Fjern Globe virus (Gratis Instruktioner)

Globe virus fjernelsesguide

Hvad er Globe ransomware virus?

Hvor meget skade kan Globe virus gøre?

Hackerne har udgivet endnu en fil-krypteringstrussel – Globe-virus. Dens adskiller sig i sin essens ikke synderligt fra andre berygtede trusler, der kræver løsesummer. Den forsøger at lokke penge ud af ofrene i bytte for de låste filer. IT-eksperter har mistanke om, at virussen tilhører gruppen af malware, der hovedsageligt inficerer computere via ondsindede vedhæftede filer. Hvis din computer også er blevet et mål, skal du først få samling på dig selv og koncentrere dig om Globe fjernelsesmulighederne. Mens undersøgelsen stadig er i gang, vil der sandsynligvis være sårbarheder. Sidstnævnte kan biddrage til at skabe gratis dekrypteringssoftware. I mellemtiden kan du få mere af vide om de operationelle særegenheder og anbefalingerne om at fjerne Globe ransomware.

Truslen kan stadig være under udvikling, da den ikke har haft sin store entré endnu. Brugere med bopæl i Centralasien virker til at være de første mål for denne malware. Når vi taler om størrelsen på løsesummen, så kan den variere hver gang. Der spekuleres i, at beløbet svinger fra 1 til 3 BTC. Der er spekulationer om, at truslen kan udvikle sig det stadie, hvor den begynder at angribe små og store virksomheder. Heldigvis har virusresearchere allerede fået fat i en prøve af Globe ransomware. Desuden er løsesumsnotatet ganske beskedent, da hackerne ikke giver sekundære oplysninger. I stedet leveres der i filen med titlen “How to restore your files.hta“ vigtige instruktioner til hvordan du kan gendanne filerne. Efter betalingen er gennemført, er det meningen at ofrene kontakter hackerne ved hjælp af denne e-mail-adresse – [email protected].

Desuden bliver [email protected]. udvidelsen tilføjet til alle de blokerede filer. I modsætning til andre trusler, ser denne virus ud til at benytte Blowfish krypteringsmetoden, snarere end den populære AES. Inden for få sekunder udføres vssadmin.exe, bcdedit.exe, bcdedit.exe filerne, og truslen er færdig med at dekryptere filer. Denne metode er ganske aggressiv, da den også kan korrumpere filerne, der ligger i Program Files eller på lokale drev. Hertil kommer, at virussen synes at opføre sig ganske aggressivt, eftersom det krypterer flere og flere filer efter hver genstart af systemet. Globe virus sletter alle øjebliksbilleder og slukker for Windows Startup Repair. Derfor er det af yderste vigtighed at udrydde truslen så hurtigt som muligt. For at gøre dette, så lad FortectIntego hjælpe dig. Endelig vil vi gerne advare om ikke at installere nogen fil-dekrypteringssoftware eller Globe Decrypter, der fremmes af hackere. Du kan have succes med at inddrive de aktuelt låste filer, men risikoen for re-infektion er fortsat betydelig høj.

Hvordan invaderer denne virus operativsystemer?

Som tidligere nævnt, går den virtuelle trussel primært efter brugere gennem vedhæftede filer. Hvis du følger med i nyhederne i IT-verden, ved du måske, hvor avancerede hackere er med hensyn til overtalelsesteknikker. De frembringer selvangivelser eller toldangivelser, der næsten er identiske. Alternativt skaber cyberkriminelle falske telekommunikationsformularer, og beder om fortrolige oplysninger. Nogle svindlere forsøger at overbevise brugerne om at åbne den inficerede vedhæftede fil, ved at bede om en anmeldelse af en pakkelevering. I begge tilfælde skal du være på vagt og undgå hensynsløst at åbne e-mails, selvom de ser ud at være blevet sendt fra officielle institutioner. Spørg virksomheden direkte, uden at tøve.

Slip af med denne trussel

Med hensyn til de særlige forhold ved denne ransomware og dens mulige opgradering, bør du fjerne Globe virus automatisk. Installér FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner, som om kort tid vil gennemføre fjernelsen. Disse programmer giver en stærk beskyttelse af hele styresystemet. Tager man også hensyn til muligheden for, at ransomware kan inficere gennem exploit kits, er tilstedeværelsen af sådanne værktøjer obligatorisk. Men sikkerhedsprogrammer kan ikke låse op for de krypterede filer, så du bliver nødt til at kigge efter data recovery programmer. Endelig, hvis du kæmper med at starte Globe fjernelsen, fordi nogle væsentlige funktioner i operativsystemet ikke virker, er du velkommen til at benytte retningslinjerne nedenfor på denne side.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Globe virus fjernelsesguide

Fjern Globe ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Globe

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Globe fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Globe ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Globe. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Globe fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Globe og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog