De bedste ransomware fjernelsesværktøjer i 2017

2016 fortjener absolut titelen som året for ransomware. Inden for disse 12 måneder er tusindvis af krypto-ransomwares og lock screen parasitter blevet lanceret og har med succes formået at afpresse millioner fra intetanende ofre . Desværre ser de nuværende tendenser heller ikke ud til at varsle et positivt opsving i den nærmeste fremtid. Antallet af ransomware infektioner forventes kun at stige i de kommende år, efterfulgt af forskellige hybride malwarevarianter, som udnytter ransomware-lignende funktionaliteter . Heldigvis har leverandører af sikkerhedssoftware heller ikke planer om at opgive kampen. Faktisk er en bølge af farlige cyberinfektioner kun motivation, der får dem til at arbejde hårdere og skabe mere kraftfulde anti-ransomware produkter, der kan anvendes til real-time beskyttelse eller systemgendannelsen efter et angreb. Det er vigtigt at bemærke, at fremskridt inden for cyberbeskyttelse ikke kun gavner ofrene for ransomware alene, men også har en indvirkning på malwareindustrien generelt. Jo mere kraftfulde virus-bekæmpelsesværktøjer får, jo mere komplekse cyberinfektioner kommer der. Helt ærligt, så er denne krig uendelig; derfor skal computerbrugere holde trit med ​​internetsikkerhed, ved konstant at fornye og opdatere den erhvervede anti-virus software.

I øjeblikket er der en bred vifte af anti-ransomware eller ransomware fjernelsesprogrammer på markedet. Det er ikke overraskende, at et så omfattende antal forskellige applikationer endda kan være overvældende for nogle brugere. Derfor har vi udarbejdet en liste over programmer, der kan være din opmærksomhed værd. Som en ansvarsfraskrivelse, så ønsker vi at understrege, at ransomware er evigt skiftende, så der er aldrig en garanti for, at ransomware fjernelsesapplikationer vil være 100% effektive. Således anbefaler vi ikke at du gør dig afhængig af en enkelt anti-ransomwareløsning alene til at bekæmpe off virus. Du bør træffe yderligere foranstaltninger for at beskytte din enhed fra det første angreb . Desuden bør du ikke forvente at ransomwarefjernere dekrypterer de berørte dokumenter. Disse værktøjer vil blot angive de ondsindede filer og rydde op på din enhed, for at forhindre yderligere skader. I gennemgangen nedenfor vil vi guide dig igennem nok de bedste ransomware fjernelsesværktøjer i 2017 og forhåbentlig hjælpe dig med at vælge den, der passer dig bedst.

1. Malwarebytes 3.0

Hvis du er på jagt efter en let og hurtig ransomware fjernelsesløsning kan Malwarebytes Anti-Malware være præcis, hvad du leder efter. For nylig har Malwarebytes gennemgået en større opgradering, som har trukket denne anti-malwareløsning tættere på den professionelle antivirussoftware. Nu har den nye Malwarebytes 3.0 en masse yderligere sikkerhedselementer og forbedringer der, ifølge skaberne, gør programmet fire gange stærkere og hurtigere end det nogensinde har været før. Den 14-dages gratis prøveversion burde være nok for dig til at evaluere dette programs evner til at blokere ondsindede websteder, og afsløre smitsomme downloads. Efter at have prøvet det kan du få et års abonnement på Malwarebytes 3.0 Premium for $39,99. Klik her for at lære mere om Malwarebytes 3.0.

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes Anti-Malware er en fiks anti-malwareløsning, hvis sofistikerede arsenal af kraftfulde funktioner gør det til en sand Guds gave til de ransomware-inficerede brugere. På trods af sit mægtige setup, forbliver dette program hurtigt og er nemt at bruge, så selv de mindre dygtige computerbrugere bør ikke få problemer, mens de betjener det. Nogle ransomwareofre kan føle sig skuffede over, at Plumbytes ikke tilbyder datagendannelse muligheden. På den anden side bør de indse, at det ikke er et job, som denne software er designet til at udføre. Det vil med succes afsløre trojans, rootkits, blokere potentielt farlige drive-by downloads, forhindre dig i at besøge phishing-websteder og benytte sofistikerede multi-thread til at hjælpe dig med at slippe af med ransomwaren, hvis du er inficeret. For at opsummere, med et halvt års gebyr på Premium licens på $49,99, er Plumbytes Anti-Malware blandt de ​​anti-malware hjælpeprogrammer, der sandsynligvis har det bedste pris/funktionalitetsforhold på markedet. Hvis du ønsker at lære mere om Plumbytes Anti-Malware, skal du følge dette link.

3. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere Antivirus er en anden pålidelig antivirusløsning, som er vokset fra en Mac OS X-baseret scanner til et alsidigt produkt, der er egnet til beskyttelse af OS X, Windows, Android og iOS operativsystemer. Dens cloud-baserede servere giver programmet lov til at blive opdateret og fornyet i realtid, hvilket sikrer, at virusdatabase altid er synkroniseret med de nyeste malwareudgivelser. Webroot tjekker altid tilbage med disse servere, når du kører en systemscanning og tager de nødvendige foranstaltninger, hvis noget skadeligt indhold findes på enheden. Du kan nyde Webroot SecureAnywhere AntiVirus’ beskyttelse til en fornuftig pris på $25,99 per år.Er du interesseret? Læs mere om Webroot og dens produkter her.

4. Zemana Anti-Malware

Selvom Zemana AntiMalware er et relativt nyt malware afsløringsværktøj, har det allerede opnået tillid fra tusinder af computerbrugere over hele verden. Programmet er ekstremt hurtigt og kan give en omfattende sikkerhedsrapport inden for 5 minutter efter den første scanning. Som de fleste anti-malwareløsninger, så foreslår Zemana en gratis prøvekørsel, men prisen for premium-versionen er heller ikke dårlig. Dens 24/7 tekniske support, real-time beskyttelse og, selvfølgelig, ransomwarens forsvar af din enhed vil kun koste dig $6.95. Det er et reelt tilbud at huske på, at Zemana antimalware er en af de hurtigst voksende sikkerhedsløsninger i dag. Mere information om Zemana antimalware…

5. OSHI Defender

Oshi er måske ikke et af de skarpeste af de programmer, vi har diskuteret ovenfor. Alligevel er undergår det hele tiden forbedringer og med hver af disse opgraderinger bringes der flere og flere nyttige funktioner på bordet. Hvis du ikke føler et behov for komplekse og tunge anti-malware værktøjer, der normalt tager dit systems hukommelse og sinker computeren, bør du helt sikkert give Oshi Defender en chance. Desuden er dette værktøj ikke begrænset til ransomwarefjernelse alene, men giver en ganske pålidelig real-time beskyttelse. Dets særlige fokus er vedligeholdelse af privatliv, så det anbefales stærkt til de brugere, som værdsætter at være diskrete med deres identitet online. De seks måneder af beskyttelse af privatlivet og malwareforsvar kan blive dit for $39,99. Mere detaljerede Oshi Defender specifikationer er angivet her.

BONUS: hjælp dit system med at komme sig efter ransomwareangreb med Reimage

De programmer, vi har diskuteret i denne softwareoversigt, er alle stærke og troværdige værktøjer, som normalt gør et anstændigt arbejde med at fjerne ransomware og andre farlige softwares fra de inficerede enheder. Selvom sådanne programmer sletter de ondsindede filer, hjælper de ikke altid med at klare de konsekvenser, brugere står tilbage med efter angrebet. Således kan specialværktøjer være nødvendige, for at ordne computeren og få den tilbage til sin oprindelige tilstand. Til dette formål kan PC reparationsprogrammer, såsom Reimage, være ganske praktiske. Selvom Reimage ikke vil gendanne de krypterede filer, vil den reparere den ændrede registreringsdatabase, genopbygge korrupte softwares og erstatte beskadigede Windows-filer. Et helt års Reimage support til én enhed koster $69,95. Klik på dette link, hvis du ønsker at lære mere om Reimage før du investerer i det.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign