Fjern Contextualyield virus (Forbedrede Instruktioner)

Contextualyield virus fjernelsesguide

Hvad er Contextualyield virus?

Kan I fortælle mig hvorfor jeg konstant bliver omdirigeret til mistænkelige domæner, der begynder med “View.contextualyield.com” URL? Det er så irriterende, og jeg ved ikke, hvordan man kan løse dette problem. Kan I hjælpe mig?

Generel information om Contextualyield:

Contextualyield tilhører en adware software kategori. Dette program kan forårsage mange forskellige ubehagelige virkninger på den inficerede computer. Hvis det lykkes dette program at komme ind i computersystemet uden din viden, kan det nemt narre dig til at tro, at din computer har mange problemer, fordi Contextualyield viser irriterende webannoncer, der almindeligvis tilbyder at opdatere software, scanne din computer for trusler, kontakte teknisk support og så videre. Disse Contextualyield annoncer viser sig normalt som Ny Fane sider eller pop-up vinduer, der kan vises ud af ingenting.

Du bør dog ikke tro på noget af det, som Contextualyield befaler dig at gøre. Det er blot et potentielt uønsket program (PUP), som er et computerproblem i sig selv. Dette program får pay-per-klik eller pay-per-install indtægter fra tredjepartsselskaber. Desværre fremmer de fleste af Contextualyields annoncer vildledende programmer, der foregiver at være opdateringer til legitime programmer, mens de i virkeligheden kan være farlige computer-trusler. Du kan aldrig vide, hvilken slags software Contextualyield fremmer, så du bør ikke stole på dets tilbud eller klikke på dem. Ellers kan du opleve Contextualyield omdirigeringer til farlige websteder eller installere en computer-trussel utilsigtet.

Hvad mere er, kan Contextualyield virus hente oplysninger om din online browsing oplevelse, og dele det med sine tredjepartspartnere. Det kan stjæle data såsom browserdata, søgeforespørgsler, edb geolocation, IP-adresse og så videre. Vi anbefaler ikke at dele disse oplysninger med tvivlsomme kilder. Desuden, hvis du ønsker helt at sikre din computer mod Contextualyield og lignende spyware, skal du installere en anti-malware-software, som FortectIntego (du kan også benytte et andet professionel anti-malware-program), og scanne din computer med det. FortectIntego kan finde og fjerne spyware og malware med lethed.

Hvordan kaprer Contextualyield computere?

Contextualyield afslører normalt sin eksistens, fordi det normalt underskriver sine annoncer med sådanne tekster som: “ads by Contextualyield”, “Contextualyield deals” eller “by Contextualyield”. Selvfølgelig ønsker du at vide, hvordan dette adware program er landet på din computer uden dit samtykke.. Problemet er, Contextualyield PUP spredes sammen med andre gratis programmer som en vedhæftet fil. Derfor er det ikke alle computerbrugere der lægger mærke til det, fordi de fleste pc-brugere har en tendens til at installere programmer, uden at være opmærksom på opsætning af installationen af software. Folk har en tendens til at installere programmer ved løbende at klikke på “Næste”, “Accepter og installér” knapperne, indtil installationen er færdig. Men dette er ikke den rigtige måde at gøre dette på! Du bør ikke installere programmer på denne måde, fordi du kan blive inficeret med spyware eller malware på denne måde. Gratis programmer fremmer ofte tredjepartssoftware, og for at nægte at installere sådanne tilføjelser, er du nødt til at benytte “Avancerede” eller “Brugerdefinerede” installationsindstillinger. Derefter bør installationen give en liste over “valgfrie downloads”. Gå efter de forslag, der installere gratis apps, og fjern fluebenet ud for disse.

Har Contextualyield kapret din computer allerede? Det er ikke et problem! Du kan nemt ordne dit computer problem, ved at fjerne dette adware-program fra systemet. Hvis du vil vide, hvordan man gør det, skal du fortsætte med at læse på den næste side.

Hvordan fjerner jeg denne ubudne pc-gæst?

Contextualyield virus kan virke skræmmende, men i virkeligheden er det ikke et katastrofalt program. Det kan forårsage alvorlige problemer, hvis brugeren falder for dets falske tilbud og tror på, hvad annoncer fra Contextualyield fortæller dem. Men Contextualyield adware er bare et program, der kan forårsage afbrydelser under browsingsessioner, og det kan også bremse computersystemet. For at undgå sådanne afbrydelser mens du bruger browseren, skal du afinstallere denne software fra din pc. Vi har givet en manuel fjernelsesguide under denne tekst, og vi har også givet anti-spyware software forslag nedenfor. Vælg, hvordan du ønsker at fjerne Contextualyield – manuelt eller automatisk, og fjern det uden forsinkelse.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Contextualyield virus fjernelsesguide

Fjern Contextualyield fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Contextualyield og relaterede programmer
  Se her efter Contextualyield eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Contextualyield fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Contextualyield eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Contextualyield virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Contextualyield fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Contextualyield fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Contextualyield og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Contextualyield fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Contextualyield fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Contextualyield og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Contextualyield fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Contextualyield fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Contextualyield eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Contextualyield fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Contextualyield spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog