De bedste anti-malware softwares i 2021

At vælge de bedste anti-malware softwares i 2021 er et must

The best anti-malware software of 2021

Destruktive cyberangreb har forårsaget mange problemer for computerbrugere, virksomheder og byer. Desværre forudsiger sikkerhedsspecialister, at situationen kan blive endnu værre det næste år, da de allerede har bemærket en stigning i kryptocurrency miners og andre farlige virusser.

Vi bør heller ikke glemme, at udviklere af ransomware, trojans og andet malware også har forbedret deres trusler – den nyeste ransomware kan ikke kun kryptere dine følsomme data, men det kan disse virusser også. Deres infiltrationsmetoder har til formål at forårsage skade på så mange netborgere som muligt. Således skal alle, der har en internetforbindelse, tænke på anti-malware-software for at beskytte deres data fra kriminelle i 2021.

For at hjælpe dig med at vælge den bedste anti-malware-software i 2021, har vi gennemgået mange sikkerhedsværktøjer på markedet. I dag kan vi dele 5 værktøjer med dig, som du bør få for at beskytte din computer.

Malwarebytes Premium tilbyder hurtig systemscanning og anti-ransomware beskyttelse

The best anti-malware software of 2021

Malwarebytes 4.0 er en anti-malware-software, der tilbyder beskyttelse til Windows, Android og Mac-computere. Udviklerne giver en 14-dages gratis prøveperiode for at teste programmets evner og funktioner. Når denne periode er færdig, står brugeren tilbage med anti-malware og anti-rootkit funktioner. Den licenserede version af denne bedste anti-malware-software giver dig mulighed for at bruge disse funktioner:

 • real-time beskyttelse, der blokerer malwares forsøg på at infiltrere systemet;
 • en fuldstændig beskyttelse mod system- eller software sårbarheder, så de ikke vil blive udnyttet af ondsindede programmer;
 • anti-ransomware funktion;
 • systemreparationer fungerer efter malware, spyware eller rootkit angreb;
 • beskyttelse mod ondsindede websteder.

Malwarebytes 4.0 Premium Edition har en super hurtig systemscanning. Ifølge nogle tests kan den afslutte en scanning på 2,5 minutter. Sammenlignet med andre programmer er den gennemsnitlige scanningstid 45 minutter. Der er dog en ulempe ved en hurtig scanning. Det kan muligvis nedsætte computerens ydeevne. Det tager dog kun et par minutter, og det er ikke en stor ulempe.

Anti-malware blev inkluderet i listen CRNT Security 100, der informerer om de bedste værktøjer til cyberbeskyttelse. Malwarebytes blev nomineret som nr 11 ud af 20 i Coolest Endpoint Security Vendors.

Seneste Windows-version: 4.0
Størrelse: 18,9 MB
Pris: $ 59.99

Fordele Ulemper Konklusion
Beskytter mod udnyttelse og ransomware beskyttelse Systemscanninger kan nedsætte systemets ydeevne Malwarebytes Premium tilbyder god anti-virus beskyttelse og kan bruges sammen med andre antivirusprogrammer, for at sikre maksimal beskyttelse af computeren
Brugeradfærdsbaseret detektion
Fungerer sammen med antivirusprogrammer
High-detection rate
Giver en realtidsbeskyttelse
Beskytter mod zero-day malware

Webroot SecureAnywhere AntiVirus giver de hurtigste systemscanningsresultater

The best anti-malware software of 2021

Webroot SecureAnywhere AntiVirus er en af de hurtigste og bedste anti-malware-softwares, der er tilgængelig på markedet. Programmet behøver kun 20 sekunder til at scanne computeren og opdage skadelige komponenter. I mellemtiden kræver Malwarebytes ca. 2,5 minutter, Norton 23 min, Kaspersky 33 min og McAfee hele 46 minutter. Det kan dog tage en smule mere tid med en fuld systemscanning.

Hurtige systemscanninger kan påvirke computerens ydeevne negativt. Det kan bruge omkring 30% af computerens CPU under scanningen. Det kræver dog mindre end 1% CPU i hviletilstanden.

Programmet optager også kun 15 MB plads. Denne lille anti-malware tilbyder dog en del gode funktioner, såsom beskyttelse mod identitetstyveri, sikker browsing og phishing-beskyttelse, beskyttelse af webcam og naturligvis beskyttelse mod- og fjernelse af malware.

Det bruger metadata, adfærdsmønstre, cloud-database og heuristisk detektionssystem til at registrere skadelige komponenter på systemet. Sammenlignet med andre software testresultater, rangerer Webroot gennemsnitligt eller højere.

Seneste Windows-version: 9.0.18.44
Størrelse: 15 MB
Pris: $ 29,99

Fordele Ulemper Konklusion
Høj malware detektionsscore Har ikke uafhængige laboratorieresultater Det hurtige og lille anti-malware-program, der giver beskyttelse mod de seneste cybertrusler
Hurtig systemscanning Kan forårsage nedsat ydeevne på systemet under scanningen
Kræver ikke masser af plads
Ransomware beskyttelse
Opdager ondsindede domæner perfekt

Zemana AntiMalware giver beskyttelse i realtid og zero-day beskyttelse

The best anti-malware software of 2021

Zemana AntiMalware tilbyder en computerbeskyttelse i realtid kun til Windows-computere. Den kan registrere, blokere og fjerne browser hijackers, adware, potentielt uønskede programmer, ransomware, bootkits, rootkits og andre malwares. Softwaren har OPSWAT-certificering, som sikrer, at anti-malware-værktøjet er pålideligt og effektivt.

En af de bedste anti-malware software varianter har gratis og premium versioner. Mens den gratis version fungerer som en scanner og beskytter mod store cybertrusler; giver premium version overvågning og beskyttelse i realtid mod avancerede trusler, som f.eks. ransomware, zero-days malware eller rootkits.

Ifølge nogle testresultater kan softwaren til fjernelse af malware være op til 90 minutter om at fuldføre en systemscanning. Sammenlignet med andre programmer er det to gange længere end gennemsnittet af antivirus-scanningstider. Programmet kræver dog mindre plads end Webroot. Det tager kun 6 MB plads.

Seneste Windows-version: 2.74.2.150
Størrelse: 6 MB
Pris: 24.95 €

Fordele Ulemper Konklusion
Zero-day beskyttelse Langsom systemscanning sammenlignet med andre antivirus på markedet En lille sikkerhedssoftware, der giver et højt sikkerhedsniveau for at beskytte mod avancerede cybertrusler. En meget langsom systemscanning kan dog være generende og kan forstyrre arbejdet på computeren
Beskyttelse mod potentielt uønskede programmer
Rootkit og bootkit fjernelse
Real time beskyttelse

Bitdefender Total Security viser fremragende uafhængige testlaboratorieresultater

The best anti-malware software of 2021

Bitdefender Total Security tilbyder en beskyttelse af flere computere, samt mobil og online beskyttelse, når du har fået den licenserede version. Dette program fortjener at være på listen over de bedste anti-malware-softwares i 2021, fordi det giver masser af sikkerhedsindstillinger, såsom:

 • Komplet databeskyttelse;
 • Avanceret trusselforsvar;
 • Webcam beskyttelse;
 • Flerlagsbeskyttelse mod ransomware;
 • Anti-phishing;
 • Anti-svindel;
 • Anti-tyveri;
 • Sikker browsing;
 • Safe file funktion, der har til formål at beskytte de vigtigste filer mod ændringer;
 • Registrering og fjernelse af malware.

Som du kan se, tilbyder denne anti-malware alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner, som du kan få brug for til at beskytte din computer, data, følsomme oplysninger og identitet mod cyberkriminelle. Derudover har softwaren avancerede funktioner, som f.eks. Beskyttelse af socialt netværk, forældrekontrol eller batteristatus for at spare batteriets levetid på din bærbare computer eller smartphone. Udviklerne tilbyder en 30-dages gratis prøveversion for at teste alle disse funktioner selv, før man køber licensen.

Antivirus software er også nomineret som PC Mag Editors Choice i 2018:

If what you want is every possible security component in one integrated package, Bitdefender Total Security is exactly what you need. It's an Editors' Choice for security mega-suite. Neil J. Rubenking

I henhold til august 2018 – oktober 2018 AV-TEST-resultater har Bitdefender Total Security samlet set 5,94 ud af 6 points i kategorien Highest Protection Against Infections. De samme testresultater viste også, at det har den laveste effekt på computerens ydeevne. Anti-malwaren modtog 5,76 ud af 6 points. I begge kategorier har anti-malwaren overgået antivirusprogrammer som Kaspersky, Symantec og McAfee.

Minimale systemkrav
Operativsystem: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
Dual Core 1,6 GHz processor, Memory (RAM): 1 GB
Ledig ledig plads på harddisken: 1,5 GB
Pris: 43,99 €

Fordele Ulemper Konklusion
Flerlagsbeskyttelse mod ransomware Gennemsnitlige praktiske testresultater Bitdefender tilbyder maksimal computer-, privatlivs- og identitetsbeskyttelse for alle dine enheder og giver yderligere funktioner for en bedre oplevelse
Yderligere pc oprydningsværktøjer
Antivirusbeskyttelse
Store uafhængige testlaboratorieresultater
Anti-phishing beskyttelse
Webcam beskyttelse
Lav indvirkning på computerens ydeevne

Emsisoft Anti-Malware giver god beskyttelse i realtid mod malware og ransomware

The best anti-malware software of 2021

Emsisoft Anti-Malware beskytter mod ransomware, bank trojans, bots, backdoor trusler og potentielt uønskede programmer (PUPs). Det sikrer således, at Windows-computere er beskyttet mod alle de seneste cybertrusler, der kan gøre større eller mindre skade på systemet.

I AV-Comparatives' real-world beskyttelsestest blokerede Emsisoft Anti-Malware 98,8% af truslerne. Ifølge malware-beskyttelsestest fra marts 2017 blokerede anti-malwarn 99,68% af truslerne.

For at opnå store malware-detekteringsresultater og inkluderes i den bedste anti-malware-software i 2021-listen, bruger den 4-lags beskyttelse og en dual-engine malware scanner. Emsisoft Anti-Malwares scanner kombinerer antivirus og anti-malware teknologier. Det forklarer således de høje detektionshastigheder. Det har også en specialbygget “ransomware detektor”, der holder dine filer sikre fra filkrypterende virusser.

En anden fordel er, at det kan fuldføre scanningen inden for et minut. Sammenlignet med andre antivirusprogrammer fungerer den effektivt.

Seneste Windows-version: 2017.11.0.8247
Størrelse: 267,75 MB
Pris: 19,98 €

Fordele Ulemper Konklusion
Adfærdsbaseret malware og ransomware detektion Viser ikke de bedste resultater i forbindelse med anti-phishing-detektion Programmet giver gode resultater i forbindelse med detektion af og beskyttelse mod malware. Således sikrer det systemet ved at tilbyde kontinuerlige scanninger i realtid
Høj malware detektionsscore
Fremragende resultater for blokering af skadelige domæner
Hurtig systemscanning
Giver nyheder og advarsler om malware
Real time beskyttelse

Bonus: Reimage – en multifunktionel applikation til at holde systemet sikkert og optimeret

The best anti-malware software of 2021

Reimage er et ekstraordinært værktøj, som vi gerne vil introducere i slutningen af anmeldelsen af de bedste anti-malware softwares fra 2021, som en bonussoftware. Dette program har to forskellige muligheder:

 • computer reparationsfunktion;
 • virusbeskyttelse og fjernelse.

Denne dobbelte funktionalitet kan i høj grad forbedre din computers tilstand, fordi du ikke kun kan fjerne malware fra systemet, men også kan reparere det, og rette op på den negative effekt.

Under systemscanningen ser Reimage Repair efter virus, malware eller beskadigede filer. Til dette bruger den Avira AntiVir-engine. Når den fjerner malware, retter den også op på alle fejl i PC'ens OS. De omfatter typisk disse computerrelaterede problemer:

 • Windows fejl;
 • Blue screen of death;
 • Beskadigede dlls;
 • Frysning af computeren;
 • Virusskader;
 • Giver OS-gendannelse.

Reimage databasen indeholder 25.000.000 væsentlige systemkomponenter, der bruges til at rette op på skader, der er forårsaget af malware. Således er programmet i stand til at gendanne den berørte computer til sin tidligere tilstand. Dette værktøj er yderst nyttigt efter ransomware-angreb, fordi denne type cybertrussel kan ændre Windows-registreringsdatabasen.

Reimage is an amazing software program for what it does. Bill Gordon, WeHateMalware.com

Programmet har tre hovedversioner: Windows, Mac og mobil. Den sidste er kompatibel med Android-operativsystemet og kan erhverves gratis.

Fordele Ulemper Konklusion
Ordner korrupte systemfiler eller registreringsdatabaser Giver ikke beskyttelse i realtid Reimage kan bruges som et værktøj til fjernelse af malware og en reparationssoftware
Reparation af store systemfejl Løser ikke problemer med tredjepartssoftware Det er et ekstraordinært værktøj, der kan rette op på virusskader, uden at skulle genstarte computeren
Eliminerer Blue Screen of Death Kan ikke fjerne hardwareproblemer
Forøger computerens hastighed
Registrerer og sletter malware
Forbedrer systemstabiliteten
Har ofte opdateret database
Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign