Fjerne DownTango

DownTango fjernelsesguide

Hvad er DownTango?

DownTango er en adware, der ikke er skadelig, men har nogle urimelige funktioner, der næppe er velkommne for ​​pc-brugere. Først og fremmest, kommer dette program som regel med en værktøjslinje, og forårsager irriterende omdirigeringer på hver browser, du begynder at bruge. I de fleste tilfælde finder brugerne sig selv omdirigeret til kommercielle hjemmesider eller det officielle domæne, downtango.com. Derudover har dette programs uninstaller ikke været fuldbyrdende, så her kan vi finde et alvorligt problem med Downtangos fjernelse. Selvom dette program præsenteres som et handy browserdownload værktøj, og det anbefales af Cnet og Softpedia, kan du finde det ubrugeligt og ganske irriterende, fordi det let kan påvirke alle dine internetbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og IE.

HVOR KAN JEG FÅ DOWNTANGO FRA?

Downtango fremmes online og kan nemt installeres manuelt. Dog er den anden måde, hvorpå du kan hente dens værktøjslinje, helt urimelig: dette program kan komme ind i computeren i et bundt med freeware og shareware. Derfor anbefales det stærkt, at være opmærksom på hvert installationsvindue og blokerer al uønsket software, når du downloader noget. Når denne adware kommer ind i pc’en, ændrer det nogle PC-indstillinger og begynder at afbryde brugerens browsing sessioner. Det resulterer i kontinuerlig opdukken af Tango Toolbar Seach når Google Chrome åbnes, og irriterende omdirigeringer til hjemmesider som search.certified-toolbar.com, downtango.com og lignende. Hvis du også ved et uheld har fundet DownTango adware på din browser og du ikke finder det nyttigt, skal du følge vejledningen nedenfor:

HVORDAN FJERNER JEG DOWNTANGO FULDSTÆNDIGT?

For at fjerne DownTango fra din computer, skal du afinstallere dette program fra Tilføj/Fjern Programmer listen først. Derudover, fix din browser ved at følge disse trin:

Åbn Google Chrome -> klik på Tandhjulet -> Indstillinger -> Søgning-> Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen, og gør en bestemt søgemaskine til din standard søgemaskine.

Mozilla Firefox:

Åbn Mozilla Firefox -> gå til Funktioner -> Forstørrelsesgrlas eller Pile-ikon -> Administrer Søgemaskiner -> Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen, og gør Google eller en anden søgemaskine til din standard søgemaskine.

Internet Explorer:

Åbn IE -> gå til Funktioner -> Administrer tilføjelsesprogrammer -> Søgmaskiner -> Fjern unødvendige søgemaskiner, og gør en bestemt til din standard søgemaskine.

Vi anbefaler også at køre en fuld scanning med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for at finde browser hijackers og andre mistænkelige ting automatisk. Hvis omadresseringerne stadig fortsætter, skal du kontrollere hvert skridt på dette indlæg: How to stop Google redirections.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog