Fjerne Deceptive site ahead (Fjernelsesguide) - nov 2017 opdatering

Deceptive site ahead fjernelsesguide

Hvad er Deceptive site ahead?

Advarsel om “Deceptive site ahead” forsøger at forhindre dig i at få adgang til ondsindede websteder
Deceptive Site Ahead advarsel på Google

“Deceptive site ahead” er en advarselsmeddelelse fra din browser, som du kan støde på, mens du surfer på internettet. Den informerer om potentielt farligt indhold på hjemmesiden, du forsøger at få adgang til, og forhindrer dig i at komme ind i den. Du bør ikke forsøge at komme forbi denne advarsel, ellers kan du bringe dit privatliv og din sikkerhed i alvorlig fare, da du får adgang til en phishing eller malware-ladet webside bag advarslen.

Google Safe Browsing-tjenester har oprettet denne besked for at beskytte folk mod usikkert onlineindhold. Denne tjeneste scanner websteder og ser efter vildledende knapper, for eksempel kan dette være downloadknapper, der installerer software fra uafhængige og upålidelige tredjepartskilder. Deceptive site ahead-advarslen er grundlæggende designet til at holde dig væk fra websider og indhold i dem, der kan sætte dit privatliv i alvorlig fare.

Der kan også vises meddelelser Chrome Deceptive Site Ahead, før du går ind på social engineering websteder, f.eks. Phishing eller vildledende websteder. Internetsteder, der er markeret som potentielt farlige, kan måske narre folk til at installere mistænkelig software eller afsløre følsomme oplysninger. Derfor, før du går ind på et upålideligt websted, er det sandsynligt, at du vil se denne besked:

Deceptive site ahead.
Attackers on [site url] may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards).

Hvis du ser Google Deceptive Site Ahead, bør du ikke bekymre dig om din computers sikkerhed. Den er ikke inficeret endnu. Dette er blot en advarsel om, at det er bedre at holde sig væk fra den hjemmeside, du forsøger at besøge. Ved at klikke på detaljerne og vælge simpelthen at ignorere advarslen, kan du fortsætte til det ønskede websted, men det anbefales ikke.

Brugere på udkig efter måder at komme forbi Deceptive Site Ahead advarsel sætter deres sikkerhed og privatliv i fare, fordi advarslen ikke vises uden grund. Uanset hvad årsagen måtte være, kan det kompromittere din computer eller stjæle private oplysninger om dig, og vi er sikre på, at du ikke vil have at dette sker.

Selvfølgelig kan nogle legitime websteder også markeres på grund af den annoncering, der vises på dem, men et sådant problem kan løses med en lille indsats.

Webmasteren for det pågældende websted skal besøge en særlig Google-supportside, som indeholder en vejledning, der forklarer, hvordan man løser det problem, der forårsager advarslen. Derefter skal webstedets potentielt vildledende indhold angives. Det kan gøres via Google Webmasterværktøjer.

Selve fjernelsen kan tage et stykke tid, fordi hjemmesideadministratorer skal finde og opsige kilderne til det potentielt farlige indhold. Først da kan webstedet gennemgås og evalueres af Google. På trods af den lange procedure, behandler de legitime websteder normalt dette problem, da deres ejere ikke vil skræmme besøgende væk. Derfor skal de websteder, der viser “Deceptive Site Ahead” i stedet for deres websteds indhold, normalt undgås.

Deceptive Site Ahead meddelelse"Deceptive Site Ahead" er en advarsel fra Google Chrome-browseren, der forhindrer dig i at komme ind på ondsindede, vildledende eller phishing-websteder.

Få at vide, hvilke websteder Google markerer som potentielt farlige

Essentielt set er der tre typer potentielt farlige websteder, som kan indgå i Googles “sortliste”:

  1. Websteder, der foregiver at deres indhold er legitimt og troværdigt;
  2. Websteder, hvis indhold forsøger at narre brugerne til at dele loginoplysninger eller ringe til teknisk support;
  3. Websteder, der indeholder vildledende downloadknapper.

På UdenVirus.dk har vi allerede diskuteret en række sådanne websteder. En hvilken som helst browser-hijacker-websites kan falde ind under den første kategori af websteder, der kan fungere som en legitim søgemaskine, herunder Delta-homes.com, Yoursites123 og lignende. Den anden kategori er normalt forbundet med websteder, der spreder programmer af adware- og scareware-typen, såsom Intelli-support-assistant.com eller Adsystemscan.com. Sådanne stærkt uønskede websteder og browserprogrammer defineres også på andre sikkerhedsrelaterede websteder som Dieviren.de.

Endelig kan de falske downloadknapper indsættes på vilkårlige websteder, især på ukendte software downloads, fildelingssites osv. Ikke desto mindre kan de ondsindede website-skabere undertiden omgå Google-filteret og indlæses jævnligt på din browser. I så fald bør du sørge for, at dit system er udstyret med et velrenommeret anti-malware værktøj, som f.eks. FortectIntego.

Fix “Deceptive Site Ahead” problemet

Selvom det ikke er tilrådeligt at fjerne filteret “Deceptive Site Ahead” fra din browser, kan du gøre dette ved at følge disse enkle trin:

  1. Start Google Chrome.
  2. Klik på ikonet “Menu” eller “Mere” i øverste højre hjørne.
  3. Vælg “Indstillinger” og “Vis avancerede indstillinger”.
  4. Gå til “Privatliv” og fravælg “Beskyt dig og din enhed fra farlige websteder.”

Hvis du følger disse instruktioner, bør din browser ikke længere vise sådanne advarsler. Du skal dog beskytte din computer mod cybertruslerne på andre måder.

Vi anbefaler at få et pålideligt antivirus- og anti-malware-beskyttelsessystem, som kan fjerne virus fra din computer og beskytte dig imod disse trusler mens du browser. Følg desuden vores råd og styrk din computers sikkerhed med FortectIntego.

På trods af at de beskrevne advarsler fra Deceptive Site Ahead forsvinder, vil vi gerne minde om, at Google Chrome-browseren viser dem for din egen skyld. Hvis du så ofte ser den beskrevne besked, bør du spørge dig selv, om de websteder, du er interesseret i, er troværdige.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog