Fjerne Default-search.net (Fjernelsesinstruktioner) - aug 2017 opdatering

Default-search.net fjernelsesguide

Hvad er Default-search.net?

Default-search.net browser hijacker forsøger at styre dine browsere og spionere på dine online aktiviteter

Default-search.net browser hijacker

Default-search.net virus er et meget generende program, der sætter Default-Search-siden som standard startside og ny fane side på alle webbrowsere. Den kommer normalt sammen med Linkey adware eller endda Delta-Homes , og begge er kendt for at være utroligt snedige spyware-type programmer.

Begge programmer er designet til at give tredjepartsannoncer til brugeren, uden at spørge hans/hendes tilladelse til at gøre dette. Hijackeren tager kontrol over de vigtigste webbrowsere og får dem til at udløse omdirigeringer til hxxp://Default-search.net/ siden hver gang brugeren ønsker at åbne en ny tom fane i browseren.

Denne søgemaskine leverer vildledende Yahoo-søgeresultater, der er ændret af Aztec Media, Inc., som tilfældigvis er udvikler af denne computersparasit. Disse søgeresultater er fyldt med falske links, der ikke giver anledning til mistanke, når man første gang ser på dem.

Hvis du klikker på resultater, der er bragt af dette farlige søgeværktøj, kan det straks smide dig på farlige websites , som du typisk forsøger at undgå at besøge.

Pas på og klik ikke på annoncer og sponsorerede links, der præsenteres af dette tvivlsomme søgeværktøj. Ellers du kan ende med at besøge ondsindede eller simpelthen usikre websteder. Hijackeren implementerer URL-omdirigeringer for at pege webtrafik hen på bestemte websteder og generere pay-per-click-indtægter.

Desuden, for at øge sandsynligheden for ønskede begivenheder, anvender hijackeren forskellige sporingsteknologier, som cookies og web beacons, der hjælper med at indsamle og gemme bestemte data om brugerens interesser.

Typisk indsamler Default Search hijacker offerets søgeforespørgsler, URL forespørgsler, listen over downloads, IP-adresse og lignende data. De indsamlede data bruges til at give annoncer baseret på indhold, som offeret normalt søger efter. Angriberen påvirker den samlede ydeevne på computeren, og derfor bliver computeren langsom, hvilket forårsager ubehagelige hændelser som f.eks. Browsernedbrud.

Eksperter informerer om at fjerne Default-search.net så hurtigt som muligt, fordi den anses for at være en kritisk browser hijacker, der i samklang med Linkey fuldstændig forstyrrer computerens ydeevne . Hvis du har bemærket disse programmer i dit system, skal du straks køre en systemscanning ved hjælp af velrenommeret anti-malware-software. For bedste resultater foreslår vores team at bruge FortectIntego softwaren.

Standard-search.net kapringDefault-search.net omdirigeringsvirus er en yderst irriterende browser hijacker, der er svær at fjerne. Researcheren viser nogle negative brugerkommentare om denne browser hijacker på Web of Trust hjemmesiden.

Desværre kommer Default-Search-omdirigeringsvirus som regel i et bundt med Linkey-software. Når de har inficeret computeren med disse programmer, kan brugerne finde forskellige mistænkelige filer i deres system, som for eksempel et program kaldet Settings Manager.

Dette potentielt uønskede program fylder offerets computer med tvivlsomme registreringsnøgler, herunder indstillinger for Image File Execution Options indstillinger , som tillader at dræbe rivaliserende adware-programmer, hvis de er installeret på den samme computer.

Når denne beskidte adware får kontrol over offerets computer og de browsere, der er installeret på den, begynder offeret straks at se Linkey Deals, når han/hun surfer via internettet. Brugeren kan også opleve omdirigeringer til linkeyproject.com siden. De ovennævnte annoncer kommer typisk op på skærmen, når brugeren forbliver på samme websted i et par sekunder.

I de fleste tilfælde fremkommer de i form af bannere, der har Linkey logoet på dem. Prøv at undgå at klikke på disse bannere, indtil du fuldfører Default-search.net fjernelsen med anti-malware software, som også fjerner Linkeys komponenter på samme tid.

For at opsummere, selvom default-search ikke tilhører malware-kategorien, udgør den en trussel for computeren, fordi det sponsorerede indhold, som den giver, kan linke til meget farlige websteder (f.eks. Phishing-websteder), der kan forsøge at bedrage personlige oplysninger fra dig eller tvinge dig til at installere kritiske programmer. Et sådant program bør IKKE forblive på dit computersystem. Derfor foreslår vi, at du ikke forsinker fjernelsen længere, og læser afinstallationsvejledningen, der findes i slutningen af ​​dette indlæg.

Infiltrationsteknikker

Default-search.net spredes ved hjælp af en uretfærdig distributionsmetode, der er kendt som “bundling” og er tæt relateret til freeware og shareware. Det er dog ikke svært at undgå infiltration fra denne metode.

 1. Husk at læse privatlivspolitik og slutbrugeraftale, når du installerer freeware til din computer;
 2. Undgå anbefalede eller hurtige indstillinger, når du vælger installationsindstillinger;
 3. I stedet skal du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsfunktion og fjerne markeringen af alle forudcheckede afkrydsningsfelter, der hævder:
  “Gør Default-Search til min standard søgemaskine”, “Gør Default-search.net til min startside” osv.

Det bliver klart, at du bare skal være mere opmærksom på oplysninger fra gratis softwareinstallatører, og du vil nemt kunne undgå denne browser hijacker. Hvis du mener, at du har overset denne markering, der tillader installation af den, skal du være meget forsigtig, når du surfer på internettet. Prøv venligst at undgå denne beskadigede søgemaskine og de annoncer, der kan forsøge at poppe op på skærmen under dine browsersessioner.

Ekspertens råd om Default-search.net fjernelsesmuligheder

Hvis du er blevet narret til at installere disse meget farlige spyware eksempler, skal du fjerne Default-search.net virus sammen med Linkey og andre PUP'er på én gang, ved at køre en grundig systemscanning med et kraftfuldt værktøj til fjernelse af malware. Som sagt kan du bruge de programmer, der er angivet under artiklen, eller forsøge at identificere og slette farlige filer selv.

Men hvis du ikke er en kyndig computerbruger, bør du ikke forsøge at håndtere disse programmer alene, fordi dine forsøg på at fuldføre Default-search.net-fjernelsen kan medføre fejl. For at samle alle de kritiske filer, registreringsposter og hjælpere, der opbevarer denne farlige software på dit system, skal du bruge en professionel anti-malware-software.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Default-search.net fjernelsesguide

Fjern Default-search.net fra Windows systemer

Hvis du vil helt afinstallere Default-search.net fra Windows sammen med dets ledsagere, skal du bruge denne vejledning og afinstallere følgende programmer og alle andre, der hedder det samme: Delta-Homes, Linkey, Linkey Deals, Settings Manager.

Når du har afinstalleret alle disse programmer, skal du rette i de inficerede browsergenveje, ved hjælp af yderligere instruktioner. Du skal slette mistænkelige webadresser, der er føjet til hver browsers genvejsfelt.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Default-search.net og relaterede programmer
  Se her efter Default-search.net eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Default-search.net fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Default-search.net eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Default-search.net fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Default-search.net fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Default-search.net fra Mozilla Firefox (FF)

Følg de angivne instruktioner og fjern alle hijackerens rester fra Firefox. Hvis du vil være sikker på at alle spyware-komponenter slettes, skal du opdatere Firefox efter at have gennemført disse retningslinjer.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Default-search.net og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Default-search.net fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Default-search.net fra Google Chrome

Chrome-browseren bør indeholde flere udvidelser, der er ansvarlige for betjening af generende annoncer og forårsager omdirigeringer til linkeyproject.com og andre mistænkelige websteder. Slet alle udvidelser, der forekommer dig som mistænkelige! For at opnå de bedste resultater skal du nulstille Chrome.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Default-search.net og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Default-search.net fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Default-search.net fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Default-search.net eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Default-search.net fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Default-search.net spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog