Fjerne CryptoWall 4.0 (Virus Fjernelsesinstruktioner)

CryptoWall 4.0 fjernelsesguide

Hvad er CryptoWall 4.0?

Hvad er de vigtigste ligheder mellem Cryptowall og CryptoWall 4.0?

CryptoWall og Cryptowall 4.0 er næsten identiske computervirusser, der hører til kategorien ransomware. Den vigtigste ting, du skal huske på, når du beskæftiger dig med hver af disse ransomwares er, at der ikke er nogen Cryptowall Decrypter, der kan hjælpe dig med at gendanne dine filer og vil dekryptere dem for dig. Ligesom sin forgænger benytter CryptoWall 4.0 en avanceret teknologi, til at kryptere folks vigtige filer og anmoder om at de betaler en løsesum i bytte for dens særlige dekrypteringsnøgle. Hvis du ikke ønsker at miste dine penge, skal du ikke betale denne løsesum, da der er tusindvis af mennesker, der er blevet efterladt uden noget, efter at have sendt deres penge til hackere.

Vi bør starte dette indlæg fra begyndelsen. Så hvad er ransomware? Ransomware er en meget farlig computerparasit, der søger at kryptere filer og ikke giver nogen “fortryd”-valgmulighed til dekryptering af dem. Ransomware vira bliver for det meste brugt af hackere til, at kryptere filer med sådanne udvidelser: .docx, .pdf, .txt, .img, .gif, .mp3, .mp4, flv. Desværre kan CryptoWall 4.0 virus ikke kun kryptere data. Den kan også ændre deres filnavne. Denne virus erstatter filnavne med tilfældige koder, så offeret ikke er i stand til at genkende hvilke filer, der er blevet krypteret. Desuden kan denne nye version af CryptoWall næppe påvises med anti-virus programmer. Den kan endda undgå at blive opdaget af andengenerations enterprise firewall-løsninger. Desuden kan denne virus smide yderligere malware på din computer, for at undgå at blive opdaget.

Efter denne ransomware krypterer dine filer, smider den sine budskaber i hver mappe, der indeholder krypterede data. Sådanne meddelelser kan vises som .txt, .html eller .png-filer. For eksempel:

HELP_YOUR_FILES.TXT
HELP_YOUR_FILES.HTML
HELP_YOUR_FILES.PNG

Disse meddelelser omfatter sådanne udsagn:

Cannot you find the files you need?
Is the content of the files that you have watched not readable?
It is normal because the files’ names, as well as the data in your files have been encrypted.
Congratulations!!!
You have become a part of large community CryptoWall.
[…]
For your attention, the software to decrypt the files (as well as the private key that come fitted with it) is a paid product.

Som du kan se, beder CryptoWall 4.0 ransomware dig om at betale en løsesum for en mistænkelig “dekrypteringsnøgle.” Du skal dog ikke tro sådanne løfter, da der ikke er nogen garanti for, at denne virus vil give dig dine filer tilbage.

Hvordan kunne CryptoWall 4.0 inficere min computer?

CryptoWall 4.0, som også er kendt som HELP_YOUR_FILES virus spredes, ligesom andre versioner af CryptoWall, via e-mails. Disse smitsomme e-mails kan filtreres som uønskede eller som Spam, men der er en chance for, at din e-mail-tjeneste ikke kan filtrere den sådan. Du bør dog ikke åbne e-mails fra afsendere, som du aldrig har hørt om. Sådanne CryptoWall 4.0 e-mails indeholder en vedhæftet tekstfil, som faktisk er en JavaScript-fil. Når du åbner den, giver den dig CryptoWall 4.0 virus på dit system.

Hvis du ikke ønsker at opleve data-lækage, og hvis du ikke ønsker at miste dine filer, bør du tænke over mulige måder at sikre din computer på. Vi foreslår, at du får installeret et anti-malware program, som for eksempel FortectIntego. Det kan slette CryptoWall 4.0 ransomware fra din computer. Men når en ransomware krypterer filer, kan det være meget svært eller endda umuligt, at inddrive dem igen. Derfor bør du altid have en backup af dine filer, på en ekstern disk.

Hvordan fjerner jeg denne virus og reparerer min computer?

Hvis du kan se, at dine vigtige filer har fået ændret deres navne til HELP_YOUR_FILES.TXT, HELP_YOUR_FILES.HTML, HELP_YOUR_FILES.PNG og lignende navne, er du smittet med CryptoWall 4.0-virus. Denne virus er kategoriseret som ransomware, hvilket betyder, at den er søger at få dig til at betale en løsesum i bytte for en dekrypteringsnøgle, der er nødvendig for fjernelse af blokeringen af filer. Der er dog ingen garanti for, at du vil modtage den efter at have gjort, hvad du er blevet bedt om af hackere. Det er derfor, vi stærkt anbefaler dig at tænke over at lave ekstra kopier af dine filer og placere dem på sikre steder, såsom din eksterne harddisk, Dropbox og andre løsninger.

Cryptowall 4.0 kan elimineres med et af de anti-malware-programmer, der er angivet nedenfor. Bemærk, at den ikke kan fjernes manuelt eller ved hjælp af sådanne mystiske redskaber som Cryptowall 4.0 decrypters. Alle fjernelsesinstruktioner, der burde hjælpe dig med at ordne din computer, leveres under denne artikel. Husk at være meget forsigtig, mens du browser på nettet – åbn ikke mistænkelige vedhæftede filer og surf ikke på upålidelige websteder. Der er en masse cyber-kriminelle, der arbejder hårdt i disse dage – bliv ikke endnu et af deres ofre.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel CryptoWall 4.0 fjernelsesguide

Fjern CryptoWall 4.0 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CryptoWall 4.0

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CryptoWall 4.0 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CryptoWall 4.0 ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CryptoWall 4.0. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at CryptoWall 4.0 fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CryptoWall 4.0 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog