Fjerne Delta Homes (Forbedret Guide) - maj 2015 opdatering

Delta Homes fjernelsesguide

Hvad er Delta Homes?

Hvad er Delta Homes?

Delta Homes

Delta Homes er en grim browser hijacker, der kan begynde at indlede forskellige ændringer på hver af dine webbrowsere. Efter at gøre det, kan den medføre masser af uønskede aktiviteter, såsom sporing af dine browsingvaner, indlede omdirigeringer til ukendte hjemmesider, der viser dig vildledende pop-up annoncer og så videre. Dette program er ad-understøttet, så det er ingen overraskelse, at det vigtigste, som den søger, er at hjælpe sine affilierede websteder til at øge deres side rang eller salg.

Hvis du, efter at have genstartet din computer, har opdaget, at din startside, nye fane eller en standard-søgemaskine blev ændret til Delta-homes.com må vi gratulere dig, fordi du lige har sluttet dig til gruppen af berørte pc-brugere. Hvis du kontrollere internettet, vil du se, at der er hundredvis af mennesker, der kæmper med fjernelse af denne hijacker. Det kan være rigtig kompliceret, fordi dette program kan forsøge at skjule nogle af dets komponenter i pc'ens registreringsdatabase og kan derefter forsøge at gendanne sig selv efter fjernelse. Det er derfor, vi stærkt anbefaler dig, at vælge en Automatisk fjernelse af Delta Homes virus.

Hvis du lige har fundet denne søgemaskine på din Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox eller en anden browser, er den vigtigste ting, du bør forsøge at gøre, at undgå denne tvivlsomme søgemaskine. Ligegyldigt om det ser ud som om, at den er i stand til at hjælpe folk til at finde alle nødvendige oplysninger, undlader den for det, at opfylde dette løfte. Vær opmærksom på, at dens søgeresultater kan være fyldte med mistænkelige links, forskellige pop-up-reklamer og lignende indhold, der blot søger at omdirigere folk til de nødvendige hjemmesider.

Der er ingen garanti for, at disse websteder er sikre og uskadelige. Desuden er vi nødt til, at advare dig om Delta Homes evne til at spore pc-brugere og indsamle oplysninger om deres vaner. Ligegyldigt om de ikke er personligt identificerbare, mener vi, at du skal holde det for dig selv. Hvis du ønsker at beskytte dig selv, bør du vende tilbage til Google, Yahoo eller Bing. Du kan fjerne Delta Homes hijacker fra din computer ved hjælp af FortectIntego.

Delta Homes

Hvordan kunne Delta Homes hijacke min computer?

Delta Homes er et af disse potentielt uønskede programmør, Der for det meste spredes i et bundt with freeware og shareware. Hvis du er en konstant besøgende på vores site, har du sikkert allerede hørt om bundling. Det er den metode, der bruges til at sprede PUPs, uden at folk er bevidste om det. Ja, bundling er stadig en legitim distributionsmetode, men vi mener, at udviklere af freeware, bør begynde at kontrollere, hvad de fremmer med denne hjælp, fordi der er tusindvis af skuffede pc-brugere.

Hvis du ønsker at vide, hvilke programmer, du er ved at installere i et bundt med en eller flere applikationer, bør du læse, hvad der står i freeware slutbruger licensaftalen og fortrolighedspolitik. Derudover, bør du sørge for, at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmetode og derefter omhyggeligt følge hvert installationstrin. Efter at have opdaget en forud-kontrolleret afkrydsning, der hævder, at du virkelig ønsker at ændre startsiden eller standard-søgemaskinen til Delta Homes eller en anden søgeside, bør du fjerne markeringen af den.

Hvordan fjerner jeg Delta Homes virus?

Delta Homes omdirigeringer er en af de mest farlige aktiviteter, som den kan indlede på din computer. Hvis du vil undgå dem, skal du følge en vejledning nedenfor.

Hvis du ønsker at slippe af med denne hijacker, uden at skulle beskæftige dig med manuelle fjernelsestrin, skal du vælge en Automatisk fjernelsesmulighed. Dette vil også hjælpe dig til at sikre dig, at din computer er helt fri for virus. Selvfølgelig, hvis du tror, at du har en god mængde PC-relaterede viden, kan du også vælge en Manuel fjernelse af Delta Homes.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Delta Homes fjernelsesguide

Fjern Delta Homes fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Delta Homes og relaterede programmer
  Se her efter Delta Homes eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Delta Homes fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Delta Homes eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Delta Homes fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Delta Homes fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Delta Homes fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Delta Homes og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Delta Homes fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Delta Homes fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Delta Homes og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Delta Homes fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Delta Homes fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Delta Homes eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Delta Homes fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Delta Homes spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog