Fjern Facebook Activation Pages Service virus (Gratis Instruktioner)

Facebook Activation Pages Service virus fjernelsesguide

Hvad er Facebook Activation Pages Service virus?

Nøglefunktioner i den svindlende Facebook Activation Pages Service virus:

For nylig er Facebook-brugere blevet konfronteret med en ny svindlende opfindelse fra de cyberkriminelle – Facebook Activation Pages Service virus. Det er en ny version af Facebook-virus. Dette svindelnummer er baseret på en falsk Facebook sikkerhedsside, som bruges af svindlere til at sende falske meddelelser, der informerer de målrettede brugere om, at deres konto er ved at blive deaktiveret på grund af en upassende opførsel på sitet. Denne fidus begynder med Activation Pages Service poster på ofrets væg. Budskabet lyder som følger:

Notice to users, your account will be deactivated
For further information, please click the link below
[Facebook page link removed]

For at tiltrække brugerens opmærksomhed, kommenterer svindlere et udråbstegn lige under dette indlæg, som aktiverer en pop op i Facebooks underretningsfeed. Linket omdirigerer brugeren til en Activation Pages Service side, hvor svindlere lister rogue indhold, uhøflig opførsel eller trusler, hvor de bruger Facebook-siden til at fremme de potentielle årsager til, at kontoen angiveligt skal blokeres:

Notifications for your account What Will We Disabled !
ACTIVATION PAGES SERVICE
To help you understand why the account is disabled, we’ve outlined the most common reasons that account is disabled for
». Post a rough profile or photos,
». Insulting and threatening others (users)
». Using facebook account just for promotion
Please confirm your account by clicking the link below:
=> Confirm Your Account Click Here

Attention:
All accounts that are not verified within 24 hours will be removed from our database, and users will not be able to use it again.
The Facebook Safety Team 2016/2017.
© The Facebook Safety Team Inc. 7811 Menlo Park, California, CA, 94043,


Det interessante er, at Facebooksøgning viser hundredvis af obskure Activation Pages Service-sider, der ikke synes at have nogen aktivitet på dem overhovedet. På nogle af disse sider kommenterer brugerne blot, at den er falsk, eller at den simpelthen er et fupnummer. Eksperterne ved endnu ikke, hvad der igangsætter Facebook Activation Pages Service kapringer. Det kan være, at virussen kun cirkulerer på selve stiden, og ingen ekstra software er installeret på computeren. Uanset hvad, er det vigtigste formål med disse falske meddelelser, at levere det “kontobekræftelseslink”, som til sidst fører til phishing-webstedet “FACEBOOK PAGE DISABLE.” På denne hjemmeside beder svindlere straks det potentielle offer om at udfylde en kontobekræftelsesformular, og truer ellers med, at “din konto bliver permanent deaktiveret automatisk af vores sikkerhedssystem.” Informationerne i kontobekræftelsesfornularen omfatter:

 • Telefonnummer eller e-mail
 • Facebook-konto
 • Fødselsdato
 • Fornavn og efternavn
 • Kreditkortnummer
 • Korttype
 • Kreditkortets udløbsdato
 • Sikkerhedskoden (CVV)
 • Betalingsadressen
 • Hjemmeadressen
 • Zip/Postnr
 • Land

Som du kan se, er det alle de følsomme oplysninger, der aldrig bør blive delt med nogen tredjeparter. Husk, at intet legitimt program eller udbyder vil bede dig om, at give sådanne oplysninger uden en god grund. Og kontoaktivering er ikke en god nok grund til at give disse oplysninger. Hvis du nogensinde ved et uheld bliver involveret i sådan et fupnummer, bør du fjerne Facebook Activation Pages Service virus og dens meddelelser fra din e-mail og tidslinje, og informere folk på din kontaktliste om ikke at åbne de vedhæftede filer eller links, som de kan modtage fra Facebook Activation Pages Service malware. Hvis du har givet svindlere dine bankoplysninger eller andre følsomme oplysninger, skal du kontakte din bank eller dit kreditkortselskab og spærre kontoen med det samme.

Hvordan bliver dette fupnummer vist på din Facebook?

Det kan være, at en af dine venner er blevet inficeret med denne virus, og parasitten har så brugt hans/hendes computer som en bot til at sende disse meddelelser til folk på listen over kontaktpersoner. Brugeren er nok ikke engang klar over, at denne Facebook Activation Pages Service kapring har fundet sted. Det er derfor, det er nødvendigt at holde dit system beskyttet ved at køre regelmæssige systemscanninger, holde sig væk fra mistænkelige websteder, og afstå fra at downloade tvivlsomme applikationer. Facebook Activation Pages Service er uforudsigelig og kan lurer overalt, så pas venligst på!

Hvordan fjernes Facebook Activation Pages Service virus?

Som vi allerede har nævnt, er Facebook Activation Pages Service virus primært en webbaseret infektion. Det er usandsynligt, at den efterlader nogen spor på computerens system. En måde at fjerne Facebook Activation Pages Service infektions konsekvenser, er at ændre din kontos adgangskode. Hvis nogle af dine andre konti bruger den samme adgangskode og e-mail-adresse, bør du tage dig lidt tid til også at ændre dem. Ikke desto mindre er den bedste Facebook Activation Pages Service fjernelsesmulighed, at gennemgå systemet med en troværdig antivirussoftware.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Facebook Activation Pages Service virus fjernelsesguide

Fjern Facebook Activation Pages Service ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Facebook Activation Pages Service

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Facebook Activation Pages Service fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Facebook Activation Pages Service ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Facebook Activation Pages Service. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Facebook Activation Pages Service fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Facebook Activation Pages Service fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Facebook Activation Pages Service, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Facebook Activation Pages Service og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog