Fjerne Easy Driver Pro

Easy Driver Pro fjernelsesguide

Hvad er Easy Driver Pro?

Hvad er Easy Driver Pro?

Easy Driver Pro er et andet falskt PC optimeringsværktøj, som kan påvirke din computer på en negativ måde, og narre dig til, at købe dens licens. Udviklerne af dette program hævder:

“Easy Driver Pro er designet til, at scanne og finde de nødvendige drivere til din pc. Den brugervenlige brugergrænseflade gør det nemt for selv en nybegynder, at bruge Easy Driver Pro uden besvær.
Brug af Easy Driver Pro vil ikke kun spare dig tid og penge, det kan holde dig fra at installere den forkerte driver til din computer.
Easy Driver Pro vil identificere dine pc’er hardwareenheder og vil finde de mest up-to-date drivere til dem.”

Faktisk kan brugerne tro, at dette program virkelig fungerer. Når det er inde, indleder det en fuld scanning af computeren, og viser en liste over forældede drivere, der enten skal fjernes eller opdateres. Desværre kan disse resultater være falske og kan omfatte ikke-eksisterende drivere, eller drivere, der virker korrekt, og bestemt ikke skal fjernes. Desuden kan denne scareware vise falske advarsler, der hævder, at en eller anden driver er ubrugelig og gør dit system langsommere. Det vigtigste formål med sådanne advarsler er, at narre dig til at købe den fulde version af Easy Driver Pro. Selvom denne tvivlsomme applikation er i stand til at opdage forældede drivere og kan slette nogle af dem, er tjenesten, hvis du køber licensen, i virkeligheden dårlig og udfører ikke sin opgave ordentligt. Sandsynligvis vil du ikke mærke nogen stigning i systemets ydeevne. Derfor er det blevet kategoriseret som en scareware, der søger at svindle sig til folks penge for sin tjeneste. Vær forsigtig og tænk dig om en ekstra gang, før du køber licensen, da du måske ikke kun mister dine penge, men også afslører dine kreditkort oplysninger til hackere. Easy Driver Pro virus er en klon af Super Optimize. Så hvis du allerede har hentet nogen af ​​dem, skal du fjerne det uden tøven og stole på et velrenommeret systemværktøj i stedet.

Hvordan kan Easy Driver Pro hijacke min computer?

Selvom Easy Driver Pro fremmes på sin officielle hjemmeside og andre download hjemmesider, er det ikke særlig populært blandt brugerne, og de henter det sjældent frivilligt. På grund af dette har skaberne af dette rogue program udarbejdet en vildledende fordelingsmetode, kaldet “bundling”. Easy Driver Pro og lignende programmer er bundtet med gratis software og installeret ved siden af. Derfor er det vigtigt at være opmærksom, når du installerer gratis programmer fra internettet, da de kan bære yderligere installationer. Easy Driver Pro er i stand til, at arbejde på windowns XP, Winsows Vista, Windows 8 og Windows 7. Derfor, hvis du bruger en af ​​dem, kan du nemt installere dette potentielt uønsket program, uden at bemærke det. For at undgå at dette sker, er det meget vigtigt at vælge gratis programmer og deres download-kilder meget omhyggeligt. Undlad at downloade og installere dem hensynsløst. Det er tilrådeligt, at læse slutbruger licensaftalen, kommentarer og anmeldelser af det ønskede program. Vigtigst er det, at du ikke skal vælge en Hurtig eller Anbefalet installationsmetode, hvis du ikke vil tillade installation af potentielt uønskede programmer. En Avanceret og Brugerdefineret installation bør anvendes i dette tilfælde, da de viser alle trin i installationen og giver dig mulighed for, at fravælge installationen af ​​uønskede installatører. Tag altid din tid, når du installerer nye programmer, hvis du ikke ønsker, at spilde tid på fjernelse af forskellige adwares, PUP, scarewares eller vira i fremtiden. Hvis du ved et uheld har hentet Easy Driver Pro på din computer, er det eneste du kan gøre med dette program, at fjerne det.

Hvordan du fjerner Easy Driver Pro?

Bliv ikke narret af Easy Driver Pros falske scanninger og advarsler, og betal aldrig penge for dens licens. Fjern dette program uden tøven, så du kan undgå computer slowdowns og andre problemer. Du kan fjerne dette program manuelt ved hjælp af instruktionerne nedenfor, eller installere et velrenommeret anti-spyware program til automatisk fjernelse. Vores anbefalede programmer er FortectIntego og SpyHunter 5Combo Cleaner.

For manuel fjernelse af Easy Driver Pro, kan du følge disse trin:

  • Klik på Start → Kontrolpanel → Programmer og funktioner (hvis du er Windows XP-bruger, skal du klikke på Tilføj/Fjern programmer).
  • Se her efter Easy Driver Pro.
  • Afinstaller det og andre tvivlsomme programmer.
  • Klik på OK for at gemme ændringerne.

Hvis du er Windows 8 bruger, så højreklik i nederste venstre hjørne af skærmen. Når Hurtig adgang menuen dukker op, skal du vælge Kontrolpanel og Fjern et program.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog