Fjern Gebdp3k7bolalnd4.onion virus (Fjernelsesguide) - Fjernelsesinstruktioner

Gebdp3k7bolalnd4.onion virus fjernelsesguide

Hvad er Gebdp3k7bolalnd4.onion ransomware virus?

Gebdp3k7bolalnd4.onion følger op med andre Onion ransomware familiemedlemmer

Gebdp3k7bolalnd4.onion virus er detekterbar som en ny version af den berygtede Onion (alternativt kendt som .onion file extention virus) ransomware gruppe . Efter kryptering af brugerfiler med RSA-algoritmen åbner ransomwaren sin grafiske brugergrænseflade (GUI). Der kan et offer vælge mellem to muligheder: enten at se filer eller gå videre til næste trin. Derefter vil han eller hun blive instrueret i at få adgang til Tor-webstedet og overføre et angivet antal bitcoins. Med henvisning til den aktuelle version er malwaren kendt for at tilføje flere versioner af filudvidelser: .onion._, .onion.to._ ext. js og gebdp3k7bolalnd4.onion._. Interessant nok kræver den nuværende version ikke brug af Tor, en browser, der giver mulighed for at surfe på internettet anonymt. På trods af, hvordan advarslen om denne malware kan virke, så overvej ikke at betale løsesummen, men fortsæt i stedet til Gebdp3k7bolalnd4.onion fjernelsen. Til dette formål kan du bruge FortectIntego eller Malwarebytes. Billedet der illustrerer Gebdp3k7bolalnd4.onion virus

Når krypteringsprocessen er færdig, åbner malwaren GUI og .html-filen, hvor malwaren informerer brugerne om, at filerne er krypterede. Desuden opfordres ofrene til at købe en specifik dekrypteringssoftware – Gebdp3k7bolalnd4.onion Decrypter. Selvom den også er identificeret som Cry128 , er dekrypteren, der er designet til den oprindelige version fungerer muligvis ikke. Bemærk, at selvom det lykkes at dechifrere dine filer, kan du skabe flere chancer for fremtidig infiltration af malware. Således er der ingen garanti for, at programmet fungerer korrekt, og at det vil dekryptere filer fuldstændigt. Senere foreslår det at man går til tre .onion hjemmesider for at overdrage betalingen. Da disse domæner giver anonymitet, er der ingen kildekode på hjemmesiden til at spore gerningsmændene. Interessant nok behøver ofre ikke at downloade og installere Tor-browseren. Derudover er alle de krypterede filer 36 byte større end de oprindelige data. Denne ejendommelighed kan være et hint til at lave en dekrypteringsnøgle. Under alle omstændigheder anbefales det, at man ikke blander sig med denne malware, men straks fjerner Gebdp3k7bolalnd4.onion.

Metoder til at distribuere malware

Der er hovedsagelig tre metoder til at blive smittet med denne malware. Svindlerne foretrækker at skjule deres malware under sløret af en falsk faktura, beskatningsbidrag eller uleveret email. Således kan en hensynsløs handling føre til infektion med malware. Hvis du modtager en sådan e-mail, skal du ignorere den og scanne enheden med malware-elimineringssoftware. Sidstnævnte kommer til at være praktisk til at afværge trojans, som udfører Gebdp3k7bolalnd4.onion kapringen. Du bør også være forsigtig, når du tilføjer nye browserudvidelser eller gennemgår Google Docs-invitationer modtaget fra dine venner . Bemærk, at det at downloade en legitim applikation ikke altid begrænser risikoen for at downloade en skadelig version. Da betalingswebsitet stadig fungerer, kan det tyde på, at malwaren stadig er aktiv. Vær forsigtig og administrér dine sikkerhedsapplikationer. Skærmbilledet af Gebdp3k7bolalnd4.onionGebdp3k7bolalnd4.onion udløser en antagelse om, at den er relateret til Onion og Cry128 ransomware. Imidlertid vil yderligere analyser be- eller afkræfte disse antagelser.

Udførelse af Gebdp3k7bolalnd4.onion fjernelsen

Den hurtigste måde at slippe af med denne malware på er at starte et anti-malware sikkerhedsprogram. Fjernelse af Gebdp3k7bolalnd4.onion bør ikke tage for lang tid. Hvis de ransomware-modificerede registreringsfiler og din pc går i stykker, inden du selv åbner en anti-spyware eller en anden sikkerhedsapp, skal du følge nedenstående instruktioner. Du vil næppe være i stand til at fjerne Gebdp3k7bolalnd4.onion virus manuelt, da denne ransomware slår rødder i pc'en. Således kan en automatisk metode være den bedste mulighed.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Gebdp3k7bolalnd4.onion virus fjernelsesguide

Fjern Gebdp3k7bolalnd4.onion ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Gebdp3k7bolalnd4.onion

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Gebdp3k7bolalnd4.onion fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Gebdp3k7bolalnd4.onion ved hjælp af System Restore

Systemgendannelse kan lade dig genvinde adgang til computeren. Bemærk, at denne metode ikke dekrypterer filerne, men kun gør det muligt at starte visse Windows-funktioner. Derefter skal du kunne udrydde Gebdp3k7bolalnd4.onion ransomware.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Gebdp3k7bolalnd4.onion. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Gebdp3k7bolalnd4.onion fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Gebdp3k7bolalnd4.onion fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Gebdp3k7bolalnd4.onion, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Er det værd at bruge Data Recovery Pro?

Du kan lykkes med at hente nogle filer og slettede e-mail-meddelelser. Imidlertid kan kun en officiel dekrypter give 100% garanti for datagendannelse.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Gebdp3k7bolalnd4.onion ransomware;
 • Gendan dem.

Brugbarheden af ShadowExplorer

Dette program bruger Shadow Volume Copies til datagendannelse. Giv det et forsøg.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Gebdp3k7bolalnd4.onion Decrypter

Undgå at installere den, der fremmes af hackerne. Prøv at dekryptere filer med Cry128 Decrypter.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Gebdp3k7bolalnd4.onion og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog