Covid-19.Online sikkerhedsproblemer: hvordan du kan administrere dit privatliv

#StayHome Tech – Private Internet Access VPN

Kigger man på hvordan COVID-19 pandemien har udviklet sig, bliver folk over hele kloden opfordret til at #StayHome, ligegyldigt om de er syge eller ej. Disse tiltag gør at folk er mere online og mere involveret i verdenen indenfor cybersikkerhed, takket være folk der har ondsigtede intentioner. På grund af disse kriminelle og deres produkter, kan det være risikabelt blot at arbejde eller studere online.

Og selvom det ikke er særlig sjovt at været i karantæne, fordi du skal være mere sammen meed dine elskede eller har en masse fritid til at se alle Netflix shows, så er der mange risici og problemer med hensyn til forbindelser og din sikkerhed. Der er mange hackere der bevidst går efter online streaming tjenester, så du kan risikere at komme ind på ondsigtede hjemmesider når du bare vil se en film.

Det er værd at nævne, at panik skabt af en pandemi gør det nemmere for kriminelle at udnytte folk der ikke er opmærksomme på detaljer. Heldigvis, er der også nogle nye teknologiske værktøjer der kan gøre dit liv nemmere imens du er der hjemme, og ikke har noget andet valg end at være online. Private Internet Access VPN eller PIA er én af dem. Her er hvordan det virker.

Staying home during quarantine brings additional online privacy risks

Gør karantænen mere overskuelig med en VPN service

En VPN, eller et virtuelt privat netværk, er et værktøj man bruger for privatliv og sikkerhedsårsager når man er forbundet til internettet. Måden en VPN service virker er ved at forbinde en til en fjern server så brugere kan ændre deres dedikerede IP adresse fra en lokalitet til en anden lokalitet. Dette gør brugeren stort set anonym og så de ikke kan identificeres. Ingen, inklusiv regeringen, din internetudbyder eller hackere kan finde ud af hvad du laver online, når du har forskellige IP adresser.

Derudover, når du er forbundet til en VPN server, bliver din internet trafik krypteret med det samme. Dette betyder at du også er 100% beskyttet imod hackere og cyberangreb. Hvordan kan en VPN hjælpe under Coronavirus karantænen?

Jamen, først og fremmest, brug af internettet vil være stigende i disse dag, og ligeledes vil cyberkriminalitet. Vi kan allerede se at phishing angreb og malware angreb er blevet lavet med navnet Coronavirus. Og eftersom det meste af din shopping skal gøres online, skal du være helt sikker på at der er ingen mulighed for at nogen kan få fat på dine online bankdetaljer, emails, kodeord, billeder, eller nogle andre følsomme informationer.

Private Internet Access VPN

Men det er ikke alt. Ser du, når du forbinder dig til en server fra et andet land, vil alle hjemmesider du besøger tro at du bor et andet sted. Dette betyder at du kan få adgang til tonsvis af underholdning fra hele verden, ved at forbinde dig til forskellige servere og skifte din IP adresse. Dette tillader også folk at få adgang til nyheder og andre informationer, som et lands regering ikke ønsker at andre lande skal have muligheden for at se.

PIA tilbyder mere binging af underholdnings mulighederne i løbet af #StayHome karantænen

Ser du, streaming tjenester tilbyder ikke det samme indhold i ethvert land. Det er grundet copyright lovgviningen. For det meste, har et firma ikke globale rettigheder til en titel eller et eje, medmindre det er deres indhold. Men heldigvis, er der en måde at komme uden om disse begrænsninger.

Måden som streaming sider ved hvilket indhold de skal vise dig, er pga. din IP adresse. Din IP adresse oplyser med det samme, hvor du befinder dig. Eftersom PIA ændrer din IP adresse fra et sted til et andet, betyder dette at du har mulighed for at gå uden om alle disse geo-begræsninger som du ser fra nu af.

Covid-19. Online safety issues during the quarantine: how to manage your privacy

Når du bruger Private Internet Access VPN, kan du få adgang til helt andre streaming kataloger fra tjenester som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, mm. Eller du kan endda begynde at bruge streaming tjenester som ikke er udgivet i dit land endnu som Disney Plus eller Apple TV+.

Du skal blot oprette forbindelse til en udenlandsk server fra PIA app'en. Vær sikker på at du vælger en server fra et land der har det indhold, eller den streaming tjeneste som du leder efter. Start streaming siden og nyd alt det indhold der er blokeret i dit eget land.

Og det er ikke alt da downloads spiller en stor del af online underholdning. PIA sørger også for at du oplever den hurtigst mulige download hastighed. Og eftersom torrents er i et lovligt grå område, med Private Internet Access, kan do blive anonym og holde alle dine downloads private hele tiden.

Private Internet Access

Hvorfor vælge Private Internet Access?

PIA er en af de mest pålidelige VPN services der findes. Den gemmer aldrig nogle informationer om brugerens online aktiviteter. Du kan derfor slappe helt af og vide at du har komplet privathed, og at ingen ved hvad du laver online. Og selvom du ikke har de mest avancered tekniske færdigheder, er Private Internet Access én af de nemmeste VPN apps der findes. Alt der skal gøres for at oprette forbindelse er at klikke én gang, og alle din data vil blive krypteret med det samme.

Private connections due to VPN service

Plus, med blot 1 Private Internet Access VPN abonnement, kan du forbinde op til 10 enheder på samme tid. Derfor vil det være muligt for dig at være sikker og beskyttet, og have muligheden for at åbne al streaming indhold på alt hvad der har en skærm.

Og til sidste, du risikerer intet. Fordi PIA tilbyder også en 30 dages pengeretur garanti. Hvis du ikke er 100% tilfreds med Private Internet Access, har du 30 fulde dage til at forlange en refundering, og de vil give dig pengene retur.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Gabriel E. Hall er en passioneret malwareforsker, der har arbejdet for UdenVirus i næsten et årti.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign