Hvad er delta.dll? Bør jeg fjerne den?

delta.dll er en farlig fil, som bør undgås. Ligesom deltaApp.dll, deltasrv.exe og deltaEng.dll, tilhører den en meget mistænkelig søgemaskine, der kaldes delta-homes.com. Som du tydeligt kan se fra billederne, der er angivet i dens beskrivelse, søger delta hjem virus at narre folk til at tro, at de har brug for at kontrollere deres registreringsdatabase for fejl, reparere Windows fejl, downloade softwareopdateringer mv. Før du klikker på nogen af disse annoncer, skal du vide, at de er vildledende og kun anvendes til at sprede tvivlsomme programmer, i stedet for at hjælpe dig, og kan føre dig til forskellige pc-relaterede problemer.

Derudover kan delta homes, efter at overtage din startside og/eller standard-søgemaskine, begynde at vise dig ændrede søgeresultater. Dette gøres af en meget simpel grund – den forsøger at omdirigere dig til sine affilierede websteder og hjælpe dem til, at øge deres side rang eller salg. Det er sådan delta homes ejere tjener penge. Der er dog ingen garanti for, at disse sponsorerede søgeresultater ikke vil omdirigere dig til ukendte og endda mistænkelige hjemmesider, der hører til ondsindede tredjeparter. Endelig, er sådanne hijackere i stand til at spore pc-brugere og indsamle personligt ikke-identificerbare oplysninger.

Hvad bruges delta.dll normalt til? Ligesom enhver anden .dll-fil, virker den som et Browser Helper Object (BHO), der kører automatisk, hver gang computeren genstartes. Den søger, at overvåge browser og indsamle oplysninger om ofrets aktivitet på nettet. Du bør være i stand til at finde denne fil i “C:\Program Files” undermappe, men nogle gange kan den ikke blive vist der. Det er fordi den aktivt søger at undgå dens fjernelse fra systemet.

Lad venligst ikke delta.dll opholde sig på din maskine, da den, som vi allerede har advaret dig om, er en skadelig fil. Til kontrol af dens troværdighed og for at få evnen til at fjerne delta homes og relaterede filer, skal du benytte disse programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes .

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Software
Sammenlign