærker en stigning i antallet af annoncer på din browser, har du muligvis fået en cyberinfektion. For at fjerne “Google Security Warning” og andre problemer skal du undersøge systemet og slette alle skadelige komponenter fra pc'en.

Du kan finde manuelle retningslinjer for fjernelse af “Google Security Warning” i slutningen af artiklen. Eksperter fra Ungarn bemærker dog, at det kan være svært at finde alle adware-relaterede filer og programmer manuelt. Således er det bedre at spare tid og vælge en automatisk fjernelse i stedet.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel “Google Security Warning” virus fjernelsesguide

Fjern “Google Security Warning” fra Windows systemer

Som lovet kan du finde vejledning til manuel fjernelse af adware:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér “Google Security Warning” og relaterede programmer
  Se her efter “Google Security Warning” eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern “Google Security Warning” fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter “Google Security Warning” eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern “Google Security Warning” virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge for at stoppe uønskede omdirigeringer til et Svindelwebsted.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal “Google Security Warning” fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern “Google Security Warning” fra Mozilla Firefox (FF)

Følg disse trin for at fjerne programmer, der kan være ansvarlige for “Google Security Warning” svindel:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her “Google Security Warning” og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut “Google Security Warning” fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern “Google Security Warning” fra Google Chrome

Disse instruktioner viser dig, hvordan du kan slippe af med “Google Security Warning” alarmen på Google Chrome.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her “Google Security Warning” og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre “Google Security Warning” fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern “Google Security Warning” fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter “Google Security Warning” eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre “Google Security Warning” fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med “Google Security Warning” spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog