Fjern Cassiopesa.com omdirigeringer (Virus Fjernelsesguide) - mar 2016 opdatering

Cassiopesa.com omdirigering fjernelsesguide

Hvad er Cassiopesa.com omdirigering?

Kan jeg bruge cassiopesa.com i stedet for Google?

Hvis du lige har opdaget Cassiopesa.com i stedet for din standard søgemaskine og du nu overvejer at bruge det, skal du huske på, at det betragtes som en potentielt uønsket program, og en browser hijacker. Vær opmærksom på at det kan forårsage forskellige uønskede problemer under din browser. For eksempel kan det indlede løbende omdirigeringer til ukendte og mistænkelige hjemmesider, mindske webbrowserens ydeevne eller måske endda spore dine online aktiviteter. Desuden bliver denne tvivlsomme søgeside normalt spredt rundt på internettet via softwarepakker, der kan være fremmet på de mest populære download-hjemmesider. Så hvis du ikke er opmærksom nok på freewareinstallationer, kan du ubevidst tillade cassiopesa.com omdirigeringsvirus at erstatte din standard startside og søgemaskine i Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer.

Desuden kan det blokere alle dine forsøg på at nulstille ændringerne, ved at installere “helper objecs” på hver af de ovennævnte browsere. Når sådanne ændringer gennemføres, får cassiopesa.com search evnen til at føre besøgstrafik til forudbestemte hjemmesider ved at give ændrede søgeresultater. Ifølge den seneste research der er indledt af dette program, ser det ud til, at nogle af de links, der kan være usikre, er det fordi de har tendens til at omdirigere folk til mistænkelige hjemmesider, der er fyldte med forskellige annoncer, links, falske softwareopdateringer og lignende ting. Endvidere er det blevet konstateret, at cassiopesa.com search spredes sammen med tracking cookies, der kan indsamle og lagre oplysninger, såsom IP-adresse, email-adresse, PC’ens beliggenhed, søgetermer, besøgte websteder, oplysningerne i dem, klik, browserens type, sprog og så videre. Derfor, ved at holde denne browser hijacker på din computer, risikerer du at miste personligt og ikke-personligt identificerbare oplysninger, lande på mistænkelige hjemmesider, inficere din maskine med andre mistænkelige programmer og så videre. Så det siger sig selv, at det anbefales øjeblikkeligt at fjerne cassiopesa.com.

Når vi taler om fjernelse af denne plug-in, er det vigtigt at bemærke, at software-pakker, som kan indeholde cassiopesa.com virus også kan andre PUPs såsom Browser Guardian, Driver Support, ShopperMaster osv. Derfor kan det være nødvendigt at fjerne flere uønskede programmer fra din computer. For at få et komplet systemcheck, anbefaler vi at benytte pålidelige anti-malware værktøjer, såsom FortectIntego.

Cassiopesa.com redirect

Hvordan hijacker cassiopesa.com computere?

Hovedårsagen til, at cassiopesa.com er blevet kategoriseret som et potentielt uønsket program er på grund af den måde, det spredes på. Den metode, der anvendes til at få denne PUP ind på computere er vildledende og urimelig, for at sige det mildt. Den er kendt som “bundling” eller, sagt på en simpel måde, spreder den sig i én pakke med andre freewares. Sådanne softwarepakker bliver normalt fremmet via populære og velrenommerede downloadhjemmesider, herunder download.com, softonic.com, soft32.com, cnet.com osv., fordi de ved at fremme softwarepakker, får mulighed for at tjene penge på produkter, der tilbydes gratis . Uanset hvor forførende disse “ekstra komponenter” kan blive præsenteret, så glem ikke, at de fleste af dem er adwares, browser hijackers eller andre PUPs. For at beskytte din computer mod cassiopesa.com omdirigeringer, bør du fravælge alle vedhæftede filer, der rejser sammen med din valgte freeware. For at få evnen til at gøre dette, er det et must at vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installation og overvåge processen trin-for-trin.

Hvordan fjerner jeg cassiopesa.com virus?

Hvis Cassiopesa.com allerede er blevet downloadet til din computer som en pålidelig søgemaskine, bør du holde dig væk fra den. Ellers kan du opleve sådanne uønskede aktiviteter som omdirigeringer til ukendte hjemmesider, tonsvis af irriterende pop-up-reklamer, og endda at selve browseren går ned. Den nemmeste måde at slippe af med denne søgemaskine på, er at følge en manuel fjernelsesguide nedenfor eller vælge en automatisk fjernelsesmetode. Alle anti-malware værktøjer, der er blevet brugt til at teste denne browser hijacker kan også findes nedenfor. Dette er den nemmeste måde at sikre, at din computer er helt sikker og fri for sådanne og lignende ubudne gæster.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Cassiopesa.com omdirigering fjernelsesguide

Fjern Cassiopesa.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Cassiopesa.com og relaterede programmer
  Se her efter Cassiopesa.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Cassiopesa.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Cassiopesa.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Cassiopesa.com omdirigering fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Cassiopesa.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Cassiopesa.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Cassiopesa.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Cassiopesa.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Cassiopesa.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Cassiopesa.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Cassiopesa.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Cassiopesa.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Cassiopesa.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Cassiopesa.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Cassiopesa.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog