Fjern DMA-Locker virus (Opdateret Guide)

DMA-Locker virus fjernelsesguide

Hvad er DMA-Locker ransomware?

Hvis du aldrig har hørt om ransomware, så ved du sandsynligvis ikke, hvad disse dødelige virusser gør, og hvorfor sikkerhedseksperter sætter alle bestræbelser på at sprede viden om dem. Ransomware er en bedragerisk og tragisk computerinfektion, som ødelægger offerets personlige filer. Du skal vide, at det er næsten umuligt at rette op på de katastrofale konsekvenser af ransomwareinfektion, og det er derfor, du har brug for at vide, hvordan du kan undgå dem, før de angriber dig.

DMA-Locker ransomware – hvad gør den, når den kommer ind i mål-computeren?

DMA-Locker virus kan, ligesom enhver anden ransomware, komme ind i computeren som en trojan – den foregiver normalt at være en legitim fil. Men når den inficerer pc’en, påbegynder den ondsindede processer, der krypterer personlige filer. Denne computertrussels formål er, t kryptere videoer, billeder, tekster og andre filer. For eksempel låser den filer, der har .xls, .tif, .gif, .png, .jpg, .jpeg,, .bmp, .raw, .max, Accdb, db, .dbf, .3dm, .mdb , sql, .wma, .ra, .avi, .mov, .3g2, .pdb, .mp4, .3gp, .asf .asx, .mpeg, .pdf filtypenavne.

Når denne ondsindede computertrussel stjæler dine personlige filer, efterlader den en besked i .html eller .txt-filer. Du kan finde disse meddelelser i hver mappe, der gemmer krypterede data. Denne meddelelse indeholder information fra de cyber-kriminelle, der har skabt denne virus. Meddelelsen forklarer, hvad der er sket med din computer. Den påpeger også, at eksterne diske, der er sat til din pc, også er blevet inficeret. Derefter beder disse grådige kriminelle om, at du betaler penge for at få filerne tilbage:

The only way to get your files back is to pay us for unique decryption key. Otherwise, your files will be lost.

Denne ransomware adskiller sig fra andre af dens slags, fordi den beder om en overraskende stor løsesum. Mens andre virusser beder om beløb fra 0,3 til 3 (som er lig med ca. 125-1248 euro) Bitcoins, kræver DMA-Locker hele 15 (ca. 6236€) Bitcoins! Men vi anbefaler IKKE at betale løsepengene. Der er ingen garanti for, at disse cyberkriminelle vil hjælpe dig med at få dine filer tilbage! Den første ting du skal gøre, er at fjerne denne malware fra din computer (hvis det ikke er for sent, kan du endda stoppe dekrypteringsprocessen og gemme nogle filer). Vi anbefaler, at afinstallere denne virus automatisk, ved hjælp af et anti-malware program, som for eksempel, FortectIntego. Det finder og sletter alle ondsindede DMA Locker filer.

Hvordan kan jeg blive smittet med DMA-Locker virus?

Du kan blive smittet af denne trojan, hvis du har tendens til at udforske farligt indhold på internettet. Du er nødt til at forstå, at cyber-kriminelle tester forskellige måder, hvorpå de kan komme ind på brugernes computer, med talrige vildledende teknikker. Så du skal være forberedt, og du skal vide, hvordan du kan forhindre, at du bliver smittet!

 • Mest almindelige er ransomwaretrusler, der spredes via ondsindede e-mails, der indeholder vildledende vedhæftede filer. Sådanne vedhæftede filer kan se sikre ud – de foregiver ofte, at være dokumenter, PDF-filer og andre almindelige filer. Men sådanne vedhæftede filer indeholder smitsomme selvudpakkende komponenter. Du bør aldrig åbne sådanne e-mails eller vedhæftede filer!
 • Virus kan også spredes via rogue hjemmesider online. Klik ikke på tvivlsomme links på hjemmesider, der giver gambling-spil eller pornografisk indhold. Disse websites bliver normalt anvendt til at sprede ondsindede infektioner.
 • Installér kun software på computeren ved brug af Avancerede/Brugerdefinerede indstillinger og fravælg forslag om, at installere mistænkelige apps gratis.

Hvis du gerne vil lære, hvordan du fjerner denne ransomware manuelt, kan du gå videre til næste side. Vi har også forklaret, hvordan du kan genvinde de tabte filer.

Hvordan ordner jeg dette rod?

Du er nødt til at afinstallere DMA-Locker virus, inden du forsøger at gøre noget andet. Du skal fjerne den helt for at være sikker på, at den ikke vil skade dit system senere. Det er derfor vi anbefaler, at afinstallere denne malware automatisk. Men du kan også prøve at afinstallere den manuelt – vejledningen til hvordan du skal gøre dette, er angivet under denne artikel.

Desværre er den eneste måde at få dine filer tilbage på, at genoprette dem fra en sikkerhedskopi. Du er nødt til at fjerne DMA-Locker truslen, og kun når virussen er helt væk, kan du sætte enheden til og importere filerne. Du kan også benytte en af disse apps til at forsøge at dekryptere de inficerede filer:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel DMA-Locker virus fjernelsesguide

Fjern DMA-Locker ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne DMA-Locker

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør DMA-Locker fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern DMA-Locker ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra DMA-Locker. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at DMA-Locker fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra DMA-Locker og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog