Fjern Facebook Friend Request virus (Fjernelsesguide) - jan 2018 opdatering

Facebook Friend Request virus fjernelsesguide

Hvad er Facebook Friend Request virus?

Facebook Friend Request virus forsøger at tilføje nye venner bag brugernes ryg

Facebook Friend Request virus sender venneanmodninger til fremmede

Facebook Friend Request virus er en ondsindet app eller et program, der sender venneanmodninger til fremmede, uden brugernes tilladelse. Desuden kan svindlerne bruge dine offentlige fotos og indlæg til at oprette en falsk version af din konto og bruge den til at kontakte dine rigtige venner, med det formål at svindle penge eller personlige oplysninger fra dem. “Friend Request” virussen tilhører en enorm malware-kategori, der er kendt som Facebook-virus, og den bruges til at svindle uopmærksomme sociale mediebrugere.

Vi ser en øget aktivitet hos Facebook Friend Request virus i 2017. De teknikker, der anvendes af svindlerne, ændres næppe – de skaber enten falske profiler eller ondsindede apps til at svindle brugere eller deres venner. Som altid er disse bedrageres primære formål at svindle penge eller tage kontrolenl over en persons konto. Årsagen til at hacke konti er typisk at indsamle personlige oplysninger eller bruge den til videre distribution af ondsindede links.

Virus og svindel i forbindelse med mistænkelige venneforespørgsler på dette gigantiske sociale medienetværk kan opdeles i flere kategorier. Lad os gennemgå hver enkelt af dem for at lære, hvad man kan forvente af dem, og hvordan man undgår eller fjerner Facebook Friend Request virus.

Versioner af Friend Request virus:

Facebook sender venneanmodninger automatisk. Sender Facebook venneanmodninger uden din tilladelse? Hvis dette er tilfældet, er det klart, at din konto er ubeskyttet, og nogen har tilladelse til at tilføje nye venner på dine vegne. I de fleste tilfælde er synderen en ondsindet app, der har bedt om sådanne tilladelser, før du begyndte at bruge den. Du har måske givet appen tilladelserne, uden at læse om dem – det sker ret ofte.

Hvis du leder efter en løsning på “Facebook tilføjer venner til mig” -problemet, kan vi tilbyde en. For at stoppe det sociale netværk fra at tilføje venner til dig, skal du slette den app, der har tilladelse til at tilføje nye venner. Vi tilbyder en metode, der hjælper med at tilbagekalde apptilladelser via internettet, ikke en mobilapp.

  1. Log ind på din Facebook-konto.
  2. Klik på den lille pil i øverste højre hjørne af skærmen på den blå Facebook-værktøjslinje. Vælg Indstillinger.
  3. Se nu på venstre side af skærmen og find Apps-sektionen. Klik på den. Dette fører dig til Appindstillinger.
  4. Her vil du se en liste over apps under “Logget ind med Facebook” sektionen. Klik på Vis alle for at udvide listen. Hold musen over mistænkelige apps, og klik på X, der vises ved siden af dem. Du kan også vælge at slette alle aktiviteter (herunder indlæg, fotos og videoer oprettet med eller indsendt via appen). Klik på Fjern for at bekræfte.
  5. Gentag, indtil alle mistænkelige apps er væk.

Facebook Fake Friend Request virus. Denne tvivlsomme teknik er afhængig af falske Facebook-konti, der oprettes ved hjælp af ægte fotos af en bestemt Facebook-bruger. Svindlere sporer en person, der publicerer indhold offentligt og stjæler private billeder fra ham eller hende.

De opretter så falske konti og sender billeder og kopierer endda originale statusmeddelelser, der er indsendt af offeret. Alt dette er gjort for at give en illusion af en rigtig Facebook-konto, som svindlerne senere bruger til at vildlede offerets venner og svindle penge fra dem. Normalt opretter scammers en software, der sender venneanmodninger til alle offerets venner og senere sender vildledende meddelelser, der beder om at låne penge.

Desuden kan en sådan venneanmodningsvirus sende et ondsindet link til offerets venner, og bede dem om at klikke på det og se noget interessant. Denne trick er ret effektivt, fordi offerets venner stoler på den virkelige person og ønsker at se, hvad han eller hun deler. Det er dog meget farligt at klikke på sådanne links, fordi disse websteder kan være fyldte med ondsindet indhold.

Vildledende websteder søger at tvinge brugere til at levere følsomme data eller installere skadelige programmer, så pas på! Hvis din ven nogensinde sender dig en besked med et link til en mistænkelig hjemmeside, skal du spørge ham eller hende, om hjemmesiden er troværdig.

Typisk svarer svindlerne ikke, men selvom de gør det, foreslår vi, at du tjekker din vens profil. Indtast hans eller hendes navn i Facebook-søgefeltet, og se om den finder en eller to af de samme profiler. Det mest oplagte tegn på, at du har at gøre med Facebook Friend Request malware, er, at den person, som netop har sendt dig en venneanmodning, allerede sender links, der inviterer til at udforske nogle mistænkelige websteder eller give penge.

Facebook Friend Request virusFacebook Friend Request virus er et udtryk, der dækker mistænkelige eller ulovlige aktiviteter på denne sociale medieplatform vedrørende venneanmdninger. Hvis du modtager mistænkelige venneanmodninger, eller hvis din konto automatisk sender dem til fremmede, kan du blive inficeret med en virus.

Din computer kan dog også inficeres med en sådan virus, hvis du klikker på et link sendt af en fremmed eller endda en ven, hvis konto er blevet kompromitteret. Normalt fører sådanne links til et websted, der foreslår at tilføje en browserudvidelse eller installere en opdatering “for at se indholdet.”

Som følge heraf kan sådan ondsindet software stjæle adgangen til din sociale mediekonto og bruge den til at sprede ondsindede meddelelser til dine venner og sende vildledende posts på tidslinjen. I så fald bør du reagerer, hvis nogen af dine venner rapporterer dette til dig. Ud over det kan denne type virus fjerne blokering af kontakter, som du har blokeret og tilføje dem til dine venner igen.

For at løse dette problem skal du scanne systemet med et anti-malware-værktøj som FortectIntego og fjerne Facebook Friend Request virus med det samme. Du kan bruge en anden anti-malware-software til fjernelsen, som for eksempel SpyHunter 5Combo Cleaner. Derefter skal du fjerne de uønskede kontakter manuelt.

Typiske distributionsmetoder

Virussen angriber Facebook's brugere via instant messaging. Du kan modtage en vildledende meddelelse, der ligner den tilhører din ven, og tilbyder at klikke på et link for at se et billede eller se en video.

Desuden kan klik på enhver app på Facebook også føre dig til infiltrationen af denne virus, fordi de bliver brugt af cyberkriminelle ganske ofte. Når virussen er aktiveret, begynder den at sende anmodningerne til ukendte personer og kan også begynde at acceptere alle ventende venneforespørgsler, som du ignorerede tidligere.

Vi vil også advare dig om, at Facebook ikke er et helt sikkert sted, og der er nogle mindre justeringer, du kan foretage, for at beskytte dig selv og dine venner. Først og fremmest anbefaler vi dig på det kraftigste at gøre din venneliste privat. Hvis den er offentligt, kan svindlere nemt få adgang til den og sende vildledende beskeder til dem, mens de foregiver at være dig. Desuden er det tilrådeligt at holde følsomme oplysninger private. Hvis du kan, bør du kun gøre dine fotos tilgængelige for venner.

Ofte stillede spørgsmål om Facebook-virus

Spørgsmål: Jeg tror, at Facebook sender venneanmodninger uden min viden. Hvordan kan jeg stoppe det? Jeg plejede at slette de sendte anmodninger manuelt, men flere og flere vises hver dag. Der må være en metode til at sætte en stopper for det!

Svar: Kære besøgende, der er to ting, du skal gøre for at stoppe det sociale netværk fra automatisk at sende venneanmodninger og sikre, at det aldrig sker igen. Først og fremmest skal du tilbagekalde tilladelser fra ondsindede Facebook apps og derefter scanne din computer for malware, som du måske har installeret på det seneste. Brug vores vejledning til at sikre din konto og fjerne malware fra din pc.

Spørgsmål: Jeg modtager tilfældige venneanmodninger på Facebook – er det en virus? Hvordan kan jeg vide, om min konto er sikker? Måske er min profil inkluderet i mållister for svindlere? Kan I hjælpe mig med at finde ud af det? Jeg modtog engang en anmodning fra nogen, der brugte mine billeder!

Svar: Kære besøgende, alle modtager tilfældige anmodninger fra tid til anden. Du bør ikke bekymre dig for meget om dem – bare ignorér dem eller afvis dem. Men det faktum, at du modtog en venneanmodning fra en “falsk” profil, tyder på, at dit indhold deles offentligt, og du skal træffe visse foranstaltninger for at beskytte det.

Vi anbefaler på det kraftigste at gå til Facebook Indstillinger → Fortrolighed og ændre Hvem kan se mine ting?-Indstillingerne fra “Offentlig” til “Kun venner“. Du kan også begrænse publikum til dine indlæg, som du allerede har delt.

Fjern Facebook Friend Request virus

Hvis du bemærker mærkelige mennesker, der dukker op på din venneliste ud af ingenting, eller hvis du ser at noget mistænkeligt er blevet lagt på din væg uden din viden, kan det være et tegn på Facebook Friend Request virus' tilstedeværelse. Som vi allerede har nævnt, bør du tilbagekalde apptilladelser ved hjælp af den vejledning, vi har givet, og derefter kontrollere dit system for ondsindede programmer, eller spyware-type programmer, der muligvis kontrollerer din konto ulovligt.

Derudover skal du ændre din Facebooks adgangskode. Du bør dog gøre dette efter fjernelse af Facebook Friend Request virus.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog