Fjern Capricornus annoncer (Gratis Instruktioner)

Capricornus annonce fjernelsesguide

Hvad er Capricornus annoncer?

Hvordan kan jeg ende med Capricornus malware på min computer?

Først og fremmest skal vi advare dig om, at Capricornus ikke betragtes som et ondsindet program. I virkeligheden er det et potentielt uønsket program, som også er kendt som adware. Men det lader til, at det nogle gange, at på grund af den måde, det fungerer på, også skal tilføjes til kategorien “malware”. Den første tvivlsomme evne denne adware har, er dens evne til at dukke op på en computer uden at bede om en passende tilladelse. Du kan ende op med Capricornus hijack efter en skødesløs installation af freeware. Det lader til, at du skal være meget forsigtig med installationen af ​​download managers, PDF creators, video streaming software og lignende programmer. Hvad er den rigtige måde at installere en adware på systemet? Først og fremmest skal du sørge for, at du dobbelttjekker den. Du bør læse fortrolighedspolitikken og slutbruger licensaftalen, hver gang du downloader et gratis program til din computer. Sørg også for, at du vælger en Brugerdefineret eller Avanceret installationsindstilling og derefter fravælger hvert af de præ-kontrollerede afkrydsningsfelter. Du skal være opmærksom på sådanne sætninger, der tillader at tilføje Capricornus til hver af webbrowserne. Endelig, sørg for at du har en pålidelig anti-spyware installeret på din computer. Vi anbefaler at bruge FortectIntego.

Capricornus adware. Hvad er det?

Programmer af adware-typen kan være meget irriterende. I dag skal vi præsentere dig for et andet potentielt uønsket program (PUP) kaldet Capricornus, og forklare, hvordan man skal håndtere det. Først og fremmest, lad os give en liste over symptomer, der kan forekomme på computeren, når denne PUP infiltrerer den.

 1. Slow-downs og browser-relaterede problemer. Din computer kan begynde at arbejde meget langsomt. Eller i det mindste langsommere, end den gjorde før denne adware kom ind i computersystemet. Dette program gør brug af systemets ressourcer, som kan anvendes til andre formål i stedet;
 2. Fremkomsten af irriterende popup-annoncer. Du kan bemærke forskellige reklamer, der konstant vises på din skærm – de kan være markeret som “ads by Capricornus” eller “Capricornus ads”. Du kan også se bannerreklamer og in-text links.
 3. Konstante omdirigeringer til sponsorerede hjemmesider. Vær opmærksom på, at disse reklamer kan forvirre dig, fordi de ikke normalt fører til de websteder, som det forventes. For eksempel, efter at have klikket på en annonce, der fremmer et shopping tilbud, du kan blive omdirigeret til en hjemmeside, som for eksempel giver gratis software. Hvorfor? Det kommer vi til at forklare.

Capricornus virus er et program, der indsamler penge for hver bruger, der klikker på annoncerne. Disse annoncer er sponsoreret af en række tredjepartsselskaber, der søger at øge populariteten af deres websider. Desværre kan nogle af disse hjemmesider være kritisable. Vi ønsker at give dig en vigtig tip: Lad være med at se på mistænkelige hjemmesider, som du ikke er sikker på. De kan være farlige, og nogle gange kan et enkelt klik på en hyperlink endda resultere i en installation af et skadeligt program.

Afsluttende bemærkninger om denne adware:

Det sidste, vores research-team har fundet ud af om Capricornus malware er, at den kan indsamle sin ofrers webbrowsing data! Den kan indsamle sådanne oplysninger som: dine browserdata, bogmærker, søgeforespørgsler, downloads, PC placering og IP-adresse. Vi tvivler stærkt på, at du ønsker at afsløre sådanne oplysninger. For at stoppe disse vilkårlige aktiviteter fra Capricornus, skal du fjerne den. Vi foreslår at installere et pålideligt anti-spyware program og køre en fuld scanning med det – dette kan hjælpe dig med at opdage og fjerne potentielt uønskede programmer.

Capricornus fjernelsesproces:

Fjernelsesprocessen for Capricornus annoncer er ikke svær at finde ud af. Den kan nemt udføres ved hjælp af en manuel fjernelsesguide, som vi har forberedt for dig – du kan finde den, og nogle omfattende billeder der forklarer, hvordan man kan fjerne denne PUP, under denne tekst. Alternativt, som vi allerede har nævnt, kan du fjerne Capricornus ved hjælp af et anti-spyware program. En automatisk fjernelsesmetode er meget sikrere, fordi det ikke kun fjerner PUP’en fra computeren, men også fastholder en god ydeevne på computeren i lang tid.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Capricornus annonce fjernelsesguide

Fjern Capricornus fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Capricornus og relaterede programmer
  Se her efter Capricornus eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Capricornus fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Capricornus eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Capricornus annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Capricornus fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Capricornus fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Capricornus og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Capricornus fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Capricornus fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Capricornus og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Capricornus fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Capricornus fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Capricornus eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Capricornus fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Capricornus spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog