Fjerne FileHunter (Nem Fjernelsesguide)

FileHunter fjernelsesguide

Hvad er FileHunter?

Hej. Jeg er i tvivl om FileHunter app’en. Jeg installerede den for et par uger siden, men den virker ikke til, at downloade torrent-filer korrekt. Normalt fryses de filer, den henter, på 99%, og det er det. Hvad er der galt her? Skal jeg fjerne dette program? Jeg kunne virkelig godt lide dets interface; det virker meget brugervenligt og praktiskt, men de der frysninger gør mig i tvivl.

Virker FileHunter?

FileHunter er et gratis program, der formodes at ville “hjælpe dig med, at søge og hente alle slags filer fra video til MP3, dokumenter og software. Softwaren er beregnet til p2p-fil udveksling mellem brugere, og er baseret på torrent-teknologi”. Den er udviklet af Corsair Logic i begyndelsen af 2011. Således er antallet af FileHunter downloads nået op på flere millioner. Men vi anbefaler ikke, at have dette program installeret af flere vigtige grunde. Disse er:

 • FileHunter virker ikke som en fildownloader;
 • Den hører til kategorierne adware og PUP (potentielt uønsket program);
 • Den infiltrerer computere bundtet med gratis software;
 • Den viser tvivlsomme reklamer;
 • Den forårsager potentielt farlige browseromdirigeringer;
 • Den benytter cookies og spreder browsing-relaterede oplysninger om brugere;
 • Den mindsker webbrowserens ydeevne.

Disse ulemper er blevet afsløret af edb-sikkerhedseksperter, der har analyseret FileHunter virus i næsten et halvt år. Så hvis du ikke er villig til at lide af forskellige browsing-relaterede gener, der kan føre til kritiske sikkerhedsproblemer, skal du fjerne FileHunter virus uden forsinkelse. Til dette formål, kan du benytte FortectIntego eller den fjernelsesguide, der leveres på Side2.

FileHunter PUP udgør en risiko for PC sikkerheden. Hvordan?

FileHunter er klassificeret som et potentielt uønsket program, hvilket betyder, at den ikke udgør en direkte skade. Det er ikke programmeret på en sådan måde, at det påvirker operativsystemet direkte. Det er dog indstillet til at vise sponsorerede reklamer, der kan føre dig til både ukendte og ondsindede websteder. Når den er installeret, tilføjer den sin add-on på hver af dine webbrowsere (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari). Derfor kan webbrowserne begynde at generere sponsorerede reklamer med etiketten “Ads by FileHunter” eller “FileHunter ads”. Kernen af problemet her er ikke irritation over pop-ups og bannere. Det indhold, som folk kan blive udsat for, når de klikker på dem, er for det meste tvivlsomt. Ifølge de seneste undersøgelser, kan FileHunter omdirigeringer få folk til at besøge enten ukendte shopping sites eller potentielt farlige officielle sider, online undersøgelser og lignende ting. Desuden kan FileHunter adware også benytte tracking cookies. På denne måde får den mulighed for, at indsamle personligt ikke-identificerbare oplysninger om brugerens vaner. Lækage af sådanne oplysninger er forbundet med krænkelse af beskyttelsen af personlige oplysninger, fordi modtageren af ​​oplysningerne ikke er kendt og ikke er angivet nogen steder.

Hvordan ender denne adware på Chrome, Firefox og IE, uden at blive bemærket?

Selvom FileHunter adware er en legitim app, der plejede at have en officiel hjemmeside, er den ikke tilgængelig længere. Men den kan stadig downloades direkte fra tredjeparts-downloadhjemmesider, såsom download.com, cnet.com, soft32.com, og mange andre. Nogle af disse downloads fra de mistænkelige sider, er heller ikke aktiv længere.

Dog kan FileHunter malware komme ind på din computer indirekte. Dens udviklere bruger også “bundling”, hvilket betyder, at de betaler penge til freeware udviklere, der accepterer at sprede dette program som et ekstra komponent i freewares/sharewares. For at forhindre dette, er det vigtigt at afsætte en vis mængde tid til installationen af freewares. Desuden er det vigtigt, at læse EULA, Privacy Policy og vælge en Avanceret/Brugerdefineret installation. BEMÆRK: FileHunter virus fremmer almindeligvis ZinkWink Search, så lige efter installation af denne download manager, kan du finde ud af, at din standard startside og søgemaskine er bragt i fare.

Hvilke fjernelsesmuligheder har jeg?

FileHunter add-on kan deaktiveres manuelt. Vores sikkerhedseksperter har angivet en trin-for-trin fjernelsesguide. Men for at fjerne sådanne og lignende potentielt uønskede programmer, anbefaler vi at benytte en professionel anti-malware, da kun denne fjernelsesmetode sikrer, at alle ondsindede filer vil blive fjernet.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel FileHunter fjernelsesguide

Fjern FileHunter fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér FileHunter og relaterede programmer
  Se her efter FileHunter eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern FileHunter fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter FileHunter eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern FileHunter fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal FileHunter fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern FileHunter fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her FileHunter og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut FileHunter fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern FileHunter fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her FileHunter og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre FileHunter fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern FileHunter fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter FileHunter eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre FileHunter fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med FileHunter spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog