Fjern Combo virus (Forbedret Guide) - Dekrypteringstrin Inkluderet

Combo virus fjernelsesguide

Hvad er Combo ransomware?

Combo ransomware er et farligt kryptovirus fra den berygtede Dharma-familie

Combo ransomware virus

Combo ransomware er en farlig virus, der kommer fra en velkendt ransomware familie kaldet Dharma. Siden dens udvikling i november 2016 er denne ransomware genopført med mere end ti forskellige versioner. Den nyeste virusversion er blevet kaldt Combo ransomware, da den bruger .combo filtypenavnet til at låse krypterede data. Det fulde udvidelsesnavn, der bliver tilføjet til ofrenes filer, består af dette mønster: “Filnavn.id{ID-her}.[[email protected]].combo.” Efter dataændringen gemmer ransomwaren en løsesumsnote på offerets skrivebord og i hver mappe med krypterede filer. Typisk bliver den brugt til at give flere oplysninger om angrebet og instruktioner om, hvordan man gendanner krypterede filer. Enhver kontakt mellem kriminelle og ofre anbefales dog ikke på grund af yderligere farer.

Navn Combo ransomware
Type Cryptovirus
Familie Dharma
Filtypenavn .combo
Symptomer Filer, der er krypteret med den specifikke udvidelse og ikke kan nås, løsesumsnoten kan findes i alle mapper med krypterede data.
Fordeling Spam-email med vedhæftede filer, tvivlsomme links
Elimination Brug FortectIntego til fjernelse af Combo ransomware

Ransomware-type virusser er nogle af de farligste virusser i disse dage på grund af deres evne til at gøre offerets data ubrugelige. Derudover skal vi tage højde for det faktum, at udviklerne af Combo ransomware kan få adgang til operativsystemet og igangsætte forskellige ændringer på det. Så hvis din enhed er blevet smittet med denne ransomware, er tabet af en del af dine data ikke det største problem. Du skal slippe af med ransomwaren så hurtigt som muligt på grund af det faktum, at de kriminelle kan få adgang til din pc eksternt og deaktivere nyttige eksekverbare filer eller indlede andre uønskede opgaver.

Da dette påståede dekrypteringsværktøj muligvis ikke engang eksisterer, skal du ikke kontakte udviklerne via en given e-mail-adresse til [email protected]. Det kan føre dig til tab af penge, uden at du modtager noget værktøj til dekryptering af dine filer. Kontakt med ransomware-udviklere har altid været en farlig aktivitet, så fokusér på Combo ransomware-fjernelse og kun derefter bør du overveje, at indlede datagendannelse. Ifølge sikkerhedsresearchere, kan du bruge FortectIntego til at ordne systemet.

Tidligere udgivne versioner af Dharma ransomware er kendt for at få dekryptorer udgivet. Men da vi husker at hver version bruger en anden krypteringsalgoritme, vil de samme dekrypteringsværktøjer ikke være nyttige her. Der er desværre ikke noget værktøj udviklet til denne ransomware version endnu. Den sikreste måde er at gendanne dine filer på, er at fjerne Combo ransomware og derefter genoprette filer fra en backup.

Combo ransomwareCombo ransomware er et kryptovirus, der låser dine data og kræver betaling.

Et klik på en inficeret fil kan give dig denne virus

Spam-email-fanen på din e-mail-boks bliver hurtigt fyldt op af en grund. Kommercielt indhold eller gentagne nyhedsbreve og andre ubrugelige oplysninger ender dér. Desværre kan disse e-mails have ondsindet nyttelast og inficerede filer. I det øjeblik du åbner et af dem og klikker på den vedhæftede fil, får systemet en virus.

Du kan se, at e-mailen ikke er sikker, hvis en e-mail-tekst i sig selv er mistænkelig, fyldt med annoncer eller indhold, der ikke vedrører den vedhæftede fil. Du bør aldrig åbne disse og rense din e-mail-boks oftere. Men hvis du finder en Word eller anden sikkert udseende, der er knyttet til en kommerciel e-mail, bør du holde dig væk. Disse filer kan fyldes med makrovirus. Disse bruges til at sprede malware som ransomware rundt.

Tjern Combo ransomware nu, før det er for sent

Hvis du vil fjerne Combo ransomware, skal du bruge professionelle værktøjer designet til malware-detektion. Antivirusprogrammer, der findes på din pc, kan være deaktiveret af virussen, så brug anti-malware-værktøjer som FortectIntego eller Malwarebytes. Disse kan hjælpe dig med at scanne enheden fuldt ud og finde alle mulige trusler. Ransomware kan installere ekstra værktøjer eller programmer, så dette er meget afgørende, hvis du vil rengøre dit system korrekt.

Combo ransomware fjernelse er afgørende for systemet, fordi du ikke kan bruge enheden eller genoprette dine filer, uden at komme helt af med en infektion. Dekryptering virker ikke altid, da ransomware har tendens til at kryptere filer af et par omgange, så den bedste måde at gendanne dine filer på, er ved at bruge en ekstern backup. Husk på, at du ikke kan tilslutte den, hvis enheden ikke er ren. Dette vil ødelægge dine filer permanent. Hold dine anti-spyware og anti-virus værktøjer opdateret, så du kan undgå denne infektion i fremtiden.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Combo virus fjernelsesguide

Fjern Combo ved hjælp af Safe Mode with Networking

Brug sikker tilstand med netværk for at deaktivere Combo-virus på din computer:

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Combo

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Combo fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Combo ved hjælp af System Restore

Aktivér systemgendannelsesfunktionen:

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Combo. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Combo fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Combo fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Combo, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Prøv Data Recovery Pro for at gendanne krypterede data

Dette værktøj er en god løsning til genoprettelse af filer efter et ransomware-angreb.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Combo ransomware;
 • Gendan dem.

Brug Windows Previous Versions til at få dine filer tilbage igen

Hvis Systemgendannelse blev aktiveret før det første angreb, kan du bruge Windows Previous Versions og genoprette individuelle filer.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

ShadowExplorer kan gendanne filer, der er låst af Combo ransomware

Hvis den virus, du har at gøre med har efterladt Shadow Volume Copies uberørte, kan du gendanne dem med ShadowExplorer.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Dekrypteringsværktøjet til Combo ransomware er endnu ikke udviklet.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Combo og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog