Fjerne This website has been reported as unsafe browser warning (Fjernelsesinstruktioner) - feb 2018 opdatering

This website has been reported as unsafe browser warning fjernelsesguide

Hvad er Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker browser-advarsel?

“Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker” er en vildledende pop-up, der fremmer tvivlsom software

Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker virus

“Dette websted er blevet rapporteret som usikkert” er en falsk pop-up-meddelelse,, som distribueres af svindlere, der søger at sælge AV Security Suite malware. “Denne hjemmeside er blevet rapporteret som en usikker” popup-alarm er for nylig blevet føjet til kategorien tekniske support-svindel, da den efterligner browserens problemer for at narre mindre erfarne pc-brugere til at give deres penge væk.

Nogle gange kan hjemmesiden med skadelig software warning safari foreslå, at ofrene ringer til en tekniker og tillader ham at reparere computeren eksternt. Næste gang kan du få en advarsel, der opfordrer dig til at købe falsk reparationssoftware. Disse påtrængende meddelelser dukker op, når du prøver at surfe på internettet, og selvom de ikke kan skræmme eller narre dig, vil de helt sikkert ødelægge din browseroplevelse.

“Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker” og lignende Tech-Support-Scam pop-ups er i øjeblikket en af de mest populære teknikker, der anvendes blandt cyberkriminelle, fordi det er ret nemt at distribuere dem sammen med adware. Derfor skal du være opmærksom på, at når du planlægger at fjerne “Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker”, skal du søge på din computer efter en annoncebaseret PUP. Software som FortectIntego hjælper dig med at finde webstedet med skadelige software warning safari-relaterede programmer hurtigt og effektivt.

Hvis du allerede har downloadet AV Security Suite, bør du ikke interagere med det yderligere og fjerne det fra din computer uden forsinkelse. Dy må ikke lade dig selv blive bedraget! Når denne malware er kommet ind, kører den sine scannere og foregiver at være et velrenommeret anti-spyware værktøj. Scanningsproceduren, advarsler og rapporter er dog kunstige. Kriminelle opretter dem i forvejen og narrer derfor godtroende brugere til at tro, at deres pc'er er fyldt med trojans, spyware, ransomware eller andre ting, for at få dem til at købe licensen til det falske program. Det er dog absolut ikke i stand til at stoppe usikre webstedsadvarsels-pop-ups og andre uønskede aktiviteter.

Før du klikker på “Dette program blev rapporteret som usikkert” og lignende annoncer, så husk at de fleste af dem er falske og kan bruges til distribution eller adware, browser hijacker, trojans, ransomware eller anden malware.

Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker virusMeddelelserne om at "Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker" er falsk og antyder, at din computer kan blive inficeret med en adware-virus. Du kan se eksemplerne på dette svindelnummer ovenfor.

Falske advarsler hijacker pc'er sammen med adware

Der er flere metoder, som svindlere bruger til at implementere Safari-websteder med skadelig software-advarsler. Denne advarsel kan vises lige efter at en relateret annonce-type-applikation er installeret på systemet. Når det sker, smider adware en udvidelse til webbrowserne og begynder at generere forudbestemte annoncer.

Derfor kan du bemærke, at du ikke rigtig kan undgå websteder med skadelig software warning safari, så længe adwaren er installeret. Usikre annoncer fra Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome webbrowserne vil blive elimineret sammen med PUP'er, der i øjeblikket gemmer sig på systemet. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at installere et velrenommeret anti-spyware program på systemet og køre en grundig scanning med det.

Derudover skal du også begynde at tjekke, hvilken freeware du installerer på din computer, fordi der er masser af gratis applikationer, der er involveret i distributionen af adware og browser hijackere. For at få adgang til disse valgfrie komponenter, vælg venligst en Brugerdefineret eller Avanceret installation af freeware og fjern markeringen af alle mistænkelige flueben, der accepterer installationen af browser plugins, udvidelser og værktøjslinjer.

Eksperter anbefaler automatisk fjernelse af “Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker”

Når dit pc-system er blevet kapret af “Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker” virus, vil denne advarsel fortsætte med at komme tilbage, medmindre du fjerner adwaren fra din PC. For at gøre dette anbefaler vi på det kraftigste at downloade et velrenommeret og professionelt antivirusværktøj.

Selvfølgelig kan du også fjerne “Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker” annoncer manuelt. I dette tilfælde skal du finde adwaren, der er relateret til hjemmesiden med skadelig software warning safari pop-up på din computer selv. Bare kig efter den nyinstallerede software, du ikke kan husker at have installeret på din computer og slet den for at fuldføre opgaven med “Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker” fjernelsen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel This website has been reported as unsafe browser warning fjernelsesguide

Fjern This website has been reported as unsafe browser warning fra Windows systemer

Fjern “Denne hjemmeside er blevet rapporteret som usikker” adware fra din enhed manuelt, efter retningslinjerne under artiklen:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér This website has been reported as unsafe browser warning og relaterede programmer
  Se her efter This website has been reported as unsafe browser warning eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern This website has been reported as unsafe browser warning fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter This website has been reported as unsafe browser warning eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern This website has been reported as unsafe browser warning fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal This website has been reported as unsafe browser warning fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern This website has been reported as unsafe browser warning fra Mozilla Firefox (FF)

At slippe af med PUP'er er let. Du er simpelthen nødt til at vide, hvor man skal kigge efter det, og hvordan man dekontaminerer det. Vores eksperter har udarbejdet detaljerede instruktioner, som vil hjælpe dig med at gøre dette.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her This website has been reported as unsafe browser warning og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut This website has been reported as unsafe browser warning fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern This website has been reported as unsafe browser warning fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her This website has been reported as unsafe browser warning og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre This website has been reported as unsafe browser warning fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern This website has been reported as unsafe browser warning fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter This website has been reported as unsafe browser warning eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre This website has been reported as unsafe browser warning fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med This website has been reported as unsafe browser warning spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog