Fjern Facebook Change Color virus

Facebook Change Color virus fjernelsesguide

Hvad er Facebook Change Color virus?

Facebook Change Color virus er relateret til misledende beskeder som er blevet aktivt spredt rundt på dette sociale netværk. Disse falske meddelelser invitere brugere til at klikke på et link og ændre deres Facebook-profil til sort, rød, pink eller anden farve. Men før du klikker på adressen, bør du indse, at du ikke kan ændre din Facebook-farve. Hvis du googler dette problem, vil du vide, at det er en enorm fidus som forsøger at få dig til at besøge en undersøgelse side. På denne måde administrere svindlere at indsamle millioner af besøgende og tilstrækkeligt øge deres indkomst. Undgå Facebook Change Color virus, uanset at den kommer fra en af ​​dine venner. Vi stærkt anbefale, at kontakte afsenderen, før du åbner det budskab, der kommer fra ham / hende.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED Facebook Change Color virus?

Facebook Change Color virus prøver at angribe dit system igennem en falsk besked som tilbyder dig at ændrer din farve på din profil. Typisk vil den komme fra en du kender, som allerede er inficeret med denne svindel, så der er en kæmpe chance for at falde for en af disse trusler. Disse beskeder hævder:

Switch to Pink Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the pink profile!!

Switch to Red Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the red profile!!

Vær opmærksom på, at ved at klikke på disse links vil det ikke give dig mulighed for at ændre farven på din Facebook-profil! Du vil kun blive bedt om at dele dette budskab med dine Facebook-venner, og derudover vil blive bedt om at efterlade en kommentar og besvare nogle spørgsmål om en online-undersøgelse. Venligst, hold dig væk fra Facebook Change Color virus og fjern det, hvis du er blevet narret.

HVORDAN FJERNER JEG FACEBOOK CHANGE COLOR VIRUS?

Hvis du er blevet snydt af Facebook Change Color virus, burde du rense din væg på Facebook først. Derefter kør en fuld system skanning med et opdateret anti-spyware for at fjerne disse ondsindede filer helt fra systemet. Prøv en opdateret version af FortectIntego, som vil fjerne alle ondsindede filer fra din computer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog