Den bedste software til fjernelse af malware i 2021

Valg af den bedste software til fjernelse af malware i 2021

The best malware removal software of 2020

Ifølge den seneste cyberkriminalstatistik er der et behov for at tilføje et ekstra sikkerhedslag til din computers beskyttelse i 2021. Nye farlige virusser opstår hver eneste dag, og de er mere sofistikerede end de nogensinde har været.

At være omhyggelig og undgå at besøge potentielt farlige websteder er ikke nok til at forhindre cybertrusler. Sikkerhedseksperter anbefaler at investere i professionel sikkerhedssoftware til beskyttelse af din computer, vigtige filer og følsomme data fra cyberkriminelle.

Der er ingen tvivl om, at det er svært at vælge “den bedste”. Markedet er fyldt med forskellige malware fjernelsessoftwares, der giver den bedste beskyttelse. For at hjælpe dig med at vælge den bedste software til fjernelse af malware i 2021, giver UdenVirus-teamet en liste over top 5 anti-malware-værktøjer til beskyttelse af din pc fra adware, spyware, ransomware, trojans og andre ondsindede programmer.

1. Malwarebytes 4.0 tilbyder realtidsbeskyttelse til computere og mobile enheder

The best malware removal software of 2020

Malwarebytes er en af branchens ledende produkter, der tilbyder real-time beskyttelse og malware fjernelsesløsninger. Programmet, der anses for at være en af de bedste malware-fjernelsessoftwareløsninger, er kompatibel med Windows og Mac operativsystemerne, samt Android og iOS mobile enheder.

Den største forskel mellem Malwarebytes og traditionel antivirus software er, at den bruger signaturbaseret teknologi, der gør det muligt at blokere malware, før den begynder at implementere ondsindede opgaver på systemet. Programmets virusdetektionssrate er også imponerende:

More than 15 million threats detected or blocked every day! (source: official Malwarebytes website)

Desuden blev sikkerhedseksperterne imponerede over programmets scanningsteknologier og effektiviteten til fjernelse af virus. Efter at have identificeret malwarens nyttelast, før den påbegynder angreb på systemet, bruger Malwarebytes kun et øjeblik på at fjerne truslen. Selvfølgelig tager det sig ikke af konsekvenserne.

For at hjælpe brugerne med at undgå at komme ind på ondsindede eller phishing-websteder, tilbyder denne anti-malware webbeskyttelsesfunktion, der hjælper dig med at undgå at komme ind på skadelige eller phishing-websteder. Dette minimerer også udnyttelsen af sårbarheder og beskytter mod avancerede cyberangreb.

Men det vigtigste ved sikkerhedssoftwaren er at sikre en realtidsbeskyttelse. Den seneste programversion, Malwarebytes 3.31, har har rettet op på de fleste af sine fejl og har forbedret sin stabilitet på Windows 10 OS synligt.

For at teste Malwarebytes og sørge for, at det er det bedste malware fjernelsesprogram, kan du altid downloade den gratis version til at begynde med. Udnyt den 14-dages gratis prøveperiode, før du bruger dine penge på at købe dens licens.

Version 4.0
Operativsystemer Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP/Mac/Android
Begrænsninger 14-dages prøveperiode
Pris $39.99
Fulde størrelse 79.46 MB

2. Webroot SecureAnywhere AntiVirus har den hurtigste systemscanner på markedet

The best malware removal software of 2020

Webroot SecureAnywhere AntiVirus er allerede kendt for at være den mindste sikkerhedssoftware. Mens de fleste anti-malware-værktøjer kræver 516 MB plads, behøver Webroot kun 15 MB.

It installs in a flash, doesn't require signature updates, scans much more quickly, and takes a ridiculously small amount of space on disk. On top of that… an impressive protection job. (source: Neil J. Rubenking, PC Magazine Lead Analyst)

Desuden er det også den hurtigste sikkerhedssoftware på markedet: i sammenligning med andre anti-malware-værktøjer tager det cirka 20 sekunder at scanne computeren for cybertrusler. Det er 60 gange hurtigere i forhold til gennemsnittet af scanningstiden for andre værktøjer, så du har bedre chancer for at fjerne en virus, før den forårsager skade på din computer.

Hastigheden er imidlertid ikke den eneste grund til, at vi tilføjede Webroot til listen over bedste softwares til fjernelse af malware i 2021. Programmet beskytter ikke kun Windows og Mac OS X mod de seneste cyberstrusler, men sikrer også beskyttelse mod identitetstyveri, sikker surfing på nettet, og blokerer endog forsøg på at spionere på dig via dit webcam.

Webroot SecureAnywhere AntiVirus viste også gode resultater i fjernelse af malware fra de inficerede computere. Den har en høj detekteringshastighed og kan nemt rengøre enheder for avancerede cyberstrusler. En anden bonus er, at programmet ikke er dyrt, og du kan få en årlig licens til 29,99 dollar.

Operativsystemer Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP/Mac OS X
Begrænsninger 14-dages prøveperiode
Pris $39.99
Fulde størrelse 15 MB
Tid til at tjekke systemet 20 sek.

3. McAfee LiveSafe giver en beskyttelse på tværs af platforme og forhindrer identitetstyveri

The best malware removal software of 2020

McAfee LiveSafe præsenteres som den ultimative antivirusløsning, der kan installeres på et ubegrænset antal enheder. Det er kompatibelt med Windows, Mac, Android og iOS-operativsystem, så alle vil finde den rigtige version.

Hovedårsagen til, at vi skal tilføje McAfee til listen over de bedste malware-fjernelse software, er den realtidsbeskyttelse, det giver. Desuden kan programmet også tilbyde gratis support, der tilbyder sine tjenester via telefon, chat eller online.

McAfee indeholder også en tovejs firewall og funktionen WebAdvisor. Sammensætningen mellem disse to garanterer sikker browsing på internettet, fordi programmet advarer dig om risikable websteder og potentielt farlige downloads på forhånd.

Næste generations scanner tillader ikke kun at stoppe cybertrusler, men også at fjerne dem efter angrebet. Hvis det ikke formår at gøre det, tilbyder programmets udviklere en tilbagebetaling:

In the event your PC gets a virus, a McAfee expert will remotely access your computer to remove it or we will offer a full refund. (source: official McAfee website)

Brugerne tilbydes også at udnytte McAfee LiveSafe's Secure Cloud Storage, der gør det muligt at lagre op til 1 GB følsomme oplysninger. Deres sikkerhedsgodkendelse kræver din stemme og dit ansigt for at få adgang til dataene.

Derudover tilbyder softwaren til fjernelse af malware at bruge Password Manager til at oprette stærke og ubrydelige adgangskoder til at beskytte dine sociale medie-konti, email-, bank- og andre konti fra cyberkriminelle.

Operativsystemer Windows 10/8.1/8/7/
Mac OS X/
Android/iOS
Begrænsninger 30-dages gratis prøveperiode til 10 enheder af McAfee Total Protection
Pris $120.37
Fulde størrelse 500 MB
Særtilbud Lover pengene retur, hvis virussen ikke fjernes fra systemet

4. Kaspersky Internet Security tilbyder computer-, identitet-, penge- og børnebeskyttelse

The best malware removal software of 2020

Kaspersky Internet Security giver virusbeskyttelse til Windows, Mac, Android, iOS og Windows-telefon. Programmet har tre abonnementsplaner, der tilbyder forskellige funktionaliteter og sikkerhedsløsninger.

Kaspersky har altid været betragtet som et af de bedste værktøjer til fjernelse af malware, og fortjener at blive inkluderet i listen over de bedste malware-fjernelsessoftwares. Forskellige laboratorier har godkendt, at den har en høj malware-detekteringshastighed, en fremragende anti-phishing-funktion, beskytter brugerens privatliv og identitet.

En af programmets vigtigste funktioner er at blokere ukendte tredjeparters adgang til mikrofonen på pc'er. Derudover gør den det mere sikkert at surfe på internettet, ved at registrere farlige websteder og stoppe mistænkelige data-sporingsaktiviteter med sin anti-phishing funktion.

Blandt de ekstra fordele i programmet kan du finde Safe Money, som beskytter dig, mens du har adgang til dine bank- og indkøbswebsteder, hvor du er forpligtet til at tilføje dine bankdata. Derudover tager det sig af dine børn og gør det muligt at tilpasse, hvilke websteder dine børn har adgang til.

Operativsystemer Windows 10/8.1/8/7/
Mac OS X/
iOS/Android
Begrænsninger 30-dages prøveperiode
Pris $59.95
Fulde størrelse 875 MB
Særlige funktioner Rescue Disk-funktionen hjælper dig med at fjerne virus, når Windows ikke starter

5. Symantec Norton Security Premium giver dig mulighed for at få computerbeskyttelse og en pc-backup-løsning

The best malware removal software of 2020

Symantec Norton Security Premium giver beskyttelse i realtid til Windows, Android, Mac og iOS-enheder. Denne sikkerhedssoftware er i stand til at identificere, blokere og fjerne en bred vifte af cybertrusler, herunder potentielt uønskede programmer, ransomware, spyware og anden malware. Takket være det har programmet indsamlet et imponerende antal priser:

The AV-Test group, renowned as the security industry standard for unbiased third-party protection and performance tests, awarded Norton with the Best Protection award for Norton Security and the Innovation award for Norton Mobile Security. (source: the official Norton site)

En af de bedste malware-fjernvarmevarianter kan også tilbyde beskyttelse af dine økonomiske data, når du besøger internetbank eller online-butikker. Derudover tilbyder Norton familiebeskyttelsesfunktioner til at beskytte dine børn mod cyberkriminelle eller skadelige oplysninger. Desværre er forældrekontrol ikke tilgængelig på Mac-versionen.

Norton Security Premium har et stort intelligensnetværk og en ofte opdateret malware-database, der gør det muligt at opdage trusler lettere. Det kan også hurtigt vise og slette ondsindede programmer og virusser fra den berørte computer, laptop eller smartphone. Derudover er Nortons eksperter altid her for at hjælpe dig med at håndtere cyberinfektioner – støtten ydes 24 timer i døgnet.

Endelig tilbyder anti-malwaren en speciel måde at gemme dine følsomme data på – 25 GB information kan opbevares sikkert i Nortons sikre cloud storage. Men hvis det ikke er nok, er virksomheden villig til at give dig endnu mere plads i bytte for nogle særlige gebyrer.

Operativsystemer Windows 10/8.1/8/7/XP/Mac OS X/iOS/Android
Pris $49,99 for 10 enheder
Særtilbud 60-dages pengene-tilbage garanti
Særlige funktioner 25 GB online lagerplads, indbygget password-manager

BONUS: Vælg Reimage for den ultimative computerbeskyttelse og fjernelse af malware

The best malware removal software of 2020

Hvis du leder efter den ekstraordinære løsning, anbefaler vi at være opmærksom på Reimage Repair. Programmet fortjener at være på listen over de bedste værktøjer til fjernelse af malware, fordi det ikke kun kan beskytte din computer mod malware. Det kan også ordne din computer og eliminere de mest alvorlige resultater, der er forårsaget af malware.

For næsten 10 år siden startede Reimage sin aktivitet som et værktøj, der var i stand til at ordne computerfejl og hardwarerelaterede problemer, såsom lav hukommelse eller problemer med harddiskens hastighed. Denne hidtil usete teknologi indebærer at kontrollere systemet for fejl og derefter geninstallere dårlige komponenter. Det mest overraskende faktum er, at programmet fungerer i systemets baggrund og ikke kræver genstart af computeren.

Databasen består af 25.000.000 systemfiler og opdateres løbende. Hvis du bliver smittet med en virus, der ændrer i din registreringsdatabase med lignende komponenter, vil Reimage udskifte disse ændrede filer med de nye.

Reimage is a fantastic repair utility that can fix some of the ugliest Windows problems out there. (source: PCWorld)

For flere år siden startede Reimage sit partnerskab med AviraAntivir. Som et resultat var der en anden stor funktion, der blev føjet til program – antivirusteknologi. Med sin hjælp tilbyder programmet det ultimative sikkerhedsniveau, ved at beskytte systemet mod virus, adware, spyware, crimeware, trojans, rootkits og orme. Dette multifunktionsværktøj sikrer den bedste beskyttelse til din Windows-, Mac- og Android-enhed.

versioner Reimage Repair, Reimage for Mac, Reimage Cleaner (for Android, gratis)
Operativsystemer Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista
Fulde størrelse 591 KB
Pris $43.93 (Windows version) $39.41 (Mac version)
Den vigtigste funktion En komplet Windows OS reparationstjeneste
Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign