Fjerne GameOver Zeus

GameOver Zeus fjernelsesguide

Hvad er GameOver Zeus?

GameOver Zeus (også kendt som GameOver Trojan og P2PZeuS) er en farlig trojansk hest, der kommer fra Rusland og Ukraine. Den bruges primært til at give hackere en fjernadgang til computeren, og hjælpe dem med at stjæle følsomme oplysninger, såsom bank Loggins, adgangskoder og andre finansielle data. Ifølge eksperter, er den også i stand til at opdatere sig selv, slette bestemte filer og downloade andre vira på systemet. Det menes, at GameOver Zeus har været aktivt anvendt til at inficere systemer med en ransomware virus, der er kendt som Cryptolocker. Så snart den er installeret, krypterer den alle vigtige filer, der er gemt på computeren, og kræver derefter betaling for at dekryptere dem. Ifølge de seneste nyheder, har FBI meddelt om fjernelsen af disse trusler. Men der er stadig hundredvis af computere, der er inficeret. Hvis du mener, at dit system er påvirket af nogen af ​​disse trusler, scan den da for GameOver Zeus og Cryptolocker ved hjælp af et velrenommeret sikkerhedsprogram.

Hvordan kan GameOver Zeus inficere min computer?

Det vides, at GameOver Zeus-virus er blevet spredt aktivt ved hjælp af spam kampagner. Sådanne e-mails, der er fyldte med ondsindede links, har nået millioner af mennesker verden over. I de fleste af tilfældene ligner de vigtige meddelelser fra velkendte organisationer, såsom FDIC, IRS, MySpace, Facebook eller Microsoft. De rapporterer typisk om opdigtede problemer, og beder brugeren om at klikke på et link, der også er inkluderet i brødteksten. Selvfølgelig bliver computere, der ikke er beskyttet af anti-spyware, efter at have klikket på et sådant link, inficeret med GameOver Zeus. Dobbelttjek venligst din computer, hvis du har modtaget en e-mail som den, der blev beskrevet ovenfor, og du klikkede på linket, der var inkluderet. Ellers kan du miste dine personlige oplysninger og vigtige filer. For at gøre dette kan du bruge vejledningen nedenfor:

Hvordan fjerner jeg GameOver Zeus?

Hvis du vil være sikker på, at din pc ikke er inficeret med GameOver Zeus, bør du tjekke den med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Sørg for at bruge opdaterede versioner for at opdage alle de filer, der hører til denne farlige virus. Hvis GameOver Zeus allerede har inficeret din PC med Cryptolocker, så prøv at følge disse trin:

  1. Genstart din inficerede pc til “Sikker tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere denne virus (dette virke med alle versioner af denne trussel)
  2. Kør Regedit
  3. Søg efter Winlogon Entries og skriv alle de filer ned, der ikke er explorer.exe eller er blanke. Erstat dem med explorer.exe.
  4. Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned, og slet nøgler i registreringsdatabasen refererer til filerne.
  5. Genstart og kør en fuld scanning med opdateret FortectIntego.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog