Fjern .dot virus (jun 2017 opdatering) - Gratis Instruktioner

.dot virus fjernelsesguide

Hvad er .dot virus?

.dot filvirus begiver sig ud på datajagt

Hvis du har bemærket, at alle dine vigtige filer indeholder .dot filudvidelser, så er du blevet ramt af .dot virus. Desværre er det en ransomware , som er specielt designet til at kryptere brugernes værdifulde personlige filer. Der er en bred vifte af forskellige typer og versioner af ransomware. Generelt bruges dot filer til at indeholde konfigurationer til systemapplikationer. Denne funktion forklarer, hvorfor brugerne falder for tricket og bliver smittet med denne virus. På trods af dens vildledende fiduser er der tip, som kan hjælpe dig med at reducere risikoen for at køre skjult ransomware . Hvis denne trussel er faldet over dig, skal du fortsætte med at læse, for at finde ud af mere om .dot virusfjernelse.

Det vides at virussen bruger en gennemarbejdet AES-krypteringsnøgle til at låse data . Desuden genererer Dot ransomware virus en offentlig og privat nøgle. I filen help_decrypt.txt instruerer den i, hvordan du får adgang til Tor-browseren og får adgang til og overfører den angivne mængde bitcoins til Bitcoin-adressen. Summen varierer afhængigt af ofrenes art: virksomheder eller enkeltpersoner. Det er forståeligt, hvis du er klar til at betale løsepengene for at hente dine vigtige dokumenter. Ikke desto mindre vil vi fraråde dig at gøre dette . Lad os desuden advare dig om, ikke at købe eller installere .dot malware Decrypter, der er fremmet af svindlere. Selv i det bedste tilfælde, hvor den hjælper dig med at dekryptere filer, kan den muligvis efterlade en afskedsgave – en ondsindet fil, der muliggør ransomware-invasion i fremtiden.

.dot filudvidelsesvirusDen blev først opdaget i maj 2016. Efter et år har den foretaget endnu et træk mod computerbrugere.

Hvornår overtager denne virus mit system?

Med tanke på distributionssmetoderne, finder .dot kapning sted via to kanaler: spam e-mails og exploit kits . Cyberkriminelle har mestret forskellige overtalelsesteknikker. Så når du får en email, der tilsyneladende sendes fra en statslig institution, skynder du dig straks med åbne bilagene til en sådan e-mail. Den kan dog have meget besværligt indhold med sig. Når filen er åben, bliver malwaren aktiveret, og den begynder at kryptere personlige oplysninger. Derudover opfordrer vi dig til at installere et anti-spywareprogram, som for eksempel FortectIntego eller Malwarebytes, for at tjekke dit system for trojans eller anden malware. Det er kendt, at .dot filudvidelsesvirus også spredes via exploit kits. På grund af deres evne til at forklæde sig selv som legitime programmer, kan nogle antivirusprogrammer måske ikke registrere dem. Det er derfor, du har brug for en ekstra cybersikkerhedssoftware. Lad os endelig gå videre til sektionen, hvor vi vil fortælle dig om de vigtigste metoder til at fjerne .dot-filvirus.

Er det muligt at udrydde .dot filvirus helt?

Med hensyn til kompleksiteten af denne infektion, skal du installere et fjernningsværktøj, som effektivt og hurtigt fjerner .dot-virus. Da applikationen er egnet til at lokalisere potentielt skadelige filer, eliminerer den alle kildefiler. Derudover kommer programmet til nytte, mens du undgår mindre skadelig software. Hvis din computerskærm er låst, og du ikke kan fortsætte med .dot virusfjernelsen, skal du benytte de metoder, der er foreslået nedenfor, til at genvinde den fulde adgang til vigtige systemfunktioner. Når malwaren er fuldt udryddet, bør du overveje alternativerne til genoprettelse af dine filer. Når enheden er fuldt rengjort, bør du desuden tilegne dig en vane med at sikkerhedskopiere dine filer regelmæssigt.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .dot virus fjernelsesguide

Fjern .dot ved hjælp af Safe Mode with Networking

Gå i Safe Mode for at fjerne låseskærmen og fortsæt med at eliminere .dot filvirus.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .dot

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .dot fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .dot ved hjælp af System Restore

Systemgendannelse er et andet alternativ til at genvinde den fulde kontrol.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .dot. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .dot fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne .dot fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af .dot, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro muligheden

Dette er et af de programmer, der er designet til at genoprette filer, efter at de er blevet beskadiget eller slettet ved et uheld. Det kan også anvendes ved hentning af slettede e-mails.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af .dot ransomware;
 • Gendan dem.

Hvad er Windows Previous Version funktionen?

Du kan drage nytte af denne funktion, når du genopretter de data, der berøres af .dot filudvidelsesransomware.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Gør brug af ShadowExplorer

Hovedfordelen ved dette program er dets evne til at bruge shadow volume copies. Denne malware sletter ikke disse kopier på forhånd, men du bør skynde dig med fjernelsen af virussen.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .dot og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog